Suedia: După poligamie, Tinerii Frumoși și Liberi cer legalizarea incestului și a necrofiliei

by Aripa de tineret a partidului liberal suedez a depus o inițiativă pentru legalizarea necrofiliei și incestului, potrivit dailymail.co.uk.  Reprezentanții Tineretului Liberal din Suedia au declarat că doar pentru că sunt „privite ca neobișnuite și dezgustătoare”, nu înseamnă că actele sexuale defavorizate ar trebui să fie în afara legii. Ei […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aripa de tineret a partidului liberal suedez a depus o inițiativă pentru legalizarea necrofiliei și incestului, potrivit dailymail.co.uk.  Reprezentanții Tineretului Liberal din Suedia au declarat că doar pentru că sunt „privite ca neobișnuite și dezgustătoare”, nu înseamnă că actele sexuale defavorizate ar trebui să fie în afara legii.

Ei vor să legalizeze sexul între doi frați care consimt, la vârsta de peste 15 ani, și sexul cu un cadavru în cazul în care există o permisiune scrisă în timpul vieții de la persoana care a murit. Pe de altă parte, seniorii partidului Liberal suedez susțin că propunerile sunt ”ridicole”.


Noi nu le plac legile care statuează standarde morale, în general, și această legislație nu protejează pe nimeni acum”, spune Cecilia Johnsson, președintele liberal al Tineretului din Stockholm . „Suntem o aripă de tineret și una dintre sarcinile noastre este să ne gândim cu un pas mai departe”.

„Am înțeles că [necrofiliea și incestul] pot fi văzute ca neobișnuite și dezgustătoare, dar legislația nu se poate baza pe standarde privind ceea ce este dezgustător”


Aripa de tineret a liberalilor din Suedia a votat pentru a sprijini legalizarea incestului și necrofiliei cu ocazia reuniunii anuale weekend-ul trecut. Moțiunea a sugerat că doi frați, cu vârsta de peste 15 ani, ar trebui să poată face sex între ei, conform legii, dacă există consimțământ.

De asemenea, în cazul în care o persoană a afirmat scris că e de acord ca cineva să facă sex cu cadavrul său, acest lucru ar trebui să fie legal.

„Ar trebui să fie decizia ta ce se întâmplă cu corpul tau dupa ce mori, fie că donezi rămășițele unui muzeu sau științei, fie că le lași moștenire unei persoane pentru a dormi cu ele”, susține Johnsson.

Anunțul controversat a fost criticată rapid de liberali, și mai multe personalități de rang înalt din cadrul partidului mamă. Fostul deputat liberal Carl B Hamilton criticat la aripa de tineret.

„Tineretul Liberal din Suedia se concentrează pe publicitate, dar nu pe problemele care determină și viitorul nostru în Suedia,” a scris liderul liberal pe un grup de Facebook pentru membrii PNL.

SURSE

  1. http://www.nasul.tv/aripa-de-tineret-a-partidului-liberal-suedez-a-initiat-o-miscare-pentru-legalizarea-incestului-si-necrofiliei-sexul-intre-frati-ar-trebui-sa-fie-permis-de-la-varsta-de-15-ani-sustin-liderii-misca/
  2. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3458702/Necrophilia-incest-legal-says-Swedish-Liberal-party-youth-wing-accused-laughable-nitwits-party-senior.html
  3. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/luf-tillat-incest-och-nekrofili

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre George Soros: "N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, ca românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale"
În timp ce "vestele galbene" din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!
Cum le-a închis gura lobby-iștilor fracturării hidraulice un agricultor: "Bea cineva din această apă?"
Bizara impunere în forţă a homosexualilor
Războiul secret al Aliaților împotriva naziștilor din Antarctica și din Centrul Pământului
Agenţi guvernamentali ai SUA au fost implicaţi în aproape toate intrigile teroriste majore
Ordinul Iezuiților din Biserica Catolică
ITALIA. Legea "Ius Soli" la Senat: toți cei născuți din milioanele de migranți veniți în ultimii ani în Italia devin automat cetățeni italieni. 51% din italieni au declarat că "ius soli" face parte din încercarea continuă de a înlocui etnic poporul italian
Corectitudinea politică nu intră în vacanță. CNN l-a inventat într-o carte pentru copii pe Moș Crăciun negru, căsătorit cu un alt Moș Crăciun
Suedezii fără adăpost lăsați în frig de autorități în timp ce imigranții se bucură de tratament preferențial
Libertate, egalitate, fraternitate sau moartea – adevărata deviză a revoluţiei masonice franceze de la 1789
Ungaria acuză SUA de "imixtiune în afacerile interne", după ce Washingtonul a lansat un proiect de finanțare a presei ungare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro