Suedia: După poligamie, Tinerii Frumoși și Liberi cer legalizarea incestului și a necrofiliei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aripa de tineret a partidului liberal suedez a depus o inițiativă pentru legalizarea necrofiliei și incestului, potrivit dailymail.co.uk.  Reprezentanții Tineretului Liberal din Suedia au declarat că doar pentru că sunt „privite ca neobișnuite și dezgustătoare”, nu înseamnă că actele sexuale defavorizate ar trebui să fie în afara legii.

Ei vor să legalizeze sexul între doi frați care consimt, la vârsta de peste 15 ani, și sexul cu un cadavru în cazul în care există o permisiune scrisă în timpul vieții de la persoana care a murit. Pe de altă parte, seniorii partidului Liberal suedez susțin că propunerile sunt ”ridicole”.


Noi nu le plac legile care statuează standarde morale, în general, și această legislație nu protejează pe nimeni acum”, spune Cecilia Johnsson, președintele liberal al Tineretului din Stockholm . „Suntem o aripă de tineret și una dintre sarcinile noastre este să ne gândim cu un pas mai departe”.

„Am înțeles că [necrofiliea și incestul] pot fi văzute ca neobișnuite și dezgustătoare, dar legislația nu se poate baza pe standarde privind ceea ce este dezgustător”


Aripa de tineret a liberalilor din Suedia a votat pentru a sprijini legalizarea incestului și necrofiliei cu ocazia reuniunii anuale weekend-ul trecut. Moțiunea a sugerat că doi frați, cu vârsta de peste 15 ani, ar trebui să poată face sex între ei, conform legii, dacă există consimțământ.

De asemenea, în cazul în care o persoană a afirmat scris că e de acord ca cineva să facă sex cu cadavrul său, acest lucru ar trebui să fie legal.

„Ar trebui să fie decizia ta ce se întâmplă cu corpul tau dupa ce mori, fie că donezi rămășițele unui muzeu sau științei, fie că le lași moștenire unei persoane pentru a dormi cu ele”, susține Johnsson.

Anunțul controversat a fost criticată rapid de liberali, și mai multe personalități de rang înalt din cadrul partidului mamă. Fostul deputat liberal Carl B Hamilton criticat la aripa de tineret.

„Tineretul Liberal din Suedia se concentrează pe publicitate, dar nu pe problemele care determină și viitorul nostru în Suedia,” a scris liderul liberal pe un grup de Facebook pentru membrii PNL.

SURSE

  1. http://www.nasul.tv/aripa-de-tineret-a-partidului-liberal-suedez-a-initiat-o-miscare-pentru-legalizarea-incestului-si-necrofiliei-sexul-intre-frati-ar-trebui-sa-fie-permis-de-la-varsta-de-15-ani-sustin-liderii-misca/
  2. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3458702/Necrophilia-incest-legal-says-Swedish-Liberal-party-youth-wing-accused-laughable-nitwits-party-senior.html
  3. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/luf-tillat-incest-och-nekrofili

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

E-urile fac parte din tehnologia de ucidere în masă a secolelor XX-XXI
Persoanele vaccinate împotriva Covid-19 devin mai "magnetice" în timp. Vaccinul pare să asambleze nanoparticule magnetice în sânge, arată un studiu
Iluminatii pregatesc "permise pentru acces la internet"! Si uite asa ACTA sub o alta forma incearca sa-si faca simtita prezenta! Puterea internetului din anul 2014 a devenit un urias pericol pentru Iluminati!
Organizația Mondială a Sănătății a confirmat, fără să vrea, ceea ce mulți experți rebeli și studii „controversate” spun de multă vreme – Covid-19 nu este mai periculos decât gripa sezonieră
Fundamentaliștii Islamici, Frăția Musulmană și CIA – rolul lor de a menține războiul în Orientul Mijlociu
Deputat afgan: "Elicoptere neidentificate, probabil ale SUA, ajută terorişti Stat Islamic"
Arabia Saudita, aliat al SUA - 47 de executii ale opozantilor fata de Regimul Saudit, exact ca ISIS
9 Mai - Ziua Europei (Ziua Noii Uniuni Sovietice)
Proiectul Looking Glass: Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar şi cele mai fine distorsiuni temporale (chiar şi de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de altă parte acela de a perfecţiona o tehnologie capabilă să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasă în momentul prezent linia temporală cea mai favorabilă pentru versiunea pe care cei aflaţi la putere o doresc
Bătălia de la Waterloo a fost caștigată de familia Rothschild
Malta, prima ţară europeană care interzice tratamentul împotriva homosexualităţii! Amendă sau pușcărie pentru cei care prescriu astfel de tratamente!
Dr. Vasile Astărăstoae: „Coronavirusul, OMS-ul și modelul chinezesc”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...