Suedia, sub ocupația imigranților: Statul este în pragul prăbușirii

by “Situația din Suedia pare să fi scăpat de sub control: statul este neputincios (și nedoritor) să facă față crizei imigranților care ocupă țara. Situația securității cetățeanului în Suedia este atât de critică încât șeful poliției naționale, Dan Eliasson, a cerut public ajutor; poliția a devenit neputincioasă în a rezolva singură […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Situația din Suedia pare să fi scăpat de sub control: statul este neputincios (și nedoritor) să facă față crizei imigranților care ocupă țara.

Situația securității cetățeanului în Suedia este atât de critică încât șeful poliției naționale, Dan Eliasson, a cerut public ajutor; poliția a devenit neputincioasă în a rezolva singură problemele.

În iunie, poliția suedeză a difuzat un nou raport, „Utsatta områden 2017” („Zone vulnerabile 2017”), cunoscute ca „no-go zones” sau zone unde n poate fi instituită domnia legii. Documentul arată că cele 55 de no-go zones din 2016 au devenit 61.

În septembrie 2016, premierul Stefan Löfven și ministrul de Interne Aners Ygeman au refuzat să accepte realitatea: doar 14% dintre infracțiunile din Suedia erau rezolvate, iar 80% dintre ofițerii de poliție se gândeau să renunțe la meseria lor.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/suedia-ocupatia-imigrantilor-statul-pragul-prabusirii.html?&page=1

SURSE


  1. http://evz.ro/suedia-ocupatia-imigrantilor-statul-pragul-prabusirii.html?&page=1
  2. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, amenință România!
Legea Logan - legea care interzice politicienilor americani sa se intalneasca in secret cu alti politicieni din alte tari! Legea presupune arestarea celor care fac asta! Membri Grupului Masonic Bilderberg au incalcat dintotdeauna aceasta lege!
O biserică a fost vandalizată cu mesaje dure împotriva celor care nu sunt de acord cu căsătoria homosexuală: „Creștinii sunt naziști" și „Răstigniți-i pe cei care votează nu”
Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral! John McCain este un susținător al imperialismului american, un susținător al organizațiilor teroriste ISIS și Al Qaeda!
Consiliul Federației Ruse avertizează că America se pregătește să atace Siria
O lesbiană, preot creștin din Suedia, vrea să elimine crucea și alte simboluri din propria biserică pentru ca musulmanii să se simtă bine veniți!!!
Președintele Franței, Francois Hollande, a recunoscut că a ordonat patru asasinate
Două treimi dintre americani sunt convinși că CIA l-a asasinat pe fostul Președinte al SUA, John Kennedy
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: "Nici o altă țară nu va mai părăsi Uniunea. Statele membre rămase se vor îndrăgosti din nou unele de altele și își vor reînnoi jurămintele față de UE"
50.000 de japonezi au protestat la Okinawa împotriva bazelor militare americane. Un fost pușcaș marin a violat și apoi a ucis o tânără niponă
Presedintele UE sustine ca UE se va extinde, chiar daca nu doresc oamenii ! Nu fi asa sigur !
Fostul consultant NSA, Edward Snowden: Noua șefă a CIA riscă să fie arestată dacă intră în Europa
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro