Sufletul, evoluție și involuție

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“SUFLETUL, EVOLUȚIE ȘI INVOLUȚIE

Se spune că sufletul este energia fundamentală a vieții. Fără suflet nu ar exista viața. Din păcate, sufletul este afectat de energii negative. Traumele fizice sau psihice își pun amprenta pe suflet.


Orice afecțiune, boală, atac Psi, ne poate scoate din matricea originală. Sufletul face diferența dintre lucrurile vii și cele care nu sunt vii. Care este diferența dintre un om și o piatră? Cu siguranță să sufletul face această diferență.

Unii consideră că sufletul se deplasează dintr-o încarnare în alta și că este nemuritor. Despre experiențele extracorporale s-a scris mult. Sufletul părăsește corpul și face o călătorie fabuloasă în tuneluri, lumi pline de demoni sau pline de lumină și căldură.


Sunt multe întrebări legate de suflet la care s-au încercat să se dea răspunsuri. S-a spus că sufletul are o greutate de 21 de grame și că este alcătuit din substanțe cuantice care fac parte din materia primară a cosmosului.

În anul 2006, mai mulți cercetători au lansat teoria conform căreia sufletul este compus din particule de plasmă de joasă densitate, care sunt formate din materie întunecată.

Heraclit a fost foarte aproape de această teorie atunci când a spus că sufletul este compus dintr-o substanță fină și rară, care este asemănătoare focului sau aerului.

Se spune că după moartea trupului fizic, trupurile din bioplasma întunecată se reîntorc la locul lor în biosfera întunecată.

Savantul rus Korotkov a fost printre primii care a reușit cu ajutorul unui aparat sofisticat să fotografieze sufletul în momentul producerii morții fizice.

Sufletul părăsește corpul pe la cap. Korotkov susține că în cazul morților violente, sufletul se întoarce în corp după câteva zile de la moarte, sub forma unei energii vitale, deoarece există un surplus energetic ce nu a fost folosit.

Se spune că moartea ne reduce la esență. Ceea ce rămâne este sufletul. Moartea ne reduce la o chintesență moleculară așa cum o tonă de flori este redusă la o picătură de esență de parfum. Există o energie a morții care distruge corpul fizic. Ceea ce continuă este doar sufletul care pleacă subtil așa cum a venit.

Totul evoluează și involuează, urcă și coboară, vine și pleacă precum fluxul și refluxul. Evoluția și involuția constituie axa naturii.

 

Colierul lui Buddha are 108 mărgele. Toate acestea ne invită să reflectăm asupra celor 108 vieți care sunt desemnate ființei umane prin reîncarnare.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/sufletul-evolutie-si-involutie
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...