Sufletul omului, la 5 secunde după moarte

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Sufletul omului, la 5 secunde după moarte – VIDEO

Folosind o tehnologie utilizată  pentru a trata boli grave, omul de știință Konstantin Korotkov a reușit să obțină imagini cu sufletul în timp ce părăsește trupul unei persoane.

Konstantin Korotkov este directorul centrului Research Institute of Physical Culture, din St. Petersburg, iar pentru experimentu a  folosit o tehnologie aprobată de Ministerul Sănătății din Rusia, care este utilizată si pentru a trata boli grave, cum ar fi cancerul, scrie esoterism.ro.

Korotkov susține de ceva vreme că a reușit să fotografieze sufletul, cu o camera bioelectrografică, chiar in timp ce acesta părăsea trupul, după cum nota International Business Times. Tehnica lui este similara fotografiei Kirlian, care arata „energia vitală” a unei persoane.

Astfel, potrivit declarațiilor omului de știință și nu numai, „sufletul de culoare albastra poate fi văzut cum părăsește, treptat, corpul persoanei care moare. Mai întâi dispare din zona capului și, la final, din zona inimii. În cazul celor care au o moarte violentă, acest suflet, sub forma energiei vitale, se reîntoarce la trup după câteva zile, din cauza unui surplus de energie care nu a fost folosit”.”[1]

SURSE


  1. https://www.dcnews.ro/sufletul-omului-la-5-secunde-dupa-moarte-video_457832.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...