Summitul NATO – summitul teroriștilor globaliști – din 2017, România devine un poligon central al NATO

Distribuie!by La o luna de la intalnirea grupului Bilderberg, a urmat summitul NATO, unde au participat aceeasi globalisti, cei care au creat terorismul, atat in lume, cat si in Orientul Mijlociu, dupa cum demonstreaza atat de clar si precis cartile de istorie. Acum, globalistii vad “o noua amenintarea”, care este […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La o luna de la intalnirea grupului Bilderberg, a urmat summitul NATO, unde au participat aceeasi globalisti, cei care au creat terorismul, atat in lume, cat si in Orientul Mijlociu, dupa cum demonstreaza atat de clar si precis cartile de istorie.

Acum, globalistii vad “o noua amenintarea”, care este Rusia, eterna rivala, dar astazi, mai mult ca niciodata, globalistii sunt in panica, intrucat Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala, dupa cum au reiterat globalistii aceste acuzatii la adresa lui Vladimir Putin. De asemenea, Vladimir Putin a tinut sa precizeze ca “Rusia nu accepta o Noua Ordine Mondiala”.


Totul a inceput in perioada octombrie-noiembrie-decembrie 2013, atunci cand ONG-urile lui George Soros din Ucraina au orchestrat o lovitura de stat cu scopul de a-l da jos de la putere pe presedintele legitim, Viktor Ianukovici, dupa ce acestea a criticat vehement Uniunea Europeana si a decis ca nu vor accepta nici propaganda homosexuala, nici sa intre in UE. “Ce sa ne dea noua UE? Homosexuali, lesbiene, asta doriti?”, ii intreba Viktor Ianukovici pe ucraineni in acea perioada.

Disensiunile dintre Rusia si SUA au aparut atunci cand Rusia l-a salvat pe Viktor Ianukovici de la o posibila condamnare la inchisoare pe viata sau condamnare la moarte. Acestea fiind spuse, lovitura de stat “portocalie” a fost partial reusita, iar o astfel de lovitura de stat reusita partial creaza mari probleme globalistilor, intrucat persoana vizata (Presedintele Viktor Ianukovici) poate depune marturie impotriva lor si le pot crea uriase probleme cu rasfrangeri juridice, caci nu tot sistemul juridic in lume este controlat de catre Iluminati.


Sa revenim la summitul NATO. Unii dintre dumneavoastra va veti intreba: “De ce este NATO o organizatie terorista?” Intrebarea este legitima si vom raspunde la ea folosind argumente istorice cum ar fi:

1. Distrugerea Orientului Mijlociu, odata cu invazia Irakului si Afganistanului din 2003, atunci cand SUA si Marea Britanie au declarat razboi celor doua tari, fara a avea probe, fapt ce reiese, in prezent, din raportul “Chilcot”, ce il incrimineaza pe fostul premier al Marii Britanii, Tony Blair, pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii, dar si pe George W. Bush. George W. Bush chiar scrie in cartea sa “Momente de Decizie” aparuta in 2013: “Trupele noastre nu au gasit arme de distrugere in masa in Irak”.

2. Operatiunea Gladio – Operatiunea Gladio a fost un nume-paravan pentru sute de atentate cu bomba realizata de serviciile secrete occidentale si NATO in Italia, Europa de Vest, Orientul Mijlociu, America Latina si Asia. Din 1947 pana in 1981, presedintii italieni au recunoscut public ca Operatiunea Gladio viza uciderea de civili nevinovati, iar apoi erau invinuiti adeptii stangii si comunistii.

Pe 22 noiembrie 1990, Parlamentul European a adoptat o rezolutie care condamna activitatile Operatiunii Gladio. Fostul sef al serviciilor secrete italiene a recunoscut, de asemenea, public actiunile Operatiunii Gladio. De asemenea, fostul premier al Italiei, Giulio Andreotti a iesit public si a demascat Operatiunea Gladio. Multe alte tari au dat publicului documente legate de Gladio. Este cunoscut faptul ca atat guvernul SUA, cat si alte guverne occidentale au vizat trenuri, autobuze, scoli.

De multe ori au fost vizate autobuze scolare, stiindu-se faptul ca imaginile copiilor morti vor indigna oamenii si ii vor pregati sa renunte la libertatile lor. Un atentat cu bomba extrem de sangeros la o gara centrala din Bologna, Italia, din dimineata lui 2 august 1980 a ucis 35 de oameni si a ranit mai mult de 200, facand ca anumiti oficiali italieni sa rupa tacerea si sa inceapa dezvaluirea unei mici parti din malefica operatiune.

Ce s-a decis la summitul NATO?

In esenta, globalistii au decis ca “Rusia este o amenintare la adresa lumii” (doar stiti ca ne-au spus aceleasi povesti si despre tarile din Orientul Mijlociu si atelel de-a lungul deceniilor) si ca “flancul estic trebuie intarit”.

Atunci cand Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat in Bulgaria cu scopul de a discuta cu privire la infiintarea unei flote a NATO, care sa patruleze in Marea Neagra, Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a refuzat vehement argumentat ca el doreste sa vada in zona Marii Negre fericire, bucurie, turisti si in nici un caz nave de razboi NATO.

Acum, dupa summitul NATO s-a decis crearea unei brigade multinationale NATO, unde altundeva decat in colonia numita Romania. Exact in Romania!

“Statele Unite ale Americii au anunţat o consistentă participare la exerciţii pe teritoriul României, începând cu 2017”. Potrivit lui Iohannis, Turcia va participa la exerciţii pe teritoriul României cu efective de nivelul unei brigăzi. “Atât Brigada multinaţională, cât şi Iniţiativa de Instruire Intensificată, care vor fi relaţionate între ele, vor fi plasate sub coordonarea Comandamentului Multinaţional la nivel de Divizie Sud-Est de la noi din ţără”[1], a explicat el.

nato_north_atlantic_terrorist_organization

Atunci cand NATO foloseste cuvinte pompoase si sforaitoare precum “securitate”, “stabilitate” si mai ales “democratie”, uitandu-va la fosta Iugoslavie, realizati ca, de fapt, sensul acelor cuvinte este unul antagonic, contrar a ceea ce spun acesti globalisti. Distrugerea Iugoslaviei si bombardarea Serbiei de catre NATO, antrenarea teroristilor, precum si eliminarea lui Slobodan Milosevic a facut parte tot din “democratia” euroatlantica.

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/politic/iohannis-polonia-si-bulgaria-vor-contribui-la-brigada-multinationala-din-romania-summitul-nato-a-reconfirmat-importanta-strategica-a-marii-negre-15522591

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

„Ce aveți cu străinii?” Reacție violentă a protestatarilor de la guvern la apariția unui banner prin care se cerea ANAF să trateze firmele străine la fel ca pe cele românești
Mesaj din China: "Într-un stat responsabil, trimisul SUA ar fi expulzat!"
Globaliștii SUA-UE-Soros nu vor legea răspunderii magistraților! Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care au finanțat și susținut crearea Sistemului Represiv din România! Totul sub pretextul "luptei anticorupție"!
„Gay Pride” 2017 la Bucureşti: O ploaie homofobă strică planurile activiştilor anti-referendum
Bradley Manning, fost ofițer al armatei SUA, condamnat în 2013 la 35 de ani de inchisoare, după ce a acuzat Casa Albă și Mass-Media că au manipulat opinia publică cu privire la intervenția în Irak și Afganistan, folosind ca argumente 750.000 de pagini de documente clasificate
Biserica Ortodoxa Romana strange semnaturi pentru modificarea Constitutiei in vederea interzicerii casatoriilor sau parteneriatelor de acelasi sex
Liderii anticorupție să fie la fel de verificați ca cei anchetați
Influența familiei Rockefeller asupra României
Nonvalorile – noile „modele de succes” în România
Lumina socialismului vine din Apus
Adevărata față sinistră a lui George Soros începe să fie cunoscută: Scopul secret al finanțărilor sale este de a distruge democrația din Vest și spre a face să devină aproape imposibil ca guvernele să mențină ordinea iar societățile să-și păstreze identitatea și valorile specifice
Eduard Hellving, noul director al SRI, sustine legile neconstitutionale Big Brother ! Aceste legi de monitorizare a romanilor au fost declarate neconstitutionale de trei ori de catre Curtea Constitutionala a Romaniei !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro