Sun Tzu despre cum se distruge o națiune: “Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, tulbură-le tradițiile, bagă-i în dezbinare, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Așa nu vei avea nevoie de luptă, căci speriați de ceea ce au devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sun Tzu despre cum se distruge o națiune: “Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, tulbură-le tradițiile, bagă-i în dezbinare, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Așa nu vei avea nevoie de luptă, căci speriați de ceea ce au devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși.”[1]

SURSE


  1. Sun Tzu
  2. Foto: justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”
Turcia îi cere Europei să nu ridice ziduri împotriva "refugiaţilor"
Adevărul despre Uniunea Europeană: Articolul 104 din Tratatul de la Maastricht obligă ţările europene să se îndatoreze masiv faţă de băncile private
Obsesia securității și deriva anti-democratică
Toleranța la intoleranță: Arhiepiscopul de Bruxelles atacat de activiste LGBT
Contoarele inteligente – o nouă modalitate de îmbolnăvire, subjugare şi control total al fiinţelor umane de pe această planetă
Profesor la Universitatea din New York: Trăim într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului. Totalitarismul de stânga e din plin dezlănțuit!
Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 a fost lovitură de stat! De câte ori au încercat să-l execute pe Ceaușescu?
Coreea de Nord acuză SUA că au încercat să-l asasineze pe liderul de la Phenian, Kim Jong-un, la începutul acestui an
Un profesor al Facultății de Medicină Johns Hopkins a criticat Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) pentru că au ignorat datele cruciale privind imunitatea naturală căpătată de la COVID-19: "Este cea mai mare greşeală, ignorarea imunității naturale"
Rusia a fost scoasă din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, iar în loc a venit Arabia Saudită, țara în care au loc execuții medievale, inclusiv crucificarea și țara care finanțează terorismul
Je suis Big Brother: Liderii Mondiali se pregatesc sa intre in viata noastra privata ! Lupta impotriva dusmanului invizibil va dura pana cand oamenii nu vor mai avea niciun fel de libertate !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Președintele PNL, Ludovic Orban: “Am hotărât poziția PNL în Biroul Politic Executiv, aceea că noi susținem vaccinarea obligatorie”

Scriitorul evreu Teșu Solomovici: “Eu și toți evreii români îi datorăm viața mareșalului Ion Antonescu”

Corectitudinea Politică aduce comunismul în Canada: Profesorii trebuie să li se adreseze elevilor cu “Tovarășe”

Valiant Thor – cazul extraterestrului care a lucrat pentru Guvernul American ! Philip Schneider a fost asasinat in ianuarie 1996 pentru publicarea acestui caz, dar si a multor informatii !

Testele RT-PCR dau rezultate eronate, iar rezultatele eronate sunt prezentate ca fiind “reale”

Închide