Sunete misterioase și vibrații puternice în nordul Franței (2012)

Distribuie!

„Sunete misterioase insotite de vibratii puternice, care au zguduit mai multe localitati din nordul Frantei, s-au produs in 23 si 24 martie. Locuitorii au fost inspaimantati, insa fenomenul ramane inexplicabil.

Un zgomot asurzitor si trei bubuituri s-au auzit din cer, langa localitatea Bigouden din Franta, in noaptea de 23 martie. Fenomenul ramane inexplicabil si s-a repetat in noaptea urmatoare la Finistere, informeaza Sott.

Sunete misterioase au fost raportate si la Cotes d’Armor si Morbihan. Dar de unde provin aceste sunete? Ele au fost auzite in mai multe localitati din nordul Frantei, iar locuitorii au fost intrigati de acest fenomen.


Unii au declarat ca „locuintele lor s-au zguduit de trei ori”. Au fost trei vibratii puternice, ca niste „explozii inabusite”. Alti locuitori au fost convinsi ca a fost un cutremur.

Dar Centrul de seismologie francez a anuntat ca nu a existat vreo miscare seismica in regiune. Dar exploziile si replicile resimtite au fost „echivalente cu un cutremur de magnitudinea de 3 grade” in localitatile Chateauneuf-du-Faou si Clohars-Fouesnant.


Ce au fost aceste explozii ciudate, resimtite de catre locuitorii din nordul Frantei, in plina noapte? Centrul Regional de Vest pentru navigatie aeriana a comunicat ca nu a mai inregistrat un astfel de fenomen.

Un oficial din cadrul Departamentului de aparare si securitate de la Brest a declarat ca nu a existat nicio operatiune a Marinei in aceasta regiune sau zboruri aviatice supersonice. Fenomenul ramane unul care nu poate fi explicat pentru moment.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/fenomen/sunete-misterioase-si-vibratii-puternice-in-nordul-frantei-1159704
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...