Sunetul gongului este unul dintre cele mai vechi instrumente de vindecare și a fost utilizat mii de ani în meditație, ceremonii și ritualuri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Puterea de vindecare a gongului

Sunetul gongului este unul dintre cele mai vechi instrumente de vindecare si a fost utilizat mii de ani in meditatie, ceremonii si ritualuri. Astazi este folosit in clasele de meditatie yoga, practicile de terapie prin sunet, grupurile de meditatie cu gonguri si in centrele de tratamente paliative a cancerului, dar si pentru a promova sanatatea si starea de bine.


Maestrul in gonguri Don Conreaux, sustine ca secretul sunetelor emise de gonguri sta in potentialul enorm de vindecare si reintinerire. {i acest lucru se intampla deoarece gongul acopera un spectru larg de sunete la care vibreaza toate celulele, oasele si organele, unele mai mult decat altele, in functie de modul in care este batut acest instrument. „Vei simti un flux de energie care vine de la el (gong) in corpul tau la fel cum il auzi. Gongul este mai mult o forta a energiei, precum energia divina, afectand meridianele corpului. In general, la sfarsitul unei sedinte de astfel de sunete, te vei simti extraordinar, te vei simti ca si cum ai fi fost vindecat de spiritele naturii,” spune Don.

Sunetele de la gonguri calatoresc de la urechea externa prin corp, via nervul vag care impacteaza in valuri creierul, viteza respiratiei si bataile inimii. Sunetele si vibratiile ajuta la obtinerea unei stari profunde de pace, eliberarea tensiunilor si blocajelor energetice si balanseaza centrii energetici din corp. El lucreaza la nivel celular pentru a rebalansa corpul fizic, emotional si spiritual.


„Putem asculta muzica plenitudinii. Avand in vedere ca exista multe modalitati de citire a simptomelor bolii, vindecarea holistica prin sunet lucreaza diferit decat ceea ce stiati. Ceea ce face este ca se apropie de corp ca si cum ar fi complet si intreg, apoi umple organismul cu vibratii care pun accentul pe integritate si rezonanta si oricare ar fi problema, sunetul va pleca spre acel loc care are nevoie de el. Corpul va pune sunetul in celule care isi vor recapata potentialul care rezoneaza cu vindecarea”, explica maestrul Conreaux.”[1]

SURSE

  1. http://www.bunaviata.ro/sunetul-o-cale-spre-vindecare
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...