Sunt multe dovezi care ne arată că această pandemie a fost planificată cu scopul de a distruge libertățile oamenilor pentru a crea un Guvern Mondial

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presa din Romania a fost cumparata cu 40 milioane de euro de catre Guvernul Orban (PNL) pentru a induce frica in randul oamenilor. Este o alianta diabolica Guvern corupt – presa corupta – medici corupti.

S-au folosit de un virus similar cu gripa pe care l-au prezentat ca o „mare amenintare pentru omenire”, au speriat oamenii, au creat isterie, au impus restrictii, au inchis tara (desi puteau sa adopte strategia imunitatii de grup a Suediei), distrugand astfel economia tarii. Globalistii au torturat psihologic romanii.


Guvernul Romaniei si medicii stiu foarte bine adevarul. Ei stiu ca testele RT-PCR au o rata de eroare de 80%, nu sunt omologate, nu fac diferenta dintre virusul SARS-CoV-2 si alti virusi, dar, cu toate acestea, le folosesc in continuare pentru ca au nevoie de acele rezultate fals-pozitive, pentru a va speria. De asemenea, cifrele sunt umflate. Ati vazut ca a „disparut” gripa?

Autopsiile au fost interzise printr-un ordin al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, pentru ca oamenii sa nu cunoasca adevarul despre cauza deceselor, astfel incat o persoana care a fost testata „pozitiva” si a avut si alte boli, in cazul in care a murit, persoana respectiva a fost prezentata ca decedata DE Covid-19. Este o diferenta intre a muri DE Covid-19 si a muri CU Covid-19.


Interzicerea autopsiei a fost criticata de medici precum Vasile Astarastoae (fost Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania), Vladimir Belis (fost sef al Institutului de Medicina Legala din Romania), Tudorel Butoi (psiholog criminalist). Institutul National de Statistica a transmica ca in primele opt luni din 2020 au murit mai putini romani decat in 2019.

Sunt multe dovezi care ne arata ca aceasta pandemie a fost planificata cu scopul de a distruge libertatile oamenilor pentru a crea un Guvern Mondial[1][2]. Iata dovezile:

1. Un raport al Agentiei Centrale de Informatii (CIA) din anul 2005 ne transmite ca in 2020 va avea loc o pandemie:

„Spre anul 2020 o boală care va semăna cu o formă gravă de pneumonie se va răspândi în întreaga lume, atacând plămânii şi bronhiile şi fiind rezistentă la toate tratamentele cunoscute. Mult mai stupefiantă decât boala în sine va fi dispariţia sa bruscă şi reapariţia ei 10 ani mai târziu, înainte de a dispare pentru totdeauna la fel de rapid precum a apărut.” (yogaesoteric.net)

2. Raportul Rockefeller 2010:

„“În 2014, jurnalistul de investigație Harry Vox a prezis o pandemie globală planificată și a spus de ce „clasa conducătoare” va face așa ceva:

„Nu se vor opri la nimic pentru a-și completa setul de instrumente de control. Unul dintre lucrurile care lipsiseră din trusa lor de instrumente sunt carantinele și starea de asediu. Planul este de a infecta sute de mii de oameni cu acesta și de a crea următoarea fază de control.”

„Scenariu pentru viitor”

Acest renumit cercetător se referă la un document celebru al Fundației Rockefeller în care tot ceea ce vedem că se întâmplă acum este literalmente prezis în detaliu: pandemia globală, blocajele, prăbușirea economiei și impunerea controlului autoritar.

Totul este descris cu o acuratețe terifiantă … cu zece ani înainte să se întâmple! Pandemia din 2020 este descrisă în detalii îngrozitoare în „Scenariul pentru viitor” de Fundația Rockefeller scris în 2010.

Documentul este intitulat „Scenariu pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale”. (9) Asta spune totul: un scenariu pentru viitor. Are un capitol numit „LockStep” în care o pandemie globală este raportată ca și cum s-ar fi întâmplat în trecut, dar care este în mod clar intenționată ca o repetiție pentru viitor.

„Scenariul pentru viitor” continuă cu compararea a două răspunsuri diferite la pandemia prevăzută: SUA doar „descurajează puternic” oamenii să călătorească cu avionul, în timp ce China a impus o carantină obligatorie pentru toți cetățenii. Primul răspuns este acuzat de răspândirea virusului și mai mult, în timp ce este lăudată impunerea unui blocaj sufocant. Apoi se descrie implementarea controlului totalitar:

În timpul pandemiei, liderii naționali din întreaga lume și-au flexat autoritatea și au impus reguli și restricții stricte, de la purtarea obligatorie a măștilor faciale până la verificarea temperaturii corpului la intrări, până la spațiile comune, cum ar fi gările și supermarketurile.

În mod clar, flexibilitatea autorității este răspunsul dorit. Dar se agravează, conform acestui „Scenariu al Viitorului”:

„Chiar și după ce pandemia a dispărut, acest control și supraveghere mai autoritară a cetățenilor și a activităților lor s-au blocat și chiar s-au intensificat.”

„În țările dezvoltate, această supraveghere sporită a luat multe forme: ID-uri biometrice pentru toți cetățenii, de exemplu, și o reglementare mai strictă a industriilor cheie a căror stabilitate a fost considerată vitală pentru interesele naționale.” Potrivit Fundației Rockefeller, o pandemie globală trebuie să aibă ca rezultat un control sporit, în care oamenii își cedează cu bucurie libertatea, pentru a se simți din nou în siguranță.

Manual pentru control global

Acum că pandemia anunțată este într-adevăr aici, aceeași Fundație Rockefeller a prezentat pasul doi: un manual despre cum să pună în aplicare noi sisteme de control în timpul acestei pandemii. Numai când toate rețelele de control necesare sunt la locul lor, lumea se poate deschide din nou.”

3. În 2017, Anthony Fauci a afirmat că în următorii ani va fi o pandemie

4. Event 201: Americanii vorbeau de pandemia de coronavirus înainte să înceapă (18 octombrie 2019) – (capital.ro)

5. În anul 2015, televiziunea de stat italiană, Rai – Radiotelevisione Italiana, a transmis o știre, care a arătat cum oamenii de știință chinezi făceau experimente biologice pe un virus legat de SARS, provenit de la lilieci și șoareci, întrebându-se dacă merită riscul modificării virusului pentru compatibilitate cu organismele umane (financialintelligence.ro)

6. Jurnaliștii au prezis o pandemie planificată

„În 2014, jurnalistul de investigație Harry Vox a prezis o pandemie globală planificată și a spus de ce „clasa conducătoare” ar face așa ceva:

„Nu se vor opri la nimic pentru a-și completa setul de instrumente de control. Unul dintre lucrurile care lipsiseră din trusa lor de instrumente sunt carantinele și tocurile. Planul este de a infecta sute de mii de oameni cu acesta și de a crea următoarea fază de control.” (omuldinnordforever.wordpress.com)

7. Ofițerul CIA, Dr. John Coleman, a studiat societățile secrete și spune că scopul lor este de a depopula pământul prin intermediul pandemiilor organizate de boli fatale cu acțiune rapidă. (omuldinnordforever.wordpress.com)

8. În 2013, un muzician prezice o pandemie globală cu coronavirus și spune că acest lucru se va întâmpla în 2020. Știa acest lucru din cauza investigației personale a așa-numitelor „teorii ale conspirației”.

„Cum ar fi putut să știe acest muzician în 2013 că o pandemie de coronavirus va izbucni în 2020 și că în timpul acestei pandemii vor izbucni revolte? El explica:

„Am făcut cercetări în 2012 și am citit așa-numitele„ teorii ale conspirației ”. Știi, acele investigații pe care mass-media nu vor să le analizăm. Conform acelor teorii, pandemiile ar fi trebuit să se întâmple în deceniul 2020 – 2030. Așa că am scris melodia Pandemic despre aceasta.” (omuldinnordforever.wordpress.com)

9. Chiar înainte de focar, Comitetul de monitorizare a pregătirii globale a spus lumii să fie pregătită pentru o pandemie de coronavirus. (omuldinnordforever.wordpress.com)

10. În 2018, Institutul pentru Modelarea Bolilor a anunțat o pandemie globală cu virus gripal, originară din China, în zona Wuhan. (omuldinnordforever.wordpress.com)

11. Dr. Carrie Madej a studiat ADN-ul și vaccinurile timp de decenii și spune că planul este de a utiliza vaccinul Covid-19 pentru a începe procesul transumanismului: reprogramarea ADN-ului uman. (omuldinnordforever.wordpress.com)

12. În 2018, Bill și Melinda Gates au anunțat că în următorii ani va exista o pandemie globală a unui virus creat. (omuldinnordforever.wordpress.com)

13. Lockdown la nivel mondial prevăzut în 2008

„Autorul și anchetatorul Robin de Ruiter au prezis în 2008 că va avea loc un blocaj global.
El a spus că scopul acestui lucru ar fi crearea unei noi lumi a controlului autoritar.” (omuldinnordforever.wordpress.com)

14. Filme prezise pandemia de coronavirus

„Programarea predictivă este procesul de informare a populației despre evenimentele care vor avea loc în curând.
În ultimii ani au fost produse mai multe filme și seriale de televiziune, despre … o pandemie globală de coronavirus!

Filmul „ Plaga mortală” descrie o pandemie globală cu coronavirus și menționează chiar hidroxiclorochina ca leac.

Un alt film numit „ Contagion ” arată cum un coronavirus se răspândește la nivel global cu distanțarea socială, măști de față, blocaje, spălarea mâinilor etc.
Literal, tot ceea ce vedem acum este prezis în detaliu în aceste filme.” (omuldinnordforever.wordpress.com)

15. Pandemie descrisă în timpul jocurilor olimpice de vara din 2012

„Vorbind despre programarea predictivă: în cadrul emisiunii de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2012, s-a jucat o pandemie de coronavirus pentru ochii lumii întregi.

Zeci de paturi de spital, un număr mare de asistente medicale devenind marionete ale unui sistem de control, moartea pândind, un uriaș demonic ridicându-se peste lume și întregul teatru a fost luminat în așa fel încât, văzut din cer, arăta ca un coronavirus .” (omuldinnordforever.wordpress.com)

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

30 octombrie 2020

 

Adevaruri despre Covid-19

1. Au folosit testele RT-PCR care dau rezultate eronate, ei știind că dau rezultate eronate și au nevoie de acele rezultate eronate pentru a manipula oamenii. Testele RT-PCR nu sunt omologate și nu fac diferența dintre SARS-CoV-2 și alți viruși. Fosta șefă a DSP Suceava, Dr. Manuela Trifan, a recunoscut public că au umflat numărul de persoane infectate. Aceasta a fost imediat demisă.

 

2. Au interzis autopsiile, pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Fără autopsie, nu ai cum să spui că o persoană a murit DE Covid-19. Această măsură a fost criticată de medici precum Vasile Astarastoae (fost Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania) și Vladimir Beliș (fost șef al Institutului de Medicină Legală).

3. Au cumpărat mass-media cu suma de 40 milioane de euro, pe pentru că presa să nu facă investigații cu privire la Covid-19.

 

4. Spitalele au fost goale, iar pacienți non-Covid-19 au murit.

5. Ministerul Sanatatii a recunoscut ca nu a declarat epidemie in Romania. „Declararea unei epidemii se realizează atunci când numărul de cazuri de îmbolnăvire înregistrate crește peste nivelul așteptat (endemic)”, se arată în documentul trimis catre ONG-ul OCHR.

6. COVID-19 reprezintă un risc mediu pentru lucrători. Parlamentul European a acceptat poziția Comisiei, după numeroase obiecții (Digi 24)

7. Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Bolilor a afirmat ca acest Covid-19 are o rata de mortalitate de 0,26%, fiind similar cu o gripa.

8. Didier Raoult: „Covid-19 nu este o boală mai letală decât gripa” (smartradio.ro)

9. Suedia și strategia imunității de grup: După ce a fost intens criticată pentru decizia de a nu pune în aplicare închiderea completă a țării și nici nu a impus obligativitatea măștii, Suedia are acum una dintre cele mai scăzute rate de infecție cu coronavirus din lume (activenews.ro)

 

10. Cel mai important expert în boli infecţioase din Suedia susţine că este „foarte periculos” dacă oamenii cred că purtarea măstilor va opri răspândirea coronavirusului. Anders Tegnell, epidemiolog şef la Agenţia de Sănătate Publică din Suedia, şi-a exprimat în mod repetat scepticismul asupra măştilor de faţă ca instrument de control al focarelor virale.

„Este foarte periculos să crezi că măştile de faţă ar putea schimba jocul atunci când vine vorba de COVID-19”, a spus Tengell. (mediafax.ro)

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

dir.org.ro

24 septembrie 2020

SURSE

  1. https://omuldinnordforever.wordpress.com/2020/09/30/dovada-finala-covid-19-a-fost-planificat-sa-deschida-noua-ordine-mondiala
  2. https://bucovinaprofunda.com/2020/10/21/18644
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...