Suntem suma gândurilor şi emoţiilor proprii

Distribuie!

„”Am constatat că pacienţii pe care îi am şi care au o boală generată de gândurile negative, dacă îşi schimbă gândirea, se vindecă foarte uşor şi extrem de repede. Dacă nu se vindecă mental şi emoţional în primul rând, boala va somatiza la nivel fizic”, detaliază psihologul Stelian Chivu.

Creierul este electric, iar inima este magnetică. Câmpul magnetic al inimii este de 5.000 de ori mai mare decât cel generat de creier. Îmbinarea celor două câmpuri conduce la formarea unui câmp electromagnetic în organismul fiecăruia dintre noi, fără de care viaţa nu ar exista.


”Când sunt trăite emoţii pozitive, vom atrage lucruri pozitive în viaţa noastră. Şi reciproca este valabilă. Când sunt trăite emoţii distructive, vom atrage boala în organism. Sunt şapte categorii de emoţii: frica, bucuria, tristeţea, furia, dispreţul, dezgustul şi uimirea.

Fiecare din aceste emoţii are o anumită frecvenţă, iar în vârful acestei piramide se află pacea, liniştea sufletească. Prin urmare, o inimă care bate în pace, în linişte, va genera un câmp magnetic uniform, constant, care va atrage şi gânduri de aceeaşi structură.


Aşadar, cei care reuşesc să îşi controleze stările, vor reuşi să îşi managerieze foarte bine şi gândurile, iar pe cale de consecinţă vor face acelaşi lucru şi cu corpul fizic Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi reprezintă aproape în totalitate suma gândurilor şi emoţiilor proprii”, conchide psihoogul Stelian Chivu.”

Sursa: https://adevarul.ro/locale/galati/cum-influenteaza-adn-ulgandurile-emotiile-cea-mai-puternica-stare-vindeca-bolilefizice-1_5e1ddfb85163ec42711ba3f8/index.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...