Suntem supravegheati cu atentie de catre extraterestri si intraterestri

Distribuie!by Ajunşi în acest punct, ne putem întreba: „Dacă aceste civilizaţii extraterestre chiar există, atunci care sunt de fapt intenţiile lor?” În primul rând, pentru a răspunde la această întrebare, este important să precizăm că, în conformitate cu numeroasele dezvăluiri care au reuşit să ajungă la public, pe Pământ există […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ajunşi în acest punct, ne putem întreba: „Dacă aceste civilizaţii extraterestre chiar există, atunci care sunt de fapt intenţiile lor?” În primul rând, pentru a răspunde la această întrebare, este important să precizăm că, în conformitate cu numeroasele dezvăluiri care au reuşit să ajungă la public, pe Pământ există în prezent mai multe rase diferite de extratereştri. Unele dintre ele sunt mai avansate şi au scopuri altruiste, iar altele, cum ar fi cazul „micilor cenuşii” (grey) sau al reptilienilor despre care am menţionat anterior, sunt preocupate de interese egoiste şi malefice.

Faptul mai puţin cunoscut, dar evidenţiat mai ales de anumite societăţi secrete şi cercuri esoterice, este că întreaga activitate a diferitelor tipuri de civilizaţii extraterestre care survolează planeta noastră şi au interese aici (numărul lor este estimat la 12 sau 13) se află sub stricta supraveghere a două sau trei civilizaţii extraterestre extrem de avansate tehnologic şi chiar spiritual, care sunt eminamente benefice pentru omenire.


UFO-Flying-001

Destinul Pământului ar fi fost complet altul în lipsa acestui „serviciu intergalactic de securitate”, care nu permite decât în anumite limite imixtiunea civilizaţiilor avansate în viaţa altor civilizaţii mai puţin evoluate. Referinţele la extratereştrii benefici nu sunt prea multe, dar cert este faptul că ei supraveghează planeta noastră încă din timpuri imemoriale, asigurând astfel perpetuarea speciei umane şi progresul ei la toate nivelurile. Acest tip de civilizaţii superioare superdezvoltate au acces direct atât la unele planuri subtile interdimensionale, cât şi la energia timpului.

Suntem supravegheaţi cu atenţie


În acest sens al supravegherii noastre de către o forţă benefică necunoscută, dar net superioară, este semnificativ să observăm că activitatea OZN a crescut foarte mult după ce oamenii au început să detoneze primele bombe atomice. După bombardamentele de la Nagasaki şi Hiroshima, conform mai multor mărturii venite din partea unor ofiţeri de rang înalt din armata americană, numeroase OZN-uri au survolat şi s-au poziţionat cu exactitate deasupra locurilor implicate în activităţi militare atomice, ca şi când ar fi vrut să se informeze asupra producţiei armelor atomice terestre: începând cu 1946 zona în care se desfăşura Proiectul Manhattan, zonele pentru testarea exploziilor atomice cum ar fi Atholl din Bikini, zona Trinity, Roswell şi bazele din New Mexico în 1947, Albuquerque, Sandia în decembrie 1948, Los Alamos în ianuarie 1949, Camp Hood, Texas, în martie 1949.

Toată filiera atomică a fost descoperită: de la zone de cercetare şi testări, până la locurile pentru stocare, inclusiv lanţul centrelor de producţie a bombelor. Niciunul dintre toate aceste locuri secrete nu a fost omis. Spre disperarea serviciilor secrete americane, cele mai secrete instalaţii din ţară erau survolate de OZN-uri.

Ar fi fost suficient ca un spion să facă publică harta apariţiilor OZN-urilor între 1946 şi 1950 pentru a se afla cu exactitate situaţia geografică a tuturor instalaţiilor nucleare de care dispunea armata americană. În forurile înalte americane se instalase în acea perioadă starea de panică.

În iulie 1952, Pentagonul şi Casa Albă au fost survolate in două reprize, în plin centrul unei zone sensibile foarte bine protejate, unde circulaţia aeriană era interzisă. Se pare că nimic nu le scapă OZN-urilor, începând de la domeniul militar şi continuând cu cel politic. În anul 1954 a fost survolat sediul NSA (Agenţiei Naţionale de Securitate a SUA).

În 1967 a fost survolată de OZN-uri baza militară de la Malmstrom, Montana, care adăpostea 120 de rachete intercontinentale aparţinând departamentului Strategic Air Comand, departament însărcinat cu arsenalul nuclear strategic. În câteva secunde, opt rachete au fost scoase din funcţiune, apoi zece. Într-o unitate de silozuri situată către nord-est de cea amintită, un alt OZN survola în preajma zonei interzise. În scurt timp, alte zece rachete au fost scoase din funcţiune. Ancheta tehnică a concluzionat că nu există nicio explicaţie raţională pentru defectarea simultană a 20 de rachete.

Tot în 1967 au fost dezactivate de către OZN-uri cel puţin şaisprezece rachete nucleare strategice de la bazele din Oscar Flight şi din Echo Flight. Incidentul a fost relatat în cadrul proiectului Disclosure de către locotenet-colonelul Bob Salas. În noiembrie 1975, OZN-urile revin la baza militară de la Malmstrom, Montana. Şapte OZN-uri lente, care au dejucat interceptoarele lansate împotriva lor, au reprodus scenariul din 1967 şi au deprogramat ogivele nucleare.

Redăm în continuare o altă relatare din cadrul proiectului Disclosure, ce vine din partea unui locotenent-profesor din Aviaţia Militară a SUA, Robert Jacobs: „Am trimis înregistrarea cu OZN-ul la bază şi după o zi sau două am fost chemat în biroul maiorului Mansmannde la sediul First Stategic Aerospace Division. M-am uitat la ecran şi am văzut lansarea care avusese loc cu o zi sau două în urmă. Am privit etapa a treia de lansare a rachetei.

Atunci am putut vedea capul rachetei care zbura, după care în cadru a apărut altceva care a aruncat o rază de lumină în capul rachetei. Nu uitaţi că se zbura cu o viteză de câteva mii de kilometri pe oră. Acel OZN a proiectat o rază de lumină în rachetă, a nimerit-o şi apoi a trecut în cealaltă parte şi a proiectat o altă rază de lumină; s-a, deplasat iar şi a proiectat o nouă rază de lumină, apoi a tras din nou, după care a ieşit din cadru pe unde a intrat. Racheta s-a prăbuşit. Racheta avea la acea înălţime o viteză de aproximativ cincisprezece sau douăzeci de mii de kilometri pe oră, când acest OZN a prins-o din urmă, s-a rotit în jurul ei şi apoi s-a îndepărtat. Eu chiar am văzut asta! Nu-mi pasă ce se zice, am văzut asta pe film!”

Există multe mărturii de acest gen, care au fost luate de la diferiţi lucratori şi militari de la mai multe baze nucleare din SUA. Dar în media principală (ziare şi televiziuni) acest subiect nu este luat în discuţie ia modul serios, iar guvernele pur şi simplu refuză să stopeze fabricarea de arme nucleare. Toate guvernele implicate în fabricarea armelor de distrugere în masă s-au confruntat cu problema survolării instalaţiilor nucleare de către OZN-uri. Se pare că civilizaţiile extraterestre avansate ne supraveghează pentru că ne consideră ca fiind foarte periculoşi.

Şi, într-adevăr, putem să recunoaştem că dacă unii oameni ar merge în spaţiu cu armele şi bombele lor, ar putea face foarte mult rău acolo. Şi orice civilizaţie extraterestră avansată ar fi îngrijorată pentru asta. Tocmai de aceea, apar foarte des OZN-uri în apropierea bazelor nucleare, care dereglează rapid instalaţiile de lansare a rachetelor nucleare şi apoi dispar.

Consemnările despre aceste evenimente ne conduc acum mult mai clar la concluzia că inteligenţele extraterestre implicate, care ne depăşesc cu mult din punct de vedere tehnologic, sunt în mod evident preocupate pur şi simplu de supravieţuirea speciei umane. Ţinând cont de posibilităţile tehnice uluitoare pe care au demonstrat în repetate rânduri că le deţin, se poate deduce cu uşurinţă că dacă intenţia lor ar fi fost aceea de a ne ataca şi distruge, ar fi putut să o facă demult. Conform declaraţiilor realizate chiar de către unii militari de rang foarte înalt, OZN-urile nu reprezintă de fapt nicio ameninţare la adresa securităţii statelor.

Putem să înţelegem că din punctul lor de vedere, o impunere a păcii făcând uz de o tehnologie care să neutralizeze orice tehnostructură militară de pe planetă ar fi privită ca o formă de dictatură venită din spaţiu, care chiar ar putea aduce după sine un etnocid generalizat. Acest remediu ar fi mai rău decât apelul la arme.

Pe de altă parte, din partea lor, a nu avea nicio reacţie faţă de imensele dezechilibre şi escaladări periculoase ce se produc pe Pământ ar însemna să lase posibilitatea ca umanitatea să se autodistrugă, intenţionat sau nu. Fabricarea armelor cu plasmă constituie un pericol mai mare decât armele nucleare, iar presiunea globală asupra ecosistemului nu mai poate continua mulţi ani.

Cel mai înţelept ar fi, aşadar, să se intervină în mod progresiv, prin lansarea unor apeluri din ce în ce mai evidente către trezirea conştiinţei atât la nivel individual, cât şi la nivel de mase. Creşterea, în ultimi ani, a numărului de cercuri din lanurile de cereale este semnificativă în acest sens, acestea fiind in mod evident mesaje ce îndeamnă umanitatea la pace, luciditate şi armonie, după cum am descris anterior.

Intervenţii salutare

După cum descriu mai multe surse de încredere, în ultima perioadă aceste structuri ale Noii Ordini Mondiale urmăresc sa îşi accelereze la maximum planurile de obţinere a unei totale supremaţii mondiale prin exercitarea unei veritabile dictaturi bazate pe manipulare şi genocid. Sunt semnificative, în acest sens, dezvăluirile făcute de Benjamin Fulford în luna septembrie a anului 2011, într-un interviu acordat lui David Wilcock, interviu ce a fost amplu difuzat în reţeaua de ştiri alternative de pe Internet.

Benjamin Fulford a lucrat 30 de ani ca jurnalist financiar pentru revista Forbes şi ca editor pentru regiunea Asia Pacifica. Fullford este cât se poate de bine documentat, fiind o persoană publică pe internet încă din anul 1999, câştigând încrederea multor oameni în diverse programe secrete, având astfel contact cu un număr foarte mare de insideri. Aceste surse I-au informat că, de fapt, cutremurele care au apărut în zonele Colorado şi Washington

DC, în datele de 22 si 23 August 2011 au fost în realitate atacuri extrem de puternice împotriva unor instalaţii militare subterane. Redăm în continuare transcrierea unor fragmente din acest interviu. „Aceste baze subterane au fost construite de către guvernul Americii de la începutul anilor ’60, cu trilioane de dolari din banii contribuabililor nedocumentaţi, bani care merg către aceste “proiecte negre».

Canalele de ştiri au semnalat, în data de 23 august 2011, cutremure de magnitudinea 5,3 şi 5,9, care este o scală neobişnuită pentru un fenomen natural, fiind mai apropiată de manifestare specifica unei bombe atomice.

Deşi este foarte greu de crezut, membrii «elitei» voiau să reducă populaţia lumii cu 90%! Aveau de gând să se ascundă în aceste baze subterane după ce ar fi declanşat un holocaust nuclear. Planul original era să pornească un război nuclear între Iran şi Israel. Există totuşi un grup în interiorul
Pentagonului şi agenţiilor sale care a realizat că acest plan este nebunesc.

Ştiau că planul de a elimina 90% dintre fiinţele umane este o crudă nedreptate. Realizând toate acestea, au aruncat în aer bazele subterane pe care membrii «elitei» aveau de gând să le utilizeze pentru a se ascunde atunci când ar fi realizat holocaustul lor nuclear. Aceste atacuri au fost, se pare, sprijinite şi de anumite civilizaţii extraterestre benefice.

Acest sprijin al atacurilor a fost total neaşteptat, întrucât cabala satanică a crezut că extraterestrii benefici se supuneau unor legi divine care le interziceau să intervină vreodată, sub orice formă. Extratereştrii au oprit totuşi în mod constant rachete şi facilităţi nucleare, de-a lungul timpului.

Vom ajunge negreşit la un moment în care totul o să devină public. Aceste informaţii vor fi prezente pe undele radio, vor ajunge la ştiri, căci cei rai nu se mai pot ascunde pentru mult timp.”

Informaţiile prezentate de Benjamin Fulford sunt deosebit de concludente pentru că se bazează pe fapte ce pot fi verificate. Menţionăm că şi alte surse demne de luat în seamă, care au făcut dezvăluiri despre planurile criminale ale „iluminaţilor”, au afirmat că, de fapt, planul acestora a fost să declanşeze încă de acum multă vreme un nou război mondial pe Pământ, cât mai devastator, dar se pare că acest lucru nu le-a mai fost permis de extretereştrii benefici, care le-au blocat toate modalităţile, inclusiv lansarea unor rachete nucleare.

Corelând acum toate aceste informaţii cu tabloul de ansamblu, realizăm că toate aceste informaţii sunt convergente şi ele ne fac să înţelegem că, având în vedere situaţia critică în care umanitatea se află datorită derulării planurilor cabalei mondiale aliată cu forţele extraterestre malefice, poziţia civilizaţiilor avansate benefice a devenit din fericire pentru umanitate mult mai fermă în direcţia stopării acestor planuri criminale.

Mai multe informaţii în acest sens sunt oferite de Alfred Lambremont Webre, care este directorul Institutului Internaţional pentru Cooperare în Spaţiu (ICIS) şi coautor al „Tratatului de Conservare al Spaţiului Cosmic” (Space Preservation Treaty şi Space Preservation Act). Alfred Webre este un veteran al mişcării de dezvăluire a prezenţei extraterestre pe Pământ şi ca analist politic senior a prezentat încă din anul 1977 din partea Institului Stanford, un studiu foarte elaborat către administraţia de la Casa Albă despre comunicarea cu posibile inteligenţe extraterestre.

Alfred Webre afirmă că există informaţii foarte credibile conform cărora umanitatea este asistată de un Consiliu Galactic al unor civilizaţii extraterestre benefice foarte avansate, numit Consiliul Andromeda. Această mare Federaţie Galactică urmăreşte să ajute omenirea să realizeze un important salt al nivelului de conştiinţă către o etapă net superioară a evoluţiei.

Cunoscând foarte bine ameninţările cu care se confruntă umanitatea, Consiliul Andromeda a decis să intervină în favoarea oamenilor şi a început să distrugă bazele subterane şi submarine ale cabalei masonice realizate în colaborare ascunsă cu extratereştrii din rasa micilor cenuşii şi din rasa reptiliană.

Pentru aceasta, a fost aplicată o tehnologie sonică foarte specifică şi punctuală care a generat o serie de cutremure foarte atipice, precum şi anumite sunete imposibil de explicat prin cauze naturale. Aceste efecte au fost prezentate şi la emisiunile de ştiri din mai multe state, nefiind însă însoţite de niciun fel de explicaţii.

Foarte recent pentru data redactării acestei cărţi, pe 15 februarie 2013, a avut loc un nou eveniment care este foarte revelator în privinţa protecţiei şi ajutorului ce pot surveni din partea civilizaţiilor extraterestre benefice foarte avansate, mai ales atunci când – aşa cum menţionam anterior – este realizată o apelare clară a acestui ajutor.

Evenimentul din 15 februarie 2013 a făcut deja senzaţie în emisiunile de ştiri de pe tot cuprinsul lumii. Asupra Pământului – mai exact în zona Munţilor Urali, deasupra oraşului Chelyabinsk din Rusia – s-a îndreptat un meteorit uriaş, care conform estimărilor NASA, a fost cel mai mare din ultimul secol, având aproape 7.000 tone în greutate şi 18 metri în diametru.

Potrivit datelor publicate de Agenţia spaţială rusă Roscosmos, viteza cu care a intrat acest meteorit în atmosfera Pământului a fost de peste 35.000 km/h. Energia eliberată la intrarea sa în atmosferă a fost de aproximativ 500 de kilotone, adică de 30 de ori mai mult decât bomba atomică de la Hiroshima, după cum precizează cotidianul american The Wall Street Journal. Dacă acest meteorit ar fi lovit Pământul, efectele sale distrugătoare ar fi fost comparabile cu cele produse de meteoritul care a căzut în Tunguska, Siberia, în anul 1908.

După cum a declarat public în faţa Congresului American chiar directorul NASA, Charles Bolden, meteoritul nu a fost detectat dinainte de către observatoarele americane sau ruseşti. Mai mult, directorul NASA a recunoscut neputinţa posibilităţilor ştiinţifice sau militare actuale de a stopa un asemenea meteorit afirmând că şi în cazul în care acesta ar fi fost sesizat chiar şi cu trei săptămâni înainte de apropierea sa de Pământ, singura soluţie pe care ar putea-o recomanda este rugăciunea.

Şi totuşi, impactul devastator nu s-a produs pentru că într-un mod spectaculos, meteoritul a explodat în atmosferă, iar peste oraşul Chelyabinsk nu au căzut decât fragmente relativ mici, astfel încât nu s-a înregistrat nici măcar o singură victimă! Chiar şi aşa, boom-ul sonic declanşat de meteorit a spart geamurile clădirilor pe o suprafaţă de 100.000 de metri pătraţi, afectând aproximativ 3.000 de clădiri din oraşul Chelyabinsk, iar pagubele materiale produse au fost estimate la circa 33 milioane de dolari.

Mai mulţi specialişti, printre care Ghenadi Belimov, menţionat de săptămânalul rus Argumentî i Faktf, au afirmat însă că explozia acestui meteorit nu poate avea o cauză naturală. Pe baza analizelor mineralografice realizate s-a constatat că acest meteorit a fost alcătuit dintr-o rocă spaţială foarte dură, ce are mult fier în compoziţie, ceea ce face ca ipoteza ca el să fi explodat pur şi simplu în atmosferă să fie extrem de puţin probabilă.

În sprijinul acestei concluzii se află mai multe înregistrări video, postate pe Internet, realizate de către cei care au reuşit să filmeze evenimentul. Aceste filmări arată destul de clar un obiect neidentificat luminos, nu foarte mare, care loveşte meteoritul, după care meteoritul explodează.

Având în vedere aceste fapte, concluzia că acest meteorit a fost de fapt distrus de către o navă aparţinând unei civilizaţii extraterestre avansate este evidentă. Chiar dacă mass media a trecut cu foarte mare superficialitate peste cauzele dezintegrării acestui meteorit, dacă vom privi cu luciditate aceste aspecte vom înţelege că în această situaţie am fost salvaţi de la o catastrofă inevitabilă pentru planeta Pământ.

Se pare că, din fericire pentru noi, civilizaţiile benefice avansate care ne asistă nu vor să permită ca Pământul să fie distrus printr-un război nuclear sau prin cataclisme naturale şi de aceea veghează permanent pentru a menţine echilibrul şi pentru a ne proteja. S-ar putea spune că suntem monitorizaţi ca şi copiii pe un teren de joacă.

Una dintre posibilele explicaţii, sugerată în mai multe medii, este aceea că umanitatea se află într-o perioadă de tranziţie şi că urmează o transformare esenţială în conştiinţa umanităţii. Membrii civilizaţiilor extraterestre benefice se află aici pentru a ne veghea în acest mare salt către un nivel cosmic de conştiinţă. Dar ei nu pot realiza acest salt în locul nostru.

Noi suntem cei care trebuie să dovedim că suntem suficient de maturi şi pregătiţi pentru aceasta.

Concluzie

Această lucrare a urmărit să evidenţieze, în special pe baza dovezilor fizice şi verificabile, o parte din fragmentele de adevăr ce sunt evidente, concrete şi materiale cu privire la o perspectivă reală asupra istoriei omenirii şi a conexiunii acesteia cu anumite civilizaţii extraterestre. Faptul că în ciuda evidenţei lor, semnificaţiile care se desprind din aceste fapte concrete sunt în mod sistematic blocate şi ascunse de către „elita” guvernului din umbră, constituie o dovadă care prin ea însăşi probează existenţa unei cenzuri menţinute cu îndârjire.

Deşi lucrurile se prezintă de foarte multe ori fără niciun fel de echivoc – aşa cum credem că sunt multe dintre aspectele prezentate aici – devine din ce în ce mai transparent faptul că populaţia lumii este manipulată şi minţită să creadă o versiune a realităţii care la o analiză ceva mai atentă se dovedeşte a fi absolut naivă şi inconsistentă.

Dincolo de toate acestea, aspectele prezentate în aceste pagini ne fac să întrezărim că ceea ce am menţionat aici nu reprezintă de fapt decât mici detalii dintr-o imagine extrem de vastă şi de complexă a realităţii în care trăim. Devine astfel foarte clar că pe Pământ au existat mai multe cicluri de civilizaţie, cu mult înainte să fi apărut forma umană pe care noi o denumim „Homo sapiens”. Aceste cicluri de civilizaţie au apărut şi au dispărut în mod succesiv de-a lungul sutelor de milioane de ani, urmele lor fiind acum scufundate în adâncurile apelor sau acoperite de multiple straturi geologice.

Se poate întrezări, de asemenea, faptul că dinamica şi evoluţia planetei Pământ în particular şi a Universului în general este mult mai complexă decât ar putea să o indice o oarecare cronologie liniară materialistă pentru că în realitate există mai multe planuri (dimensiuni) paralele spaţio-temporale, care comunică între ele.

Concluzionând acum, am putea spune că istoria omenirii a devenit o dogmă pe care aşa-zisa „elită mondială”, ce încă se află la conducerea guvernamentală, are interesul să o menţină,

Există dovezi mult prea semnificative ale unui trecut îndepărtat al omenirii care este complet diferit faţă de reperele înguste în care se încadrează istoria oficială, pentru a ni se mai putea spune că societatea actuală reprezintă singura şi cea mai avansată civilizaţie cunoscută vreodată.

Există, de asemenea, dovezi extrem de concludente care arată că nu am fost şi nu suntem singuri în Univers şi că anumite civilizaţii extraterestre au avut şi au şi in prezent un rol mult mai important în istoria şi evoluţia umanităţii decât am fi bănuit.

Am putea spune în final că realitatea care ne înconjoară ne provoacă, prin enigmele sale, să răspundem întrebărilor misterioase şi în acelaşi timp fundamentale: Cine suntem cu adevărat? De unde venim? Şi în consecinţă… încotro ne îndreptăm?

SURSE

  1. Marvin White – “Istoria interzisa a omenirii”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro