SURA – statia ruseasca de control a climei prin influentarea ionosferei si magnetosferei ! Au si rusii “HAARP-ul” lor !

Distribuie!

Nu exista om, care citeste articole din domeniul conspiratiilor si a tehnologiei, sa nu fi auzit de celebrul radiotelescop HAARP. Foarte putini insa, au auzit de SURA, alternativa “HAARP”, detinuta de aceasta data de catre rusi.

Oficial ce se spune !


Oficial HAARP inseamna High Frequency Active Auroral Research Program se ocupa cu bombardarea atmosferei superioare numita ionosfera, portiunea incarcata cu electricitate din jurul pamantului. Adica cam la 65-645 km distanta de suprafata Terrei.

Este un radiotelescop care are o antena care emite in loc sa primeasca. El transmite unde care incalzesc unele zone ale ionosferei cu scopul de a impinge masa in sus. Undele electromagnetice sint apoi reflectate catre Pamant, strapungand totul. Aparent pare un proiect stiintific care are ca scop imbunatatirea comunicatiilor. Ansambul care formeaza statia HAARP cuprinde 360 de antene proiectul fiind controlat de Departamentul de Aparare al Armatei.


Oficial au spus ca acest proiect este un salt urias pentru omenire. Armata spune ca proiectul HAARP este capabil sa confere armatei un instrument pentru a inlocui efectul de puls electromagnetic, sa inlocuiasca printr-o tehnologie noua si compacta uriasul sistem de comunicare submarina prin fecvente extrem de joase care opereaza in Michigan si Wisconsin, sa fie folosit pentru a inlocui sistemul de radare cu raza de actiune pana dincolo de oriozont cu un sistem mai flexibil si mai precis, sa ofere o modalitate de distrugere a comunicatiilor pe o arie extrem de larga, mentinand in acelasi timp in functiune propriul sistem de comunicatii al armatei, sa faca o tormografie de penetrare a Pamantului pe suprafete intinse, sa fie o unealta de cercetare geofizica pentru identificarea depozitelor de petrol, gaze si minerale pe suprafete mari, sa fie folosit pentru a detecta avioane care zboara la inaltime mica si proiectile teleghidate, facand astfel a orice alta tehnologie sa fie depasita si altfel… ce mai o comoara nepretuita.

Neoficial !

Haarp a realizat in SUA pene totale de curent, pe regiuni intinse, a taiat comunicatiile, si multe altele. Aceasta tehnologie poate modifica clima foarte usor.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/h-a-a-r-p-tehnologia-care-este-folosita-pentru-a-provoca-cataclisme-in-mod-artificial-dar-si-pentru-a-ataca-psihotronic-oamenii.

De la 1 iunie 2014, americanii ne spun ca “inchid HAARP”, dar aceasta afirmatie se pare ca nu face nici cat o ceapa degerata, deoarece vine sa mai “linisteasca” oamenii care tot puneau intrebari despre acest radiotelescop.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/americanii-inchid-programul-haarp-care-a-produs-nenumarate-cataclisme.

De pe blog-ul astrologykom.blogspot.ro:

Sura-antenna

Antenele care compun Statia SURA !

Sura-transmitter

Camera de transmisie a Statiei SURA !

“Specialistii si politicienii rusi, preocupati de discutiile privind pornirile „imperialiste“ ale SUA, habar nu aveau ca o instalatie similara HAARP exista de mult in Rusia si se foloseste cu succes de peste 20 de ani. Statia „Sura“ este comparabila, din punct de vedere al capacitatii, cu actualul HAARP si se afla in zona centrala a Rusiei, in locuri mai ascunse, la o distanta de 150 km de Nijnii Novgorod. „Sura“ tine de Institutul de cercetare in domeniul radiofizicii, unde a lucrat candva si fostul savant si actualul om politic Boris Nemtov.

La ora actuala, in lume exista doar trei asemenea obiective, povesteste directorul institutului, Serghei Sneghiriov. „Unul in Alaska, al doilea in Norvegia, la Tromso, si al treilea in Rusia“. „Sura“ se construia la finele anilor ‘70 si a fost pusa in functiune in 1981. Pe aceasta instalatie cu totul unica au fost obtinute rezultate extrem de interesante in ceea ce priveste comportamentul ionosferei, inclusiv a fost descoperit efectul generarii radiatiilor de joasa frecventa in timpul modularii curentelor ionosferice, botezat, dupa numelele fondatorului statiunii de cercetare, „efectul Ghetmantev“.

Posibilitatile sistemului SURA( ca si a echivalentului sau , HAARP) sunt impresionante. De la influentarea activa a ionosferei si magnetosferei Pamântului, pana la crearea aurorei boreale artificiale sau influentarea atmosferei pentru a provoca schimbarea vremii. Provocarea catastrofelor naturale, ploilor torentiale, cutremurelor, inundatiilor si uraganelor fiind doar un mic bonus la toate acestea.

Folosirea unui astfel de sistem de unde scalare ( pe langa aplicatiile mentionate mai devreme, de control al vremii, “over-horizont-radar”, adica radar peste orizont, “the big eye”, sisteme de detectie foarte precise), poate influenta deosebit de puternic psihicul si mintea omului. Cam la ce nivel de influentare a psihicului uman credeti ca se afla Rusia care detine in acest moment sisteme de unde scalare de generatia a 3-a (pe cand HAARP este un sistem de generatia I-a) ?”[1]

P.S. Statia este alcatuita din trei emitatoare de 250 W, iar frecventa este de 4,5 – 9,3 MHz.

SURSE

1. http://astrologykom.blogspot.ro/2011/01/sura-echivalentul-haarp-ului-american.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...