Surse de poluare electromagnetică

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Toate dispozitivele eletromagnetice artificiale, de la banalele prize, cabluri electrice, becuri, televizoare, calculatoare, dispozitive wireless, cuptoare cu microunde, telefoane mobile şi până la antenele parabolice, electrice şi de telecomunicaţii înregistrează pierderi de energie electromagnetică (de peste 50 Hz) în mediul înconjurător, pe care unii cercetători le numesc „electricitate poluată”.

Doctorul şi cercetătorul Sam Milham defineşte electrictatea poluată ca fiind „voltajul de înaltă frecvenţă care tranzitează firele electrice”.


Dincolo de beneficiile pe care le-a adus oamenilor tehnologia electrică (din ce în ce mai avansată) a secolului XXI, merită să ne punem întrebarea dacă această „îmbăiere” fără precedent a umanităţii în radiaţii electromagnetice artificiale nu are cumva şi efecte secundare, mai ales pentru sănătatea umană.

Cum ne poate influenţa poluarea electromagnetică şi în ce condiţii


Camilla Rees este unul dintre experţii care avertizează oamenii de pericolele pe care le prezintă poluarea electromagnetică pentru sănătatea umană: „Radiaţiile electromagnetice artificiale afectează ADN-ul uman şi pun în pericol sănătatea viitoarelor generaţii. Cercetări recente ne-au arătat că există o legătură între expunerea la radiaţii electromagnetice artificiale şi autism. În mai multe ţări se desfăşoară proiecte de cercetare care revelează o scădere dramatică a fertilităţii cauzată de expunerea la câmpuri electromagnetice artificiale.”

Epidemiologul Sam Milham explică în cartea sa „Electricitatea poluată, câmpurile electromagnetice și bolile civilizației” că afecţiunile inimii, diabetul şi cancerul este foarte posibil să fie provocate de aşa numita poluare electromagnetică.

Dr. Thomas Rau (director medical la clinica Paracelsius din Elveția) estimează în urma cercetărilor pe care le-a realizat că un procent de 3% până la 8% din populația țărilor mai dezvoltate manifestă simptome grave de electrohipersensibilitate, în timp ce 35% manifestă simptome medii.

De asemenea dr. Rau a ajuns la concluzia că poluarea electromagnetică poate duce la apariţia următoarelor afecţiuni: cancer, probleme de concentrare, sindromul atenţiei deficitare, migrene, insomnii, aritmie, Parkinson, dureri de spate.

Dr. Magda Havas de la Departamentul de studiu asupra mediului și resurselor naturale al Universității Trent din Canada, a descoperit în cadrul cercetărilor pe care le-a efectuat că unitatea centrală a unui telefon fără fir, dacă este plasată la o jumătate de metru de capul cuiva, poate perturba semnificativ ritmul cardiac al persoanei respective, înregistrându-se o rată crescută a aritmiei și a altor perturbări ale inimii.

În conformitate cu cercetările doctorului Dietrich Klinghardt, greutatea corpului fizic şi structura sa pot altera conductivitatea și reactivitatea biologică la radiaţiile electromagnetice artificiale. El a mai descoperit că metalele grele din creier pot acționa ca microantene, facilitând receptarea radiațiilor electromagnetice.

În acelaşi mod, orice tip de metal din corp (cum ar fi implanturile metalice sau coroanele dentare) va crește în mod semnificativ recepția de microunde și microcurenți de la telefoanele mobile sau alte câmpuri electromagnetice artificiale.

Dr. Klinghardt a observat că radiaţiile electromagnetice artificiale pot denatura unele gene mitocondriale. Dacă secvențele respective de ADN aparţin unei femei însărcinate, ea le va transmite fătului. Astfel, copilul va dezvolta un sindrom mitocondrial care implică simptome de genul atrofie musculară și probleme grave de dezvoltare.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6780
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Intuiția și glanda pineală
Oamenii de știință au confirmat experimental că dangătul de clopot distruge virusurile gripale, hepatice, bacteriile ce provoacă scarlatina, febra tifoidă și alţi agenți patogeni infecțioşi, are un efect dăunător asupra celulelor canceroase şi contribuie la revigorarea organismului chiar și în condiții de alimentație insuficientă
Adevărul despre ADN-ul uman și despre originea omului
Semnalul "Wow!" (15 august 1977)
STUDIU. Dozele mici de cannabis inversează îmbătrânirea creierului
Fizica cuantică, vidul şi cât percepem noi din realitate. Universul este energie şi informaţie. Suntem scufundaţi într-un ocean de energie şi informaţii
VZ-9 Avrocar - farfuria zburătoare a Americii
ADN-ul din celulele noastre este foarte asemănător cu un program de calculator extrem de sofisticat
Oamenii au capacităţi de vindecare
Cercetătorii au descoperit noi funcții ale creierului
Fotografia Kirlian şi bioelectrografia Korotkov - Un mare salt înainte în domeniul imagisticii bioenergetice
Teleportarea umana si a energiei se pot efectua fara probleme de catre oamenii de stiinta! Fizica cuantica admite capacitatea de a se teleporta si oameni! Fizicienii clasici refuza sa vorbeasca despre asta! Oamenii de stiinta au reusit sa teleporteze niste particule fotonice la o distanta de 143 km! Teleportarea umana se practica inca din cadrul proiectului Montauk, din anii '60! Corpul uman are capacitatea de a se teleporta singur, pentru cei care stapanesc Merkaba!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...