Surub ortopedic descoperit in piciorul unei mumii cu o varsta de 3.000 de ani ! Asta demonstreaza nivelul tehnologic, chirurgical, pe care il foloseau anticii egipteni !

Distribuie!

Faptul ca civilizatia egipteana a fost una extrem de avansata nu mai este un mister, iar noile descoperiri de tip „OOPART” (Out of Place Artifact) contribuie la aflarea unei unor secrete ale acestei civilizatii, ce zguduie din temelii istoria oficiala.

Surub ortopedic intr-o mumie veche de 3.000 de ani mumie-2

Publicatia Cunoaste Lumea, citand publicatia britanica Express prezinta descoperirea unui surub ortopedic in piciorul unei mumii vechi de 3.000 de ani:


„În timpul unor analize de rutină efectuate pe o mumie egipteană, cercetătorii au găsit în interiorul genunchiul acesteia un „șurub ortopedic” metalic cu o lungime de 23 cm. Mumia are o vârstă de aproximativ 3.000 de ani, iar șurubul era „fixat” acolo cu ajutorul rășinei organice, care are proprietăți asemănătoare cu cimentul osos folosit în prezent de medicii ortopezi.

Cercetătorii nu au fost uimiți doar de descoperirea în sine ci și de designul extrem de avansat al intervenției: „Șurubul este similar cu modelele pe care le folosim în ziua de azi pentru a obține stabilizarea bună a osului. Aparent, egiptenii antici știau cum să folosească flanșe pe un șurub pentru a stabiliza rotația piciorului”, a declarat Dr. Richard Jackson, un chirurg ortoped care lucrează la Brigham Young University.

Deși s-au descoperit în decursul timpului și alte dovezi ale unor intervenții chirurgicale antice care au uimit lumea științifică, cele mai importante întrebări legate de nivelul de cunoștiințe medicale din acea vreme rămân fără un răspuns. Cum de aveau vechii egipteni cunoștințe așa de avansate?”[1][2]

Daca au putut ridica uriasele piramide si daca au putut lasa inregistrari din istoria omenirii (Sala Inregistrarilor de sub Marea Piramida), fara indoiala ca vorbim de supravietuitorii Atlantidei, care au dezvoltat civilizatia mareata egipteana, asa cum a spus de multe ori ezoteristul si mediumul, Edgar Cayce.

SURSE


1. http://www.cunoastelumea.ro/surub-ortopedic-descoperit-in-piciorul-unei-mumii-cu-o-varsta-de-3000-de-ani-la-ce-nivel-se-facea-chirurgie-in-egitul-antic/

2. http://www.express.co.uk/news/weird/590080/Ancient-Egypt-surgery-scientists-discover-prothetic-pin-3000-year-old-mummy

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...