Sute de documente ale societăţii secrete Skull & Bones sunt pregătite pentru a fi date publicităţii

Distribuie!by “Peste 1.500 de documente legate de Skull & Bones, frăţia secretă de la universitatea americană Yale, sunt pregătite pentru a fi făcute publice în următoarele luni în virtutea unei cereri formulate în baza legii pentru Libertatea de Informare din SUA (Freedom of Information Act – FOIA). Prețioasele documente constând […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Peste 1.500 de documente legate de Skull & Bones, frăţia secretă de la universitatea americană Yale, sunt pregătite pentru a fi făcute publice în următoarele luni în virtutea unei cereri formulate în baza legii pentru Libertatea de Informare din SUA (Freedom of Information Act – FOIA).

Prețioasele documente constând în… „scrisori, note, o ciornă a unui discurs şi alte materiale… sunt gata pentru a fi publicate în iulie” de către Administraţia Arhivelor Naţionale şi Înregistrărilor, doar dacă preşedintele Obama sau fostul preşedinte George W. Bush nu obiectează, potrivit Politico.


Înregistrări adiţionale includ materiale de examinare, email-uri legate de evenimente programate, un mesaj telefonic, o informare a presei asupra Turciei, un registru al documentelor lui Frederick Law Olmsted de la biblioteca Congresului, cereri de comentarii din partea presei şi o cerere către vicepreşedintele Richard B. Cheney de a ajunge la funeraliile lui William F. Buckley”, afirmă FOIA.

Fondată în 1832, societatea secretă a constituit o cale de ascensiune în rândurile elitei. Trei preşedinţi americani sunt cunoscuți ca făcând parte din Skull & Bones, iar alţi membri şi-au asumat roluri proeminente în administrația centrală americană şi în guvernele federale, în comunitatea serviciilor secrete, în mediul academic, în industrie şi în finanţe.


În 2004, de exemplu, ambii candidaţi la alegerile prezidențiale – atât cel democrat, cât şi cel republican – John F. Kerry şi George W. Bush, erau membri ai grupului de la Yale. Tatăl lui George W. Bush, George H. W. Bush şi bunicul său, Prescott Bush, erau de asemenea membri ai acestei societăţi.

Locul de întâlnire al grupării, numit semnificativ The Tomb – „Mormântul”, o clădire fără ferestre situată în extremitatea sud-vestică a campusului universităţii Yale, este decorat cu cranii, potrivit unor mărturii. Aici sunt numeroase camere unde membrii societăţii Skull & Bones ar conduce ritualuri macabre şi ceremonii de iniţiere, unele dintre ele incluzând istorisirea experienţelor sexuale trecute, după cum afirmă jurnalistul Ron Rosenbaum.

Aţi putea să îl întrebaţi pe Averell Harriman dacă există cu adevărat un sarcofag în subsol şi dacă el, tânărul Henry Stimson şi tânărul Henry Luce (de la revista Time) au stat întinşi dezbrăcaţi în coşciug şi au relatat secretele vieţii lor sexuale din adolescenţă în fața a 14 membri Skull & Bones”, scria Rosenbaum pentru revista Esquire în 1977.

În februarie 2009, clubul a fost dat în judecată de către descendenţii eroului apaş Geronimo, care au afirmat la proces că grupul este în posesia craniului strămoşului lor, cu care membrii Skull & Bones s-au pozat în fotografii de grup timp de decenii. Se pare că craniul a fost furat din mormântul luptătorului de la Fort Sill de membri ai societății secrete în timp ce se aflau staționați la respectiva bază militară. Potrivit unor mărturii, Prescott Bush ar fi fost implicat şi el în acest furt. Curtea a respins acuzațiile descendenților indienilor nativi, în anul următor.

În 2001, Rosenbaum și echipa sa au reușit să filmeze un ritual care a avut loc în curtea interioară a „Mormântului”, unde membri ai grupării „interpretau tabloul unui ritual de ucidere prin tăierea gâtului”, după cum a afirmat jurnalistul.

Bineînţeles, Skull & Bones înseamnă cu mult mai mult decât şmecheriile mistice ale ritualurilor lor”, scria Rosenbaum pentru New York Observer la momentul respectiv. „Ritualurile sunt mult mai puţin importante decât relaţiile – legăturile de putere şi influenţă care se dezvoltă între iniţiaţii Skull & Bones după ce aceștia sunt primiţi în grupare”.

Politico informează că cererea către FOIA a fost înaintată de autorul şi cercetătorul Robert Gaylon Ross Sr., care a publicat în trecut un expozeu asupra Who’s who of the Elite (Cine sunt cu adevărat membrii elitei), şi a scris cărţi referitoare la rolul elitelor în asasinarea președintelui John F. Kennedy şi Martin Luther King.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9832

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Paris: ”Mama” și ”tata”, înlocuiți cu ”părinte 1” și ”părinte 2”. Reacție în urma hotărârii
Jack Bernstein - "Viata unui evreu american in rasistul marxist Israel"
George W. Bush, discurs în fața ONU, 10 noiembrie 2001: "Haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001"
Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, îi insultă pe cei care se opun vaccinării: "Rușine anti-vaccinistilor! Decesul fiecarui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media"
Scriitorul evreu Jack Bernstein a fost asasinat, după ce a scris o carte în care a criticat sionismul, Israelul și a demascat Noua Ordine Mondială
Psihotronica - Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear
Suprapopularea Pământului - o minciună a Iluminaților
Conspiratia microcipurilor RFID - implanturi cu microcipuri RFID pentru toti oamenii in Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial a/al Iluminatilor
Internetul ajunge sub controlul ONU la 1 octombrie
Celebrul Antonio Di Pietro, artizanul Mani Pulite, își cere iertare: "Mi-am bazat politica terorii pe cătușe, pe conceptul că toți ”ceilalți” erau niște infractori"
La data de 29 martie 2019, Marea Britanie va ieși oficial din Uniunea Europeană (Noua Uniune Sovietică)
O companie aeriană australiană interzice folosirea termenilor „mama”, „tata”, „soțul”,„soția” pentru a nu ofensa comunitatea LGBT
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro