„Svalbard Global Seed Vault” este situat pe izolata insulă arctică Spitsbergen din Norvegia. Spaţiul de 11.000 de metri pătraţi adăposteşte peste 1 milion de mostre de seminţe originare din locuri din întreaga lume

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„„Svalbard Global Seed Vault” este situat pe izolata insulă arctică Spitsbergen din Norvegia. Spaţiul de 11.000 de metri pătraţi adăposteşte peste 1 milion de mostre de seminţe originare din locuri din întreaga lume. Seiful acţionează ca un fel de unitate de rezervă a culturilor lumii, păstrând exemplarele într-un loc sigur în cazul în care un dezastru le va distruge vreodată în mediul lor natural.

Facilitatea este construită pentru a proteja conţinutul de vizitatorii nedoriti, împreună cu orice altceva. Este suficient de adânc sub pământ şi suficient de înalt deasupra nivelului mării pentru a rezista cutremurelor, creşterii oceanelor şi atacurilor nucleare.”


Sursa: https://adevarul.ro/locale/targoviste/locuri-interzise-terra-nu-putem-inca-vizita-printtre-ele-arhivele-secrete-vaticanului-1_6173a22b5163ec4271b1a7e0/index.html

Foto: Internet


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...