Tabere gratuite pentru elevii și studenții români care vor să schimbe impresii despre homosexualitate. ”Prânzul Liceenilor LGBT” în Capitală! Cum sunt manipulați tinerii de către activiștii neomarxiști!

by “Tabere gratuite pentru elevii și studenții români care vor să schimbe impresii despre homosexualitate. ”Prânzul Liceenilor LGBT” în Capitală Asociaţia MozaiQ, cunoscută pentru că militează pentru drepturile și libertățile comunității LGBT, anunță pe pagina sa de Facebook organizarea unei tabere pentru tinerii LGBT din România. Tabăra este organizată în […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Tabere gratuite pentru elevii și studenții români care vor să schimbe impresii despre homosexualitate. ”Prânzul Liceenilor LGBT” în Capitală

Asociaţia MozaiQ, cunoscută pentru că militează pentru drepturile și libertățile comunității LGBT, anunță pe pagina sa de Facebook organizarea unei tabere pentru tinerii LGBT din România. Tabăra este organizată în Slovacia și are toate costurile achitate de organizatori.

Iată anunțul: ” MozaiQ te invită să participi gratuit în cadrul unei vizite în Kosice, Slovacia, alături de tineri LGBT din Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia și Marea Britanie! Vizita va avea loc în perioada 30 septembrie-7 octombrie, toate costurile (transport, cazare, mâncare) fiind acoperite de către MozaiQ alături de partenerul slovak SaplinQ.

Sunt încurajați participanții LGBT cu vârste de 15-25 de ani precum și persoane active în domeniul educației (trainer, profesori, etc) de orice vârstă. Participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel cel puțin mediu.”


De fapt tabăra este organizată de o organizație finanțată de fondul european Erasmus+ și are ca obiectiv schimbul de impresii între tinerii LGBT, împărtășirea experiențelor negative, discriminatorii trăite și găsirea de soluții comune.

Interesant este că vârsta participanților este coborâtă până la limita legalității, dar acoperă toate clasele de liceu. De altfel, sâmbătă, 9 septembrie, între orele 15.00 și 18.00, a fost organizat și întâlnirea ”Back to School. Prânzul Liceenilor LGBT”, în zona Armenească, în centrul Bucureștiului.


Anunțul acțiunii este: ” Vara a trecut, începe un nou an școlar. După câteva luni pline ne întoarcem la liceu. Alături de colegi, profi, probleme noi și vechi. Noul an poate fi stresant pentru liceenii LGBT, așa că vino alături de noi sâmbătă, 9 septembrie, pentru a discuta despre câte-n lună, în stele și-n curcubeu:

Ce tips&tricks avem pentru a supraviețui unui nou an

• Ce trebuie să știu ca licean LGBT

• Ce povești de coming-out au alți colegi LGBT

• Cum abordăm profesorii și colegii noștri homofobi și transfobi

• Cum ne pregătim de BAC, la ce facultăți vrem să dăm

• Ce căutăm într-o relație de succes

În general – cum facem din liceu o experiență LGBT bună!

MozaiQ te invită la o primă întâlnire a liceenilor LGBT cu bomboane Skittles (taste the rainbow), sucuri, snacks-uri, stikere si alte swag pentru tine și colegii LGBT de liceu.

Locația se află în centrul orașului București și urmează să fie transmisă prin SMS vineri, cu 24 de ore înainte.

Pentru a participa, înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/AlkK2O7g701BQ0nl2

Ni se alătură Mustafa Sullivam, activist american, coordonator de cluburi de tineri LGBT din New York, SUA cu multă experiență în problemele și soluțiile liceenilor LGBT.

Până sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 15!” Formularul de participare fusese semnat de 10 persoane până la începerea manifestării.”[1][2]

In acest articol vedem cum activistii neomarxisti promoveaza conceptiile LGBT tinerilor din liceu, ceea ce nu trebuie permis. In “lumea libera si civilizata”, activistii neomarxisti promoveaza asa-zisa “educatie sexuala” si conceptiile LGBT, si teoria gender copiilor la gradinita, ceea ce este un atac la adresa acelor copii.

Dupa cum vedeti, globalistii SUA-UE-Soros incurajeaza astfel de lucruri. Avand in vedere toate acestea, noi trebuie sa protejam familia naturala si normal, si sa nu acceptam niciodata “parteneriate civile” sau “casatorii homosexuale”. Daca “lumea libera si civilizata” este depravata, asta nu inseamna ca si noi trebuie sa fim!

SURSE

  1. http://evz.ro/tabere-gratuite-elevi-romani-homosexualitate.html
  2. http://evz.ro/tabere-gratuite-elevi-romani-homosexualitate.html?&page=2
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Alexandru Petria: "Nimeni n-are dreptul să ne impună anormalitatea!"
ONG-iștii lui George Soros vor să aducă în România un milion de imigranți! Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!
Strategia națională de educație parentală - drumul spre un Barnevernet românesc
De ce neomarxiștii nu se opun ridicării mega-moscheii din București?
Îți iubești familia și Țara? Crezi în Dumnezeu? Pentru Digi și mass-media mainstream ești „extremist de dreapta”, probabil și antisemit, antimusulman
De ce ţi se închide contul de Facebook?
Sorosistul Cristian Pârvulescu: "De ce Ministerul Culturii se numește acum Ministerul Culturii şi al Identității Naționale? Ce legătură are asta cu un Partid de Stânga? Întreaga campanie Anti-Soros e un atentat la Siguranța Națională a României"
PNL a comunicat că va ataca la Curtea Constituțională proiectul de modificare a Legii referendumului, votat în timp record de coaliția de guvernare pentru a clarifica legea și a înlesni organizarea mai rapidă a consultării populare! Neomarxiștii din PNL vor să încalce voința oamenilor!
Hotnews a publicat un articol elogios despre centenarul Revoluției bolșevice. Anghel Buturugă: O ilustrare cât se poate de bună a legii enunțate anterior: progresiștii s*xului sunt în alianță cu reacționarii capitalului
„Gay Pride” 2017 la Bucureşti: O ploaie homofobă strică planurile activiştilor anti-referendum
Corectitudinea politică își face loc și la Ministerul Educației Naționale: Părinții și copiii români ar putea fi „educați” să accepte „o nouă cultură familială” și „respect pentru diversitate și încurajarea egalității de gen”
Strategia națională de educație parentală, prin care se vrea trimiterea părinților români la reeducare, se clocește de câțiva ani. La început a fost „Modelul elvețian”, promovat de ONG-uri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro