Tăblițele de la Sinaia: Cele trei tăblițe misterioase de la Mânăstirea Sinaia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Tot în anul 2012, după ce am aflat că și la Mănăstirea Sinaia s-ar găsi 3 dintre misterioasele tăblițe, m-am deplasat până acolo pentru a le cerceta. Dar aici mi s-a spus frumos, după ce mi s-a confirmat că aceste tăblițe există,  că nu le pot vedea decât dacă am aprobarea Patriarhiei. În consecință, am depus o cerere în acest sens, în București, la Patriarhie, dar ea a fost respinsă.

Ce este cu acest tezaur pe care nu l-a văzut nimeni din afara mănăstirii? De ce este ținut ascuns de ochii celor care vizitează muzeul mănăstirii? Mai sunt și alte tăblițe? (pe anumite surse am aflat că ar fi cel puțin cinci) Există și alte artefacte descoperite împreună cu celebrele tăblițe? Cine nu vrea ca românii să știe mai multe?


tablitele-de-la-sinaia-620x264

Întrebări tulburătoare, la care sperăm să primim la un moment dat un răspuns… Oare are cineva dreptul să țină departe de români piese de tezaur care vorbesc despre istoria noastră ca popor? Evident că nu. Și atunci, de ce acest tezaur despre care vorbește Ieromonahul Mihail Harbuzaru nu este făcut public?”[1]

SURSE


  1. http://www.cunoastelumea.ro/dezvaluiri-despre-tablitele-de-la-sinaia-un-ieromonah-al-manastirii-sinaia-spune-ca-manastirea-are-expusa-in-muzeu-doar-o-mica-parte-din-tezaurul-pe-care-il-detine-video/
  2. Foto: cunoastelumea.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...