Tărâmul ascuns de sub Antarctica

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Taramul ascuns de sub Antarctica

Cand in 1957, sovieticii puneau, in estul Antarcticii, nu departe de Polul Sud, bazele unei statiuni de cercetare numite, la fel ca si primii sateliti trimisi de ei in spatiu, „Vostok”, nimeni nu banuia ca savantii trimisi sa-si desfasoarea activitatea stiintifica pe intinderile inghetate nu erau singurele fiinte vii din acest pustiu de gheata. Abia in 1970, insa, când la statiunea Vostok a fost adus un radar performant – americanii isi instalasera, la rândul lor, baze in Antarctica si trebuiau supravegheati -, savantii sovietici au realizat ca, exact sub laboratoarele lor se gaseste o imensa pestera inundata, de care ii despartea insa un strat de gheata gros de aproape 3000 metri!


O atmosfera perfect curata

Gratie metodelor tot mai perfectionate de geodetectie, s-a ajuns la concluzia ca pestera, formata din mai multe „sali”, in suprafata totala de câtiva kilometri patrati, era scaldata de apele unui lac, denumit „lacul Vostok”, si a carui adâncime maxima atingea incredibila cifra de 1000 metri! Specialistii veniti de la Moscova au stabilit ca aceasta „enclava” din gheata s-a format in urma cu cel putin 13.000 de ani, in timpul ultimei glaciatiuni. Bizar este faptul ca scanarile termoluminiscente realizate au indicat faptul ca apa lacului are o temperatura de aproape 20 grade Celsius!


Aceasta anomalie, imposibil de explicat din punctul de vedere al fizicii actuale, a dus insa la formarea unui microclimat, in interiorul pesterii, unde, apreciaza specialistii, exista o atmosfera respirabila! Mai mult decât atât, forajele efectuate, la inceputul anului 2000, de catre rusi si americani, au relevat faptul ca in interiorul acestui „tarâm ascuns” traiesc microorganisme, bacterii si microbi, care s-au dezvoltat, ulterior, si in laboratoarele de la suprafata Pamântului.

„Blestemul atlantilor”

O alta anomalie enigmatica o reprezinta marile variatii de câmp magnetic terestru din aceasta parte a Antarcticii, care, apreciaza oamenii de stiinta, nu se pot explica decât fie prin existenta in adâncuri a unei mari cantitati de minereu de fier fie a unor… ruine! Expertii NASA au declarat ca descoperirea „pesterii de sub gheata”, prezentând conditii pentru sustinerea unor forme de viata, reinvie sperantele ca si pe alte corpuri ceresti din Sistemul Solar – Marte, Luna, Europa (satelitul lui Jupiter), sa existe asemenea „rezervatii naturale”, in care omul ar putea trai fara probleme. Si totusi, se pare ca probleme exista.

In ultimii ani, la statiunile de cercetare din Antarctica s-au semnalat mai multe morti misterioase, carora medicii nu le-au putut gasi vreo explicatie. Se pare ca savantii respectivi au cazut victime unor virusuri necunoscute, „extrase” din pestera subterana, o data cu mostrele de apa din Lacul Vostok! Aceste incidente au dus la aparitia a tot felul de speculatii, privind existenta unui „blestem” care i-ar afecta pe toti cei ce vor incerca sa descifreze taina pesterii.

Hitler cunostea taina pesterii

„Se stie ca, in urma cu câteva zeci de mii de ani, Antarctica era un continent inverzit, care a fost acoperit cu o platosa groasa de gheata, in urma unei schimbari bruste a aliniamentului polilor terestri, probabil dupa ce Pamântul a fost lovit de un meteorit, spune parapsihologul german Rainer Holbe. Este foarte posibil ca locuitorii de atunci ai Terrei, care ajunsesera la o civilizatie foarte avansata, sa fi descoperit aceasta pestera, ce prezenta conditii favorabile de viata, si sa se fi retras pentru totdeauna acolo.

Eu nu exclud posibilitatea ca sub Antarctica sa existe fiinte asemanatoare omului actual, si care se protejeaza de interventia acestuia prin acesti virusi, la care ele sunt imune, dar care pe noi, cum s-a si vazut, de altfel, ne pot ucide!”. Holbe, care este un impatimit cercetator al civilizatiei atlante, crede ca Hitler si alti membri ai societatii secrete Thule cunosteau povestea pesterii scufundate, si la ea se refereau atunci când vorbeau despre „Atlantida de sub gheturi”…

GABRIEL TUDOR”[1]

SURSE

  1. http://www.revistamagazin.ro/content/view/5586/4/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...