Țările G7 au refuzat să adopte o declarație comună împotriva Rusiei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Șefii diplomațiilor statelor G7 au refuzat să adopte o declarație împotriva Rusiei, în ciuda insistenței reprezentantului britanic

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Franței, Jean-Marc Ayrault, a declarat în cadrul unei întruniri a șefilor diplomațiilor statelor G7 din Lucca că nu a fost adoptată nicio decizie cu privire la sancțiuni împotriva Rusiei și Siriei, transmite agenția Reuters. La rândul său, agenția Bloomberg anunță că problema extinderii sancțiunilor în raport cu Moscova nu au fost subiectul discuțiilor.


Ayrault a menționat că toate statele G7 sunt de acord că președintele Siriei Bashar al-Assad nu poate reprezenta viitorul țării. Ministrul francez a subliniat și necesitatea unui armistițiu, care ar fi reglementat de comunitatea internațională, în calitate de prim pas în reglementarea situației din Siria. Anterior, ministrul de Externe al Marii Britanii, Boris Johnson, a declarat că intenționează să ceară înăsprirea sancțiunilor în raport cu Rusia.

Potrivit The Sun, diplomatul britanic a propus ca G7 să adopte o declarație comună în legătură cu atacul cu arme chimice la Idlib, conform căreia Rusia trebuie să înceteze să acorde sprijin președintelui sirian Basha al-Assad și să-și retragă trupele din țară. În cazul refuzului, Moscova ar urma noi sancțiuni, pe lângă cele introduse din cauza situației din Ucraina, scrie publicația.”[1]


Globalistii G7 sunt cei care sustin Noua Ordine Mondiala. Acestia sunt creatorii si finantatorii terorismului mondial. Ei sunt creatorii razboaielor. Ei decid cine traieste si cine moare.

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170411/12102343/g7-declaratie-impotriva-rusia.html
  2. Foto: ro.sputnik.md

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
SUA desfăşoară prima armă oficială cu laser în Golful Persic

Falsa teorie a încălzirii globale

Fundamentaliștii Islamici, Frăția Musulmană și CIA – rolul lor de a menține războiul în Orientul Mijlociu

SUA, URSS și spionii PSI

Distopia devine realitate: bătrânii atinşi de demenţă, marcaţi cu coduri de bare

Închide