Tehnologia 5G are consecințe grave asupra sănătății. 9 din 10 telefoane depășesc pragurile de reglementare

Distribuie!

„Cartea „Phonegate”, publicată în noiembrie, sună ca un ultim avertisment înainte de implementarea 5G, care va începe în curând să funcționeze: „Cu toții suntem supraexpusi, cu toții suntem înșelați, cu toții suntem puși în pericol de telefoanele noastre mobile”. Subtitlul cărții de investigație stabilește bazele a ceea ce Dr. Marc Arazi prezintă drept „următorul scandal internațional de sănătate”.

„Nouă din zece telefoane depășesc pragurile de reglementare”
În centrul problemei, „ratele de absorbție specifice”, care în spatele termenului tehnic ascund o realitate mai dură.


„Nouă din zece telefoane depășesc pragurile de reglementare” ale ratelor de absorbție recomandate. Și nu doar doctorul Arazi o spune, ci și organismul principal de reglementare a securității sănătății din Franța, autoritatea națională pentru siguranța sănătății alimentelor, a mediului și a muncii (Anses).

Totul a început de la un prim raport publicat de experți, care are rolul de a avertiza părinții cu privire la „posibilele efecte asupra funcțiilor cognitive ale copiilor după expunerea la radiofrecvențe”.


În iulie 2016, când a aflat despre intenția de a instala o antenă cu releu pe o școală, doctorul Arazi a decis să afle mai multe. Nu a trebuit să cerceteze foarte mult pentru a descoperi ce avea să devină piatra de temelie a Phonegate.

Nouă din zece telefoane mobile depășesc pragurile de reglementare stabilite la mai puțin de 2W / kg, iar acest lucru se datorează faptului că măsurătorile nu sunt efectuate în condiții „normale” de utilizare a telefoanelor. Sunt efectuate la câțiva milimetri distanță de corp, în timp ce majoritatea apelurilor se fac în contact direct cu urechile, iar mulți utilizatori își pun telefoanele în buzunar.

Numărul de cancere cerebrale „a crescut de patru ori în douăzeci de ani”
„Solicităm măsurători făcute la 0 mm de corp, pentru că, la ora actuală, acestea sunt realizate la 10 sau 15 mm și fiecare milimetru modifică semnificativ expunerea și consecințele asupra sănătății. Unele dintre cele mai bine vândute telefoane ajung la 10 W / Kg, spune Marc Arazi. În 20 de ani, numărul glioblastoamelor (una dintre cele mai grave forme de cancer cerebral) a crescut de patru ori. Ne confruntăm cu un scandal sanitar fără precedent. Publicul trebuie să știe, trebuie să înțeleagă modul în care producătorii și statele și-au dat mâna pentru a evita procedurile legale. Conștientizarea este lentă, dar faptele sunt extraordinar de grave si vor ajunge să se întoarcă împotriva lor”.

Între timp, Marc Arazi continuă să transmită alerte, împreună cu oameni de știință, avocați, jurnaliști independenți și activiști din întreaga lume pe care i-a reunit sub ONG-ul Alert Phonegate. Și care, la fel ca el, investighează, colectează documente și studii, participă la conferințe științifice pentru a „permite cât mai multor oameni să vadă ce se întâmplă”.”[1]

SURSE

  1. https://www.smartradio.ro/tehnologia-5g-are-consecinte-grave-asupra-sanatatii-9-din-10-telefoane-depasesc-pragurile-de-reglementare
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Băncile, Sistemul Monetar Internațional, Rezerva Fracționară, dobânda și sclavia monetară a oamenilor
Armele psihotronice pot fi utilizate în vederea extragerii unor informaţii ce sunt stocate în creierul unei persoane, care apoi vor fi introduse într-un calculator care le va rearanja, astfel încât ulterior să existe posibilitatea controlării acelei persoane
Donald Trump: Dacă ar fi după John Bolton, ne-am război cu toată lumea în același timp
Vladimir Putin a fost desemnat "Persoana Anului 2007" de către revista americană Time pentru că a adus stabilitate și a acordat un nou statut țării sale
Jan Van Helsing - "Politic incorect"
Guvernul Mondial: 20 iulie 1992 – Revista Time publică articolul „Naşterea naţiunii globale”
Operațiunea High Jump: În 1947, flota High Jump, condusă de amiralul Richard Byrd, s-a apropiat de Antarctica. Din apă au ieşit brusc discuri zburătoare care puteau decola vertical şi se deplasau cu o viteză uimitoare în orice direcţie. Navele emiteau anumite raze distrugătoare, cu care au făcut un adevărat masacru în rândurile americanilor
Irgun și Stern - organizațiile teroriste sioniste care au comis Masacrul de la Deir Yassin (9 aprilie 1948)
Arme sonore misterioase ar fi cauzat răni cerebrale diplomaților americani din Cuba. Ce sunt acestea și cine le-a folosit?
Cine sunt adevărații "Oameni în Negru"?
În 1963, preşedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a emis un ordin executiv (ordinul cu nr. 11110) prin care a autorizat Trezoreria SUA să tipărească dolari. El urmărea în felul acesta să stopeze frauda prin care Federal Reserve extorca poporul american prin bani falși pentru care lua și dobândă
Rusia: Nimeni nu le-a dat liderilor occidentali dreptul de a-şi atribui rolul de jandarmi ai lumii

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...