Tehnologia 5G: Efecte asupra mediului și a trupului omenesc

Distribuie!

„Nocivitatea radiațiilor 5G pentru mediul înconjurător și mai ales pentru animale și om este dată de energia lor extrem de mare: 5 miliarde de oscilații pe secundă – vă puteți imagina o asemenea frecvență?

Penetrând moleculele vii, cu a căror dimensiune sunt compatibile, aceste microunde generează fenomene de rezonanță (unde staționare) în cavitatea moleculară, pe care o supraîncălzesc într-un mod atipic viului (din interior spre exterior) și o fac efectiv să explodeze, rupându-i membrana și distrugând structura bio-informațională a țesutului și organismului.


Este ceea ce se petrece în cuptorul cu microunde. Numai că acum toate mediile locuite și în special locuințele și birourile noastre vor deveni cuptoare cu microunde! Acest tip de microunde interferă cu undele emise de organismul uman, inclusiv de creier, ceea ce le face să aibă o influență asupra trupului uman și a întregului mediu viu incomparabil mai nocivă decât aparatura de telecomunicație actuală. Și nu vom avea unde să ne ascundem de aceste radiații!

Microundele 5G vor fi recepționate și vor interfera cu cele ale sistemelor de calcul și ale celorlalte dotări ale așa-numitei „case inteligente” (contoare digitale de electricitate și apă, aparatură electrocasnică telecomandată, cuptor cu microunde etc.). Echipamentele staționare (routere) pentru internet Wi-Fi din locuințe și de la birouri vor fi reglate spre a recepționa microundele transmise de acești sateliți, care vor fi de 15 ori mai puternice decât cele emise de telefoanele celulare 5G și de 150 de ori mai puternice decât telefoanele 4G – susține Tolko Fakty.


Arthur Firstenberg, om de știință și scriitor, activist pentru limitarea radiațiilor de înaltă frecvență din mediul înconjurător, analizează efectele acestor radiații 5G. Studiul său The Invisible Rainbow a fost publicat de platforma editorială Microwave News.

Firstenberg a descoperit că, atunci când o radiație electromagnetică clasică traversează trupul omenesc, ea produce mișcări de sarcini și curenți electrici. Dar când trupul omului este traversat de impulsuri nanometrice (unde cu frecvență 5G), atunci apare un fenomen cu totul diferit: sarcinile electrice în mișcare din trup se transformă ele însele în antene microscopice care, la rândul lor, emit un câmp electromagnetic ce se transmite mai adânc în structurile trupului omenesc (printre altele, în ADN).

Aceste unde electromagnetice secundare se numesc precursori Brillouin. Ele devin semnificative atunci când energia sau faza undei se modifică suficient de rapid, ambele condiții fiind îndeplinite de undele 5G.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=21172
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...