Tehnologia 5G și controlul global

by “Următoarea (cea de a cincea) generație de tehnologie celulară este cea care promite să crească în mod semnificativ viteza, acoperirea și capacitatea de răspuns a rețelelor fără fir (wireless). Cât de rapid? Gândiți-vă la o viteză de 10-100 de ori mai mare decât cea a conexiunii obișnuite a telefonului […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Următoarea (cea de a cincea) generație de tehnologie celulară este cea care promite să crească în mod semnificativ viteza, acoperirea și capacitatea de răspuns a rețelelor fără fir (wireless).

Cât de rapid? Gândiți-vă la o viteză de 10-100 de ori mai mare decât cea a conexiunii obișnuite a telefonului dvs., și chiar mai rapidă decât orice ați putea obține cu o conexiune prin cablu optic la dvs. acasă. (Veți putea descărca un întreg sezon de mărimea celor ale serialului «Stranger Things» în câteva secunde).ˮ


„Următorul nivel în tehnologia celulară, sistemul 5G, va aduce o conexiune wireless la internet de viteza fulgerului și mii de antene pentru multe cartiere în care turnurile celulare (pentru telefonie mobilă) au fost mult timp interzise.ˮ

„Companiile de tehnologie wireless cer Congresului şi puterilor legiuitoare statale să ușureze instalarea polilor (de antene) anulând legile zonale care deseori restricţionează aceasta, în mod particular în apropierea caselor. Eforturile lobbiştilor au alarmat oficialii locali din întreaga ţară. Ei spun că este necesar să se asigure că în comunităţile lor nu se va ajunge la instalarea de stâlpi de antene disgraţioşi aglomeraţi pe trotuare, străzi şi în faţa curţilor.ˮ


„Autorităţile de asemenea primesc plângeri de la cetăţeni (rezidenţi) îngrijoraţi de posibilele ameninţări la adresa sănătăţii reprezentate de funcţionarea pe termen lung a acestor antene. Până acum, mare parte din echipamentul de telefonie celulară care emite energie de frecvenţă radio a fost găzduit în turnuri mari special destinate şi amplasate la sute de metri de case (dar care erau de asemenea nocivi pentru sănătate). Noua tehnologie «cu celule mici» utilizează mult mai multe antene şi transmiţători care sunt mai mici şi de putere redusă, dar adunaţi în grupuri şi amplasaţi mai aproape de sol.ˮ – scrie The Washington Post.

Controlul este scopul

O Autoritate globală pentru Energie, bineînţeles, va decide (spre exemplu) dacă o ţară mică africană va avea nevoie să i se dea mai multă energie, în timp ce Germania sau Franţa sau SUA va fi necesar să sacrifice energie pentru cauza dreptăţii sociale.

Dar aici este o altă păcăleală, deoarece dvs. nu veţi vedea guvernul curăţând apele contaminate ale acelei mici ţări africane, sau instalând sisteme sanitare moderne, sau limitând deplasările forţate ale populaţiei din oraşele lovite de sărăcie, sau reclamând furturile vastelor pământuri fertile săvârşite de megacorporaţii şi dând acel pământ înapoi fermierilor locali.

Scopul definit şi ascuns al unei Autorităţi pentru Energie este controlul.

Şi deoarece Autoritatea este Globalistă şi Tehnocrată, ea vizează diminuarea utilizării de energie la popoarele industrializate şi ajutarea distrugerii economiilor lor, făcând mult mai uşoară pătrunderea şi preluarea acelor ţări.

Ce fiinţă umană în toate minţile ar propune un sistem wireless care funcţionează cu ajutorul a multe multe multe celule/transmiţători amplasaţi aproape unul de celălalt, în toată lumea? Acest sistem va fi mult mai vulnerabil perturbărilor fizice, concrete decât prezentul sistem 4G.

Cine are nevoie de 5G?

În prezent se pot găsi multe articole care afirmă faptul că armata americană are nevoie de reţeaua 5G pentru planurile ei cele mai avansate şi pentru dezvoltarea armelor controlate prin intermediul inteligenţei artificiale. Cum funcţionează aceasta? Unde vor fi amplasate celulele/transmiţătorii pe sol şi în aer? Ceva lipseşte aici.

Există o altă versiune 5G despre care nu se spune nimic? Geoingineria atmosferei este cumva o modalitate de a face spaţiul atmosferic un mediu transmiţător pentru semnalele 5G astfel încât să nu mai fie nevoie de acei transmiţători?

Parte din obsesia SUA de a aduce 5G online rapid provine de la competiţia cu China, care actualmente se află pe primul loc la dezvoltarea şi exportul de tehnologie. „Dacă China are aşa ceva, este necesar să avem şi noi cât mai repede şi să fie mai bună.ˮ Această atitudine şuntează întrebarea de ce ar fi necesar să avem o reţea 5G, care ar fi necesar să fie pusă în primul rând.

În ultima perioadă au apărut rapoarte referitor la faptul că guvernul american ia în considerare posibilitatea de a construi în întregime o reţea 5G şi să nu mai lase aceasta în seama corporaţiilor. Bineînţeles, câteva companii favorite vor fi alese de guvern fără licitaţie, pentru a furniza un ajutor foarte semnificativ.

Dacă un asemenea plan va fi lansat, va exista un club extrem de restrâns în vârful piramidei telecomunicaţiilor şi energiei. Iar acel club va dezvolta reţeaua 5G la maxim, pentru a extinde practicile deja excesive de supraveghere a populaţiei. “[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=21384
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

LRAD - o puternica arma infrasonica care provoca paralizie musculara, sentiment de panica, tulburari psihice si chiar deces
"Asaltul final a lui Satan", un deputat maghiar denunță sever „planul lui Soros”
Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!
Premierul Ungariei, Viktor Orban", declarație împotriva globaliștilor: "Nu există un singur popor european, ci doar popoare europene"
Comunismul face ravagii în Vest! Ecologiștii cer confiscarea proprietăților pentru a le pune la dispoziția imigranților!
Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste”. Iluminatii urăsc Rusia și naționalismul deoarece se opun Noii Ordini Mondiale
Un pilot de avion uita sa opreasca pulverizatoarele Chemtrails inainte de aterizare ! Cel mai spectaculos caz despre conspiratia "darelor mortii" pulverizate de avioane !
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre George Soros: "N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, ca românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale"
Jurnalul Medical "The Lancet": Fluorul a fost clasificat oficial ca neurotoxină
Marea Britanie are propriul program de spionare a populaţiei
Masacrul de la Charlottesville: Ideologizarea terorismului
Ambasadorul Rusiei în Turcia a fost împușcat mortal în timp ce susținea un discurs. Asasinul a strigat ”Allahu Akbaru!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro