Tehnologie extraterestră preluată de americani din OZN-uri

Distribuie!

„Termenul de farfurie zburătoare a fost utilizat pentru prima dată, imediat după întâmplarea din iunie 1947, când Arnold Kenneth, un pilot american, a declarat că, în timpul unui zbor, pe care-l efectua cu avionul său personal, a fost urmărit în timpul zborului de nouă obiecte zburătoare, care aveau forma unor farfurii.

Termenul a fost utilizat pentru toate aparițiile inexplicabile, până în anul 1952. După acest an, Forțele Aeriene Americane au introdus termenul de OZN. În 8 iulie 1947, la ferma lui Mac Brazel, din Roswell, are loc celebrul incident în care s-a prăbușit un OZN.


Brazel a raportat autorităților că pe proprietatea sa a descoperit epava unui obiect zburător și în interiorul epavei se află cadavre ale unor creaturi, cenușii, de mici dimensiuni. Armata s-a prezentat la ferma lui Brazel și a ridicat epava, dar și cadavrele, care au fost duse la baza militară Fort Worth.

În 8 iulie, un ziar local publică informația cu privire la incidentul de la Roswell. În data de 9 iulie, generalul Ramey, într-o conferință de presă, susține că, a fost vorba despre un balon meteorologic.


Documentul numit Unitatea pentru Fenomene Interplanetare, datat 22 iulie, care poartă ștampila Departamentului de Război, susține că, la Roswell au fost descoperite corpuri extraterestre și arătau ca niște broaște disecate. Colonelul Philip Corso, afirmă în cartea pe care a scris-o, Ziua de după Roswell, că i-au fost înmânate, după acest incident, niște obiecte recuperate din OZN.

Ulterior, SUA a fabricat microprocesoare ale armelor cu laser antisatelit și antirachetă, după modelul microprocesoarelor recuperate din epava OZN-ului.  Armata SUA și CIA au declarat că nu pot infirma dar nici nu pot susține, ceea ce colonelul Corso a susținut în cartea sa.

În noiembrie 1952, noul președinte al SUA, Eisenhower, primește de la directorul CIA un document, top secret, în care era înștiințat că, fost președinte Truman inițiase un grup ultrasecret, numit Majestic 12, care avea drept scop monitorizarea fenomenului OZN..

Tot în anul 1952, o escadrilă formată din șase OZN-uri s-a luptat cu avioane de vânătoare, F 93, deasupra Washingtonului. O personalitate a lumii științifice americane, Gerard Light, afirmă într-o scrisoare pe care a trimis-o unui director a unui centru de cercetări din San Diego că, a participat alături de alți oameni de știință, dar și de oameni politici, la o demonstrație făcută de extratereștrii a vehiculelor lor.

ozn1 TEHNOLOGIE EXTRATERESTRĂ PRELUATĂ DE AMERICANI DIN OZN-URI

Demonstrația a avut loc la baza militară Edwards, a durat două zile și chiar președintele Eisenhower a participat. Light a scris, am văzut cinci tipuri de aparate de zbor, studiate și mânuite de oficialii noștri din Air Force, cu asistența și permisiunea Eterienilor.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/tehnologie-extraterestra-preluata-de-americani-din-ozn-uri
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...