Telepatia, demonstrată științific

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Oamenii de știință de la Universitatea din Washington au demonstrat cu succes capacitatea unor persoane de a-și transmite gânduri fără a comunica direct.

Într-un studiu efectuat pe șase voluntari, cercetătorii au arătat că prin folosirea unei interfețe de tip creier-creier se pot obține rezultate care, până acum, țineau de domeniul științifico fantastic.


Savanții au făcut teste pe trei perechi de oameni și au avut o rată de succes cuprinsă între 25 și 83 la sută. Rezultatele sunt foarte bune, având în vedere că tehnologia este abia la începuturi.

Cum s-a derulat experimentul


Subiecții au fost așezați în camere diferite și au fost conectați la căștile cu senzori. Ambii priveau la un ecran pe care se derula un joc. Scopul jocului era acela de a apăra un oraș prin declanșarea unui tun. Unul dintre subiecți avea creierul conectat la un electroencefalograf și nu avea vreun joystick sau mouse la dispoziție pentru a activa tunul, ci trebuia să se gândească că întindea mâna.

În camera cealaltă, celălalt subiect primea informațiile prin internet, tot printr-o cască specială, și avea mâna așezată pe un mouse. Când persoana din camera alătura se gândea să acționeze, acesta mișca degetul.”[1]

SURSE

  1. https://www.curentul.info/in-lume/telepatia-demonstrata-stiintific
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Oamenii de știință au confirmat experimental că dangătul de clopot distruge virusurile gripale, hepatice, bacteriile ce provoacă scarlatina, febra tifoidă și alţi agenți patogeni infecțioşi, are un efect dăunător asupra celulelor canceroase şi contribuie la revigorarea organismului chiar și în condiții de alimentație insuficientă
Fizica Cuantica sustine ca sufletul calatoreste spre un alt univers dupa moartea fizica ! Karma si reincarnarea sunt doua doctrine filosofice ce demonstreaza asta !
Misterele somnambulismului – desi "dorm", acesti oameni sunt "constienti", putand face lucruri ca si cand ar fi in stare de veghe ! Un barbat somnambul din SUA a condus cu masina 23 de kilometri, pana la casa socrilor pe care i-a ucis !
Universurile paralele există, dar și interacționează
Primul microcip pe bază de fotoni este de 15 ori mai rapid decât cipurile electronice
Conştiinţa şi inteligenţa: Creierul nu este creatorul conştiinţei, ci numai instrumentul ei. Inteligenţa este ceva deosebit, independentă de creier. La naştere, inteligenţa este moştenită prin reîncarnare
"Experimentul Philadelphia" din Marea Neagră, cu participare românească
Nu dioxidul de carbon încălzeşte Pământul! Dioxidul de carbon a accelerat creşterea plantelor
Oamenii de știință: „Trăim într-o hologramă”
Universul are proprietatea hologramei, pentru că fiecare părticică a lui copiază întregul. În tot ce există se găseşte "ADN-ul Universului"
O descoperire uimitoare arată că în creier există structuri care percep dimensiunile paralele
Stres: ce se petrece în creier în situații critice
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...