Teleportarea umana si a energiei se pot efectua fara probleme de catre oamenii de stiinta! Fizica cuantica admite capacitatea de a se teleporta si oameni! Fizicienii clasici refuza sa vorbeasca despre asta! Oamenii de stiinta au reusit sa teleporteze niste particule fotonice la o distanta de 143 km! Teleportarea umana se practica inca din cadrul proiectului Montauk, din anii '60! Corpul uman are capacitatea de a se teleporta singur, pentru cei care stapanesc Merkaba!

Distribuie!by Teleportarea a reprezentat pana nu de mult o chestiune de domeniul “fictiunii”, cel putin asa o etichetau naivii si ignorantii din cadrul fizicii clasice, o fizica subreda, veche si ruginita, care nu mai poate oferii nimic nou oamenilor ci doar simple vorbe goale care pe zi ce trece sint […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Teleportarea a reprezentat pana nu de mult o chestiune de domeniul “fictiunii”, cel putin asa o etichetau naivii si ignorantii din cadrul fizicii clasice, o fizica subreda, veche si ruginita, care nu mai poate oferii nimic nou oamenilor ci doar simple vorbe goale care pe zi ce trece sint spulberate de catre stiinta adevarata numita Fizica Cuantica.

Aceste proiecte unde se fac teleportari umane, in deplina siguranta de zeci de ani, asa cum spunea si Phillip Schneider, se numesc Proiecte Negre din cadrul U.S.A.P.


Proiectele negre ale U.S.A.P. – aici se afla energia punctului zero, tehnologia antigravitationala, fuziunea atomica la rece si alte tehnologii ce sint ascunse si negate in mod oficial de catre “oamenii de stiinta” ai Iluminatilor!
O mare parte din aceste tehnologii provin de la extraterestrii dar si de la romanul (banatean) Nicolae Tesla!
Descoperirea din Masivul Bucegi a fost inclusa in top proiectelor U.S.A.P.!

Ce este U.S.A.P. ?


U.S.A.P. (“Unacknowledged Secret Access Project”) sau “proiectele negre” (black project) se traduc prin “operatiune ultrasecreta si
complet inchisa recunoasterii oficiale”. Practic acestea nu exista oficial
si nici chiar presedintii de state nu au acces la asemenea date. In
esenta, datele sint de acest gen, despre ce discutam noi aici, doar ca ei au
dovezile palpabile, empirice…, asa cum ar cere multi sceptici pentru a se convinge.

In SUA, exista trei feluri de clasificari ale informatiilor, prin care Iluminatii incearca sa-si ascunda felul in care controleaza lumea, asa ca invoca ori “siguranta nationala” ori “teroristii”. Cele trei feluri de clasificari sint:

Confidential
Secret
Top Secret

Mai multe informatii pe larg puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/proiectele-negre-ale-u-s-a-p-aici-se-afla-energia-punctului-zero-tehnologia-antigravitationala-fuziunea-atomica-la-rece-si-alte-tehnologii-ce-sint-ascunse-si-negate-in-mod-oficial-de-catre-oame.

Physicists say energy can be teleported 'without a limit of distance'

Intr-un articol publicat pe site-ul io9.com[1] aflam ca fizicienii care lucreaza in cadrul Fizicii Cuantice au declarat ca energia se poate teleporta oriunde in Universul acesta al nostru, fara vreo limita. O astfel de afirmatie zguduie deobicei lumea stiintifica, care este alcatuita din multi “fizicieni” de carton, asa cum ii denumesc eu pe acei clasici invechiti si ruginiti. O echipa de fizicieni in prima faza, a propus, teoretic, un dispozitiv care sa poata face aceasta teleportare.

Cercetatorii de la Universitatea Tohoku din Japonia, condusi de catre omul de stiinta, Masahiro Hotta, descriu aceste lucruri in cadrul unei reviste stiintifice numita Physical Revie. Acesti fizicieni au declarat ulterior ca au realizat aceste teleportari folosind in mod special lumina, in special particulele fotonice.

Teleportarea umana – realizata de zeci de ani in secret, dar nerecunoscuta oficial!

Teleportarea umana a fost considerata si inca mai este, un subiect de fictiune, vazut de multe persoane in serialul Star Trek, film etichetat ca si “SF”. Motivul pentru care a fost etichetat ca si “SF”, am mai explicat, ca este vorba de o tentativa de a face oamenii sa se creada nebuni, daca cumva vor incepe sa creada pe cineva care le va vorbi despre asa ceva. Este o tehnica tipic Iluminatilor de indoctrinare mentala.

Teleportarea in care un om este scanat, apoi dematerializat si mutat intr-o alta locatie, materializandu-l la loc, nu mai este chiar asa de “fictiv”, cum ni s-a implementat sa credem. De pe site-ul io9.com[2] aflam ca Cercetatorii din cadrul Universitatii Leicester, s-au pus pe a calcula de cata energie este nevoie pentru a dematerializa un obiect si a-l muta intr-o alta locatie. Conform rezultatelor lor matematice, tot acest proces de teleportare a necesita o cantitate uriasa de energie, energie, care spun ei, ca este greu de produs.

Hmm… chiar asa? Atunci cand energia punctului zero este tinuta secret sau cand fuziunea atomica la rece este tinuta la secret, este normal ca ei calculeaza totul prin prisma amaratelor centrale electrice conventionale, care deabia pot intretine cateva orase, pentru ca stim si noi cat curent insuficient produc acestea si cu ce costuri de mediu (poluare). Un aspect pe care acesti cercetatori il ridica in vederea analizei este faptul ca omul (in acest caz), cand este dematerializat va fi automat si omorat. Din punctul meu de vedere este o conceptie gresita, pentru ca, dupa cum o sa vedeti, energia care este teleportata NU SUFERA MODIFICARI atunci cand este mutata dintr-o parte intr-alta. De ce ar sufera fiinta umana?

Particule fotonice teleportate la 143 km distanta – un urias succes expus publicului, desi unii s-au opus!

De pe site-ul stiintific, yoda.ro, aflam o stire senzationala, chiar magnifica si anume ca cercetatorii au reusit sa teleporteze, cateva particule fotonice la o distanta de 143 km:

“Reusita cercetatorilor ne face sa speram ca intr-o zi vom calatori precum capitanul Picard si echipajul lui.

Doua echipe de cercetatori ar fi extins distanta la care se poate face teleportarea cuantica. Acesta este un pas important in crearea calculatoarelor cuantice, dar si a altor dispozitive care vor schimba tehnologia. Deocamdata insa, pana la teleportarea umana mai este de muncit.

O echipa formata din cercetatori europeni si canadieni sustine ca ar fi teleportat informatie in zona Insulelor Canare, la o distanta de 143 de kilometri. Lucrarea lor nu a fost inca publicata si nici studiata intens de alti oameni de stiinta din acelasi domeniu.

Chinezii, in schimb, pot sa demonstreze ca au teleportat un qubit (bit cuantic), unitatea standard de date in domeniul informaticii cuantice, la o distanta de 97 de kilometri, folosind cativa fotoni, fara ajutorul fibrei optice. In schimb, au utilizat un laser complex.

Teleportarea cuantica este un fenomen care se bazeaza pe asa-numitul entanglement, fenomen prin intermediul caruia particulele cuantice formeaza o legatura fragila si invizibila in spatiu, scrie DailyMail.”[3]

 Cat dureaza teleportarea?

Dupa am vazut mai sus ca SE POATE, acum exista o alta intrebare pe buzele oamenilor: “cat dureaza?”. Teoretic, ar trebui sa se faca instantaneu, dar depinde ce inseamna acest “instantaneu”, care poate insemna fie o secunda sau o fractiune de secunda. De pe site-ul de stiri adevarul.ro aflam mai multe:

“Teleportarea nu este o realitate şi nu poate fi făcută prea curând, dar câţiva studenţi de la Universitatea din Leicester s-au gândit cât ar dura ca un om să fie teleportat.

Momentan, cercetătorii au reuşit să teleporteze obiecte care nu pot fi văzute decât la microscop. Acest lucru se întâmpla din cauza faptului că pentru o teleportare, un organism sau un obiect trebuie descompus în elementele sale constitutive. David Starkey, Suzanne Thomas, Declan Roberts şi James Nelms au vrut să calculeze cât ar dura teleportarea umană. Durata este dependentă de lungimea de bandă, iar o lungime de bandă mai mare are nevoie de putere crescută. Pentru a muta un om, fiecare bucăţică de ADN ar trebui descompusă şi compusă la loc. Cercetătorii au descoperit că fiecare celulă ar însemnă 10 la puterea a 10-a biţi, dar pentru a reface creierul uman, potrivit teoremei Bekenstein Bound, valoarea totală a datelor ar fi de aproximativ 2,6 x 10 la puterea 42.

Dar reconstrucţia creierului uman, bazându-ne pe datele colectate, ar putea să nu reuşească. Dacă lungimea de bandă folosită pentru teleportare ar fi de 30 Ghz, ne-ar lua aproximativ 4,85×10 la puterea a 15-a ani. Universul are 14 miliarde de ani, iar teleportarea unui om de pe Pământ pe orbită ar dura de 350.000 de ori mai mult.”[4]

Documentul integral poate fi găsit aici -> http://www.scribd.com/doc/157663636/Teleportarea-uman%C4%83

Teleportarea nu este o realitate şi nu poate fi făcută prea curând, dar câţiva studenţi de la Universitatea din Leicester s-au gândit cât ar dura ca un om să fie teleportat.Citeste mai mult: adev.ro/mqwsol

Teleportarea: incredibilele povesti ale unor oameni teleportati!

“Povestile despre teleportarea de fiinte omenesti se intalnesc adesea in textele folclorice si religioase. Un exemplu folcloric timpuriu a consemnat reverendul Robert Kirk in lucrarea clasica din secolul al XVIII-lea despre traditiile populare scotiene, intitulata CommonWealth-ul secret (1692), in care descrie pataniile unui biet om:

,,Vecinii il vedeau adesea pe omul acesta intr-un anumit loc. Dupa vreo ora aparea la distanta de o aruncatura de sageata de la locul de unde se facuse nevazut la inceput. El a spus ca la locul de unde disparea, era intampinat de subpamanteni [fiinte miraculoase] care il napadeau si il copleseau”.

Teleportarea pe aripi de vant

Intr-o alta intamplare petrecuta in secolul al XVII-lea, cunoscuta prin declaratia semnata de preotul suedez, Peter Rahm, ni se povesteste ca intr-o seara a anului 1660, un pitic a aparut in pragul casei sale. Dupa multe rugaminti doamna Rahm l-a insotit pe pitic la locuinta acestuia unde sotia lui se afla in chinurile facerii. La inapoiere, doamna Rahm i-a spus preotului ca atat la dus, cat si la inapoiere i s-a parut ca era purtata pe aripi de vant.

Senzatia fizica descrisa de doamna Rahm, asociata cu teleportarea, o intalnim mentionata si in Vechiul Testament, unde se spune ca „profetul Ilie s-a urcat la ceruri purtat pe aripi de vartej” (II Cartea regilor, 2: 1).

Si sfintii crestini se teleportau

Despre marele filosof pagan si medic Apollonius, care a trait in secolul intai, se spune – de exemplu – ca s-a autotransportat instantaneu la Efes pentru a-i lecui pe bolnavii de ciuma. Potrivit legendelor, multi sfinti crestini s-au lasat transportati uneori de ingeri, dintr-un loc in altul, cu aceeasi repeziciune.

Cum se teleporta un mistic indian

La inceputul scurtei sale cariere, Sathya Sai Baba, un propovaduitor religios indian din vremurile moderne, care sustinea ca poseda puteri miraculoase supranaturale, s-a teleportat in prezenta multimii. Unul din martorii la eveniment i-a povestit psihologului islandez Erlendur Haraldsson:

„Cand ne-am apropiat de rau, lasand dealul la dreapta noastra, deodata s-a facut nevazut. De exemplu, plesnea din degete si spunea celor din jur sa faca la fel. Nici nu apucam bine sa facem cum ne ceruse, ca el se facea brusc nevazut si il zaream tocmai pe creasta unui deal, asteptandu-ne sa-l ajungem din urma”, in cartea sa Miracole moderne (1987) care cuprinde rezultatul cercetarilor sale despre Baba, Haraldson dedica un intreg capitol acestui fenomen si altor relatari asemanatoare.

Baieti care se teleporteaza

In 1901, la scurt timp dupa ce familia Pansim s-a mutat intr-o locuinta mai incapatoare in orasul Ruvo din Italia, casa a inceput sa fie bantuita de duhuri si alte fenomene. Alfredo Pansini, in varsta de 7 ani cadea in transa si „ingerii” vorbeau prin intermediul lui, in acest timp. De asemenea, avea viziuni prevestitoare si a inceput sa dispara brusc de acasa, ivindu-se – complet uluit -prin alte locuri din oras, ba chiar prin orasele invecinate. Aceste asa-zise teleportari au continuat frecvent trei ani de zile si au incetat in 1904, la varsta pubertatii subiectului. Cu putin timp inainte de aceasta, Paolo, fratele mai mic al lui Alfredo, a inceput si el sa se teleporteze; cu un prilej, amandoi fratii au disparut de acasa si au aparut la bordul unui vas de pescuit, la cateva mile in largul portului Baletta.

Joseph Lapponi, consilier medical al papilor Leon al XIII-lea si Pius al X-lea, a discutat cu martori oculari si a scris o carte despre cazul acesta. Odata, sustine Lapponi, episcopul Bernardi Pasquale i-a incuiat pe cei doi baieti in camera lor si a sigilat usile si ferestrele. Totusi, in cateva minute tinerii disparusera. Cu toate acestea, nu te poti abtine sa banuiesti ca doi baieti isteti se amuzau pe socoteala semenilor mai varstnici.”[5]

Corpul uman se poate teleporta la vointa! Cei care stapanesc stiinta Merkabei cunosc aceste lucruri!

Mai jos o sa va expun niste intamplari, care desi par “anormale”, nu sint deloc asa, desi unii le eticheteaza ca “paranormale”. Oricine a studiat Merkaba, acea antica stiinta care vorbeste unirea sufletului impreuna cu lumina pentru a se genera un camp urias de forta ce ar rezulta din cadrul acestei energii cristaline.

Fricosul care se teleportează instantaneu

Primele fenomene de teleportare spontană a lui Brian Jones, cercetător la NASA, au apărut în anul 1974, cu ocazia testării unor avioane supersofisticate. În primăvara acelui an, Brian Jones trebuia să urce la bordul acelor avioane pentru a testa câteva dispozitive inventate de el. Se ştia de multă vreme că Jones era foarte fricos, dar nimeni nu credea că va fi nevoie de ameninţarea cu şomajul pentru a-l obliga să se urce în avion. După săptămâni de încercări, în care tot personalul NASA care lucra cu el a dus o îndelungată muncă de convingere, Brian Jones s-a urcat în avion în martie 1974. Dar degeaba.

Încă din primele zile ale experimentului, s-au petrecut fenomene extrem de ciudate. În fiecare dimineaţă, după tergiversări care durau ore întregi, până la urmă Jones se suia la bordul avionului. După ce se instala în scaun, închidea ochii şi îşi astupa urechile. În câteva momente incredibilul se petrecea: colegii lui se trezeau cu Brian Jones în birou. Acesta avea o puternică stare emoţională cauzată de frică şi era într-o poziţie chircită. Imediat în monitoare se auzea vocea speriată a pilotului: „ Domnul Jones a dispărut din avion”. Lucrurile s-au repetat de mai multe ori într-un mod absolut identic.

De fiecare dată când revenea în birou, Brian prezenta stări grave de ameţeală şi nu putea explica ce se petrecea: „Închid ochii, mă cuprinde o frică de moarte, aud un vâjâit şi apoi mă trezesc aici. De fiecare dată mi-e cam rău.” Evidenţa fenomenelor de teleportare nu a mai putut fi negată de oamenii de ştiinţă, iar explicaţia cea mai plauzibilă pe care au găsit-o era legată de puternica frică de zbor a cercetătorului. Aceasta ar fi activat anumiţi centri nervoşi de pe creier şi ar fi condus la teleportarea lui Jones înapoi în biroul său.

Teleportat de dorul soţiei

Brick Dealon era un individ absolut obişnuit, care a trăit nebăgat în seamă până la vârsta de 27 de ani, când s-a căsătorit. El locuia în Los Angeles şi era şofer de taxi. În luna mai a anului 1982 a cunoscut-o pe Luise Brandeville, o fată de care s-a îndrăgostit nebuneşte. După trei luni, cei doi s-au căsătorit şi ciudăţenile au început să se manifeste. Astfel, el apare brusc alături de soţia sa în momentul în care ar fi trebuit să se afle la serviciu. De fiecare dată, la aceste bruşte întâlniri, singurul lucru pe care-l putea spune Brick era: „Mi s-a făcut dor de tine şi am apărut aici”.

La început, soţia a bănuit că el o urmăreşte, dar s-a convins repede că lucrurile nu stăteau chiar aşa, atunci când a observat că soţul său nu-şi găsea maşina. Prima dată când s-a petrecut acest lucru, au găsit maşina la o distanţă de peste 20 de minute de mers faţă de locul în care se întâlniseră. Clientul din taxi era leşinat. Întrebat ulterior ce s-a întâmplat, pasagerul a spus: „Eram la un stop. Şoferul a început brusc să plângă şi să-mi spună că-i este foarte dor de soţia sa. Apoi a dispărut brusc. Atunci cred că am leşinat.”

Fenomenul s-a petrecut de mai multe ori şi, din cauza reclamaţiilor făcute de clienţi, firma a fost nevoită să-l concedieze pe Brick. Speriaţi, soţii Dealon s-au prezentat la un medic psihiatru. S-a descoperit că Brick Dealon nu putea să stea departe de soţia sa, deoarece la un moment dat avea stări de prăbuşire sufletească nejustificate şi i se făcea brusc dor de Luise. În acele momente îl apuca plânsul şi dispărea brusc, ca peste câteva zecimi de secundă să apară lângă soţia sa, indiferent de locul în care se afla aceasta.

Există şi alte relatări despre asemenea teleportări miraculoase. Se pare că acest fenomen a fost consemnat şi în secolele trecute şi chiar au existat cazuri de oameni care erau consideraţi vrăjitori de către Inchiziţie şi arşi pe rug din cauza inexplicabilelor teleportări.

O călugăriţă printre indieni 

La începutul secolului al XVII-lea, Maria, o călugăriţă spaniolă, a povestit superiorilor săi în timpul unei adunări din oraşul Agreda că zburase deasupra Americii Centrale. Cât timp ea se aflase acolo, convertise la creştinism un trib numit Jumano. Spusele Mariei păreau a fi erezii curate, de aceea superiorii i-au cerut să retracteze tot ceea ce afirmase, lucru pe care călugăriţa l-a refuzat categoric.

În anul 1622, Papa Urban al VIII-lea şi Regele Filip al IV-lea al Spaniei au primit o serie de scrisori pline de indignare din partea Părintelui Alonzo de Benavides, un misionar trimis în Mexic pentru a-i creştina pe localnici. El dorea să afle de ce fusese trimis să facă un lucru deja înfăptuit. Indienii aveau rozarii şi cruci şi ştiau tot ceea ce era necesar de la o femeie în albastru, spuneau ei.

În anul 1630, Părintele de Benavides s-a întors în Europa şi, auzind despre călătoriile Surorii Maria, s-a deplasat la Agreda pentru a vorbi cu tânara călugăriţă. Incredibil, ea a descris cu lux de amănunte locurile, oamenii şi obiceiurile pe care el le întâlnise în Mexic. Ea i-a povestit Părintelui uluit întâmplări pe care foarte puţini le-ar fi putut cunoaşte. Iar când misionarul a scos o icoană pe care o foloseau indienii, superiorii Surorii Maria au recunoscut-o ca fiind una dintre cele dispărute de la adunarea din urmă cu câţiva ani.

Dar trebuie remarcat că asemenea fenomene nu sunt întotdeauna necontrolate. În data de 7 noiembrie 1975, doi doctori din Olanada, Karlis Osis şi Erlendur Haraldsson au înregistrat pe peliculă, în cadrul unui experiment televizat, teleportarea unui yoghin indian pe nume Dadaja a fost declarată veritabilă de către Institutul de Ştiinţe Oculte din Paris. Fenomenele de teleportare nu mai pot fi trecute cu vederea de către oamenii de ştiinţă.

Ce spune ştiinţa?

Orice acţiune care se desfăşoară în timpul real este, conform fizicii moderne, o secvenţă indefinită de procese de materializare şi de dematerializare ce se manifestă la nivel cuantic. Aceste materializări şi dematerializări succesive au întotdeauna loc cu o viteză care este mai mare decât viteza luminii şi ele se produc într-un număr atât de mare, încât percepţia acestui proces de către fiinţa umană obişnuită este atunci aproape continuă, la fel ca în cazul fotogramelor care alcătuiesc un film la cinematograf. Însă atunci când intervin energii adecvate foarte mari, se poate produce o deplasare instantanee la distanţe extraordinar de mari, printr-un salt cuantic gigantic. Acest misterios fenomen poartă numele de teleportare.

Fizica cuantică explică teleportarea particulelor

Până nu demult, teleportarea era un fenomen negat de fizica clasică, dar în 1993, un grup de şase oameni de ştiinţă au demonstrat pentru prima oară că fenomenul este perfect posibil din perspectiva fizicii cuantice. Ei nu au putut explica încă fenomenele de teleportare instantanee care se produc cu o viteză mai mare decât viteza luminii şi nici procesul de teleportare a unei fiinţe vii. Până în prezent, ei au descoperit doar modalitatea creării unei copii fidele a unei anumite particule, care va putea fi apoi teleportată oriunde se doreşte. În explicaţia lor, ei au utilizat ceea ce se numeşte în fizică „perechea EPR”. În anumite condiţii un atom excitat îşi degaja surplusul de energie emiţând simultan doi fotoni (foton=particulă, cuantă de lumină).

Aceşti fotoni, fiind atunci creaţi împreună, vor avea absolut toate proprietăţile perfect corelate; chiar după ce sunt separaţi, ei rămân pentru totdeauna într-o intimă legătură, aşa încât proprietăţile unuia se transmit şi asupra celuilalt, indiferent de distanţa care-i separă. Aceste experimente sunt un punct de plecare pentru o posibilă viitoare explicaţie completă a teleportării.”[6]

Până nu demult, fizicienii puteau teleporta numai lumină ori atomi la distanțe scurte (millimetri). Însă acum lucrurile s-au schimbat, dupa publicarea în octombrie 2006 în revista științifică “Nature”, unde profesorul Eugene Polzik și comanda sa din Niels Bohr Institute din Copenhagen University, Danemarca, a făcut un salt mare în studierea teleportării. În experiment s-a teleportat informația de la o rază slabă de lumină la un obiect macroscopic ce conținea mii de milliarde de atomi, ce se aflau la distanța de jumătate de metru unul de altul. Această tehnologie folosește entanglement cuantic și măsurări cuantice.

SURSE

1. http://io9.com/physicists-say-energy-can-be-teleported-without-a-limi-1511624230?utm_campaign=socialflow_io9_facebook&utm_source=io9_facebook&utm_medium=socialflow

2. http://io9.com/human-teleportation-is-far-more-impractical-than-we-tho-988408753

3. http://www.yoda.ro/stiinta/succes-urias-in-teleportare-o-particula-ar-fi-calatorit-143-km.html

4. http://adevarul.ro/tech/stiinta/cat-dura-teleportarea-umana-1_51fbca14c7b855ff569b8a35/index.html

5. http://www.almeea.com/teleportarea-incredibilele-povesti-ale-unor-oameni-teleportati/

6. http://yogaesoteric.net/content.aspx/t/projects/files/rss/www.aftenposten.no/english/local/content.aspx?lang=RO&item=4922

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Citește mai multe:
Lista băncilor care nu au plătit impozit pe profit în România, în perioada 2011-2016

Ghimbirul, mai eficient decât CHIMIOTERAPIA. Iată cum poate trata și preveni cancerul

Hitler și Antarctica

Frans Timmermans, un globalist arogant, care se crede stăpânul României

Secretarul american al apărării a declarat că nu a văzut dovezi concrete furnizate de oficiali ai serviciilor de informaţii că Iranul plănuia să atace patru ambasade americane, o afirmaţie făcută de Donald Trump pentru a justifica uciderea generalului Qassem Soleimani într-un atac aerian

Închide