Televiziune din Siria: “Liderul ISIS, ucis la Raqqa”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Televiziune din Siria: Liderul ISIS, ucis la Raqqa

Conducătorul grupării teroriste „Statul Islamic”, Abu al-Baghdadi, ar fi fost omorât în timpul unui atac aerian asupra orașului sirian Raqqa, au anunțat mai multe portaluri de știri, care fac referire la o informație difuzată de un post de televiziune din Siria, transmite Sputnik.


Al-Baghdadi (numele lui real este Ibrahim Awad Ibrahim al-Badry) a apărut pentru prima dată în public în iulie 2014, când într-o moschee din Mosul, ocupată de SI, acesta a proclamat „califatul islamic” în Orientul Mijlociu.

De atunci în presă au apărut în repetate rânduri informații despre lichidarea acestuia, însă de fiecare dată acestea nu s-au confirmat.”[1]


 

Liderul teroristilor ISIS, Abu al-Baghdadi, este omul globalistilor SUA. Organizatia terorista ISIS a fost creata si finantata de catre SUA in timpul operatiunii “Primavara Araba” (2010-2011) cu scopul de a-l inlatura de la putere pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad.

Globalistii sunt deranjati de faptul ca Rusia il sustine pe Bashar al-Assad in lupta impotriva teroristilor. De cateva ori, SUA au atacat pozitii ale armatei siriei in timp ce armata siriana lupta impotriva teroristilor ISIS si Al Qaeda.

De asemenea, fostul Ministru israelian al Apararii, Moshe Ya’alon, a recunoscut ca Israel are un canal de comunicare cu ISIS si ca teroristii ISIS si-au cerut scuze Israelului dupa ce i-au atacat pe soldatii IDF (Israel Defense Forces)[2].

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/televiziune-din-siria-liderul-isis-ucis-la-raqqa/
  2. https://www.dzr.org.ro/teroristii-isis-si-au-cerut-scuze-israelului-pentru-ca-au-atacat-soldatii-idf-israel-defense-forces/
  3. Foto: independent.co.uk

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...