Televizoarele inteligente Samsung permit companiei sa inregistreze tot ce spun clientii ! SmartTV-urile au rolul de a spiona oamenii !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Evolutia tehnologiei nu este un lucru tocmai bun. Este si cazul dispozitivelor inteligente, care incetul cu incetul se transforma in niste dispozitive de spionaj, ce vor permite companiilor, serviciilor secrete s.a.m.d., monitorizarea oamenilor, fani ai acestor tehnologii, asadar trebuie sa avem grija daca vrem “sa fim in ton cu tehnologia”.

samsungsmarttv

De pe site-ul Evenimentul Zilei aflam o informatie, pe care cercetatorii tehnicilor Big Brother au spus-o deja, dar au fost luati in deradere:


“Noile politici de confidențialitate pentru SmartTV-urile Samsung permit companiei și partenerilor acesteia să asculte tot ce spun clienții.

„Vă rugăm să fiți conștienți că dacă cuvintele rostite de dvs. includ informații personale sau sensibile, ele se vor afla printre datele captate și transmise unei terțe părți prin folosirea de către dvs. a programului Voice Recognition”, se arată în noile politici de confidențialitate ale Samsung, citate de The Independent.

Soft-ul Voice Recognition transmite aproape de fiecare dată informațiile către un alt computer mai performant, care să permită o decodare mai rapidă, scrie sursa citată.

Chiar dacă programul Voice Recognition poate fi oprit ajustând setările, totuși SmartTV-urile Samsung vor continua să strângă date despre cum posesorii televizorului îl folosesc.

„Deși Samsung nu va colecta cuvintele dvs vorbite, Samsung va continua să colecteze texte asociate sau alte date despre folosire pentru ca noi să putem evalua performanțele și a le îmbunătăți”, se arată în noile politici ale firmei.

Aceste informații au stârnit o furtună pe internet, scrie cotidianul britanic, mulți făcând comparație cu 1984, romanul lui George Orwell.

În carte, Orwell scrie:

„Orice zgomot pe care Winston îl producea puțin mai tare decât o șoaptă ar fi fost captat (de ecran), mai mult, atâta timp cât rămânea în raza de acțiune controlate de placa de metal, el putea fi și văzut, nu doar auzit.

Evident că nu era chip să știi dacă erai spionat în orice moment. Cât de des sau prin ce metodă Poliția Gândirii se conecta la fiecare aparat ținea de domeniul presupunerii.”

O declarație a Samsung afirmă că datele sunt codificate pentru a fi păstrate în siguranță și că posesorii aparatelor pot deconecta televizorul de la sistemul Wi-Fi dacă doresc să-și păstreze datele confidențiale, scrie The Independent.”[1]

SURSE

1. http://www.evz.ro/liniste-samsung-te-asculta-prin-televizor.html


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Activiștii LGBT impun Comunismul în Canada: Profesorii trebuie să li se adreseze elevilor cu „tovarășe”, să invite la clase travestiți și să scoată din vocabular cuvinte precum soț sau soție
Transa colectivă în care trăiesc oamenii
SAVAK - temuta poliție secretă iraniană a fost creată de către CIA
Putin acuză SUA că "se foloseşte de grupări teroriste" pentru a destabiliza guvernele altor țări
Franţa şi supărătoarea realitate. Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști
Toleranța la ipocrizie și dublu-standard: crimele și furturile "democraților" Occidentali
Libertatea de exprimare sub asediu
Istoria sistemului financiar al SUA: "Declaratia de Independenta", George Washington, Benjamin Franklin, Abraham Lincoln, Thomas Jefferson, Rothschild, Rockefeller si Banca Federala de Rezerve
Generalii francezi îl acuză pe președintele Macron de „trădare” pentru semnarea Pactului ONU pentru migrație
Rusia: Nimeni nu le-a dat liderilor occidentali dreptul de a-şi atribui rolul de jandarmi ai lumii
Suedia: Biserică ortodoxă incendiată într-una din cele mai atee țari din Occident
Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive. În ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele RT-PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri la adresa populației
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...