Televizoarele inteligente Samsung permit companiei sa inregistreze tot ce spun clientii ! SmartTV-urile au rolul de a spiona oamenii !

Distribuie!

Evolutia tehnologiei nu este un lucru tocmai bun. Este si cazul dispozitivelor inteligente, care incetul cu incetul se transforma in niste dispozitive de spionaj, ce vor permite companiilor, serviciilor secrete s.a.m.d., monitorizarea oamenilor, fani ai acestor tehnologii, asadar trebuie sa avem grija daca vrem „sa fim in ton cu tehnologia”.

samsungsmarttv

De pe site-ul Evenimentul Zilei aflam o informatie, pe care cercetatorii tehnicilor Big Brother au spus-o deja, dar au fost luati in deradere:


„Noile politici de confidențialitate pentru SmartTV-urile Samsung permit companiei și partenerilor acesteia să asculte tot ce spun clienții.

„Vă rugăm să fiți conștienți că dacă cuvintele rostite de dvs. includ informații personale sau sensibile, ele se vor afla printre datele captate și transmise unei terțe părți prin folosirea de către dvs. a programului Voice Recognition”, se arată în noile politici de confidențialitate ale Samsung, citate de The Independent.

Soft-ul Voice Recognition transmite aproape de fiecare dată informațiile către un alt computer mai performant, care să permită o decodare mai rapidă, scrie sursa citată.

Chiar dacă programul Voice Recognition poate fi oprit ajustând setările, totuși SmartTV-urile Samsung vor continua să strângă date despre cum posesorii televizorului îl folosesc.

„Deși Samsung nu va colecta cuvintele dvs vorbite, Samsung va continua să colecteze texte asociate sau alte date despre folosire pentru ca noi să putem evalua performanțele și a le îmbunătăți”, se arată în noile politici ale firmei.

Aceste informații au stârnit o furtună pe internet, scrie cotidianul britanic, mulți făcând comparație cu 1984, romanul lui George Orwell.

În carte, Orwell scrie:

„Orice zgomot pe care Winston îl producea puțin mai tare decât o șoaptă ar fi fost captat (de ecran), mai mult, atâta timp cât rămânea în raza de acțiune controlate de placa de metal, el putea fi și văzut, nu doar auzit.

Evident că nu era chip să știi dacă erai spionat în orice moment. Cât de des sau prin ce metodă Poliția Gândirii se conecta la fiecare aparat ținea de domeniul presupunerii.”

O declarație a Samsung afirmă că datele sunt codificate pentru a fi păstrate în siguranță și că posesorii aparatelor pot deconecta televizorul de la sistemul Wi-Fi dacă doresc să-și păstreze datele confidențiale, scrie The Independent.”[1]

SURSE

1. http://www.evz.ro/liniste-samsung-te-asculta-prin-televizor.html


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Rusia a tăiat accesul la internet pentru mai multe site-uri care promovează noi proteste anti-guvernamentale la Moscova
Zona 51 și avionul-spion U-2
Misterul oamenilor în negru. Cine sunt ei cu adevărat?
Fostul Premier al Marii Britanii, Gordon Brown, cere un Guvern Mondial care să lupte cu coronavirusul
Tacticile mişcării homosexuale: Strategia folosită pentru schimbarea percepției asupra homosexualității în Occident și în lume
Naționalismul Românesc, Agenda Globalistă și Guvernul Mondial
Fostul Președinte al Egiptului, Hosni Mubarak, a fost achitat, după ce a fost dat jos de către SUA printr-o lovitură de stat militară în timpul "Primăverii Arabe" din 2011
11 motive de îngrijorare cu privire la implementarea tehnologiei 5G
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Multiculturalismul a dat faliment. Până și elitele globaliste au început să se teamă că imigranții din Orientul Mijlociu și Africa de Nord nu pot fi integrați cu succes în societatea europeană
O ființă umană, ascunsă, poate controla de la distanță gândurile și acțiunile unei alte ființe umane prin hipnoză nedetectabilă, folosind tehnologie electronică ce este încă secretă, clasificată
Lenin slujea interesele Lojii Marele Orient al Franţei

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...