"Templul Dorintelor" de la Sinca Veche – un veritabil punct energetic al Romaniei ! Acesta are o vechime de peste 7.000 de ani !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Undeva în Munții Făgăraș, între orașele Brașov și Făgăraș, se află un loc ferit de lume, despre care se spune că aici până și cele mai ascunse gânduri pot deveni realitate. Este vorba despre ‘’Templul Dorințelor’’, situat în Şinca Veche, județul Brașov, un loc în care s-ar întâmpla lucruri inexplicabile și întâmplări extraordinare, ce au făcut înconjurul lumii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biserica Rupestra Since Veche - Bucuria Neasteptata

Biserica Rupestra Since Veche – Bucuria Neasteptata

Imagine-507 Interad-Sinca-Veche-Templu Manastirea-Sinca-Veche mmfhy2u0zjc3zdrkzdzkowm3mgzmntc3zmi1n2y1odfoto_2671412 pestera-ursitelorsinca-veche sinca-veche templul-ascuns-al-brasovului-un-mister-inca-nedezlegat

Mai multe aflam de pe pagina lataifas.ro:


„Despre Şinca Veche se spune că reprezintă locul în care se vine special pentru acest deosebit lăcaș săpat în piatră, despre care localnicii spun că ar fi binecuvântat de Dumnezeu, debordând de o energie nemaîintalnită și totodată pozitivă.

Cunoscut sub mai multe denumiri, lăcașului i se mai spune Templul Ursitelor, Grota de la Şinca Veche sau chiar Templul Extratereștrilor, datorită întâmplărilor bizare petrecute în acest loc cu totul aparte.

Aflată la doar câțiva kilometri distanță de localitatea Persani, interesanta construcție este amplasată într-un ținut de basm, un loc de o frumusețe încântătoare.

Credință și fenomene paranormale !

La aproximativ doi kilometri de Şinca Veche se află Biserica rupestră, unde, odată ajunși, turiștii sunt imediat îndrumați de localnici către minunatul loc, oferind toate informațiile necesare. Se spune că templul reprezintă un loc de reculegere și de împlinire a dorințelor bune, însă, conform vorbelor din popor, și un loc în care se petrec fenomene paranormale.

Controversatul lăcaș de cult are origini dacice și o vechime de 7.000 de ani, poate chiar și mai mult. Cu toate că data exactă a construirii mănăstirii din piatră nu este cunoscută, versiunea cea mai populară ar fi anul 1742, perioadă în care se știe că bisericile ortodoxe erau interzise.

Templul Dorințelor din Şinca Veche este format din cinci încăperi, în componența sa fiind observate două altare, care indică originea precreștină, și un turn înalt de 10 metri, prin a cărui deschidere se poate privi cerul.

Grota scobită în poalele dealului impresionează încă de la prima vedere cu formele ei stranii. Locul se prezintă ca fiind impodobit de icoane, iar candelele aprinse nu apucă niciodată să se stingă.

Ridicat în gresia moale, turnul bisericii seamănă cu o turlă fără acoperiș, altarul fiind direct luminat de razele naturale de lumină. Localnicii spun că acesta ar fi locul în care energiile din cer coboară și că, sub pământ, ar exista un tunel de comunicare ce se întinde până la Cetatea Râșnovului. Interesant este și faptul care, de asemenea, a dat de gândit chiar și arheologilor, și anume, descoperirea simbolului asemănător lui Yin și Yang, precum și Steaua lui David.

Legenda spune că aici este locul unde pătrund energiile pozitive și în care, oamenilor cu inima deschisă și sufletul curat li se îndeplinesc dorințele. Mai mult decât atât, despre cei sosiți în acest loc cu bună credință se spune că ar fi fost tămăduiți și de cele mai cumplite și grele boli.

Turiștii ajunși în inima templului susțin că au auzit voci descrise ca fiind coruri de călugări, mai exact, cântări bisericești într-o limbă veche, neînțeleasă în totalitate. Acest fapt stă să fie susținut cu tărie și de către Maria Bagiu, medic de meserie, care, odată ce a descoperit locul decide să renunțe la medicină și să se dedice în totalitate locului, despre care spune că a vindecat-o de o boală incurabilă.

În ceea ce privește o altă parte a fenomenelor paranormale, turiștii sosiți aici mărturisesc că pe fotografiile realizate de câte aceștia în templu sau chiar în exteriorul acestuia, apar sfere albe, invizibile, însă, în momentul fotografierii.

Tot despre Templul Dorințelor se afirmă că reprezintă unul dintre cele trei puncte energetice din România, primul fiind Sfinxul, iar al doilea fiind Cetatea Sarmisegetusa.

Căi de acces !

Satul Şinca Veche se află la doar câțiva kilometri de Persani, în vechea Țară a Făgărașului, la 45 de kilometri de Brașov și 22 de kilometri de Făgăraș.”[1]

SURSE

1. http://lataifas.ro/destinatii-turistice-unice/51418/templul-dorintelor-al-treilea-punct-energetic-din-romania/


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...