Tentativă de asasinat asupra președintelui Serbiei. Mai multe persoane au fost arestate

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Tentativă de ASASINAT asupra președintelui Serbiei. Mai multe persoane au fost arestate (presa)

Trei persoane au fost arestate după ce au intrat cu maşina în convoiul preşedintelui sârb Aleksandar Vucic, a relatat duminică Associated Press, preluată de agenţia de presă macedoneană MIA citată de agerpres.


Preşedintele Vucic nu a fost rănit în accident, care s-a petrecut sâmbătă dimineaţa în cartierul din Belgrad în care locuieşte şeful statului, a relatat duminică ziarul proguvernamental Politika.

Informaţia nu a fost confirmată de poliţie.


Politika a relatat că un Bentley cu numere de înmatriculare spaniole a intrat în maşina folosită de Vucic, iar cei trei sârbi implicaţi în incident sunt suspectaţi de punerea în pericol a securităţii preşedintelui.

Mass media apropiată de Vucic a susţinut că duşmani neidentificaţi plănuiau să-l ucidă pe preşedintele sârb. La rândul lor, oponenţii politici ai lui Vucic acuză că este vorba doar de propagandă pentru a-l prezenta pe Vucic în postura de victimă şi a deturna atenţia de la problemele sociale şi economice ale ţării.”[1]

Va recomandam sa cititi:

https://www.dzr.org.ro/presedintele-serbiei-aleksandar-vucic-nato-ne-a-distrus-tara-si-ne-a-omorat-copiii/

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/tentativa-de-asasinat-asupra-pre-edintelui-serbiei-mai-multe-persoane-au-fost-arestate-presa_1216917.html
  2. Foto: Agerpres/Tanjug

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...