Tentativa de lovitură de stat din Venezuela – planificată direct la Washington

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministrul venezuelean de Externe a acuzat opoziția susținută de SUA de planificarea la Washington a loviturii de stat de marţi, rămasă deocamdată la nivel de tentativă și a declarat că guvernul va acţiona pentru menținerea păcii.

BUCUREŞTI, 30 apr – Sputnik. Ministrul de Externe, Jorge Arreaza, a declarat pentru Reuters prin telefon că doar aproximativ 30 de soldați au sprijinit lovitura de stat instigată de liderul opoziției, Juan Guaido. El a descris acest complot drept “un alt capitol” al unui efort american de a răsturna guvernul președintelui Nicolas Maduro.Deși a subliniat amploarea revoltei, Arreaza a spus că nu a venit din cadrul armatei, dar că liderii opoziției au planificat evenimentul de la Washington.

“Nu este o tentativă de lovitură de stat din partea armatei, ci planificată direct la Washington, la Pentagon și la Departamentul de Stat, și de către [consilierul pentru securitatea națională] John Bolton”, a declarat Arreaza pentru Reuters.

“Ei conduc această lovitură de stat și dau ordine acestui Guaido”, a spus el.”[1]


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20190430/25730392/Tentativa-de-lovitura-de-stat-din-Venezuela-planificata-direct-la-Washington.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Nebunia de a gândi liber

Controlul minții: Proiectul Monarch

Marine Le Pen promite că va scoate Franța din UE și NATO

O companie din Statele Unite va cultiva cannabis medicinal în România

Mii de evrei ultraortodocși protestează împotriva serviciului militar obligatoriu

Închide