Teoria Pământului Plat începe să aibă adepți astăzi, fiind promovată de masoni

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Facand studii aprofundate pe teoria Pamantului Plat, am descoperit lucruri terifiante despre fondatorii acestei teorii si despre societatile din care fac parte.


Teoria Pamantului Plat ( FLAT EARTH) a fost dintotdeauna o teorie pur masonica, o dogma si o doctrina a societatilor secrete. Toti liderii si capeteniile „societatilor FLATH EARTH” au fost membri francmasoni, al societatilor secrete.

ISTORIA:
Teoria organizata a pamantului plat a luat fiinta inca in secolul 16, prin anarhistul, plebeian, religios LUDOWICKE MUGGLETON (1609-1698), imediat dupa ce a aparut traducerea Bibliei in versiunea lui King James, francmason.


http://en.wikipedia.org/wiki/Lodowicke_Muggleton

Muggleton a fondat o secta numita Muggletonienii, a caror ideologii se trag din lucrari teozofice, precum cea a lui Jacob Boheme. Ei credeau ca sufletul este muritor, ca Iisus nu facea parte din Trinitate, ca atunci cand a murit Iisus nu exista un Dumnezeu in Ceruri. Ca cerul este situat la 6 mile deasupra pamantului ( mare atentie ca asta e deja una din doctrinele pamantului plat); ca D-zeu are inaltimea intre 5 si 6 feet; ca nu este nevoie de ceremonii ( liturghie);

Muggletonianismul l-a influentat pe poetul William Blake.

R.J. Schadewald a confirmat ca gruparea Muggleton era adepta teoriei PAMANTULUI PLAT

Adeptii teoriei spun ca un individ cunoscut sub denumirea de PARALLAX, prin 1800, al carui nume a fost SAMU-EL BIRLEY ROWBOTHAM, a fost inventatorul a ceea ce cunoastem astazi ca SOCIETATEA ZETETICA. Ceea ce ei ascund este faptul ca acest Rowbotham era un SIR, era un cavaler, adica francmason.

In manualul francmasonic din 1825, a lui Richard Carlisle aflam urmatoarele: ” Francmasonii s-au format in cluburi de dezbatere, numite SOCIETATI ZETETICE”!!!!!

SIR” SAMUEL BIRLEY ROWBOTHAM (freemason)

11

Sa va uitati la piatra funerara a lui Rowbotham, francamsonica.

Domnul Rowbotham, a scris o lucrare in 1865 numita ” Pamantul nu este un glob. Un studiu experimental asupra formei pamantului.”

1

Coperta va aminteste de ceva cunoscut? Ar trebui…

 

1

Francmasonul Rowbotham, a fost deasemenea si un comunist socialist, zionist:

A inceput sa organizeze o cooperativa OWENITA, in regiunea FEN din Anglia, unde a observat  nivelul curgerii raului Bedford, ceea ce l-a dus la teoria pamantului plat. In urma acuzatiilor de abateri sexuale, a trebuit sa isi insuseasca alt nume si astfel si-a luat pseudonimul de PARALLAX. I-a trebuit totusi un timp sa isi dezvolte teoria, deoarece nu a putut explica in timpul unei demonstratii, de ce dispareau intai bazele vapoarelor, inaintea catargelor, cand aceastea ieseau pe mare.1

Iata cum arata comunitatea Orwenita creata de Rowbotham

1

Rowbotham mintea de inghetau apele, chiar si cand era pus in fata unui telescop, incercand sa convinga oamenii de adevarul  sau, iar argumentul sau de baza era Biblia in traducerea francmasonului King James. Putem scrie o carte despre acest individ, dar trebuie sa trecem mai departe.

Vaduva de francmason „Lady” Elizabeth Anne Mould Blount

1

Numita si ZETEO, Lady Blount a fost o mare avocata a teoriei PAMANTULUI PLAT. La sfarsitul secolului 19, inceputul secolului 20, aceasta a fondat SOCIETATEA ZETETICA UNIVERSALA, al carei obiectiv era, raspandirea teoriei, avand la baza, atentie, scrierile biblice. Societatea publica o revista cu titlul: „Pamantul nu este rotund”. Vaduva era vegetariana si membra a elitei britanice si a coroanei. Sotul ei facea parte din Ordinul 9 al baronilor.

Jesuit „Bro.” John Alexander Dowie- Fratele Iezuit 

John Alexander Dowie a fost un evanghelist scotian, vindecator, care a predicat in Australia si Stalele Unite. El a fondat statul ZION din Illinois, SUA si biserica catolica apostolica.

1

1

Zion Illinois era un fel de lagar de concentrare unde ideile predicatorului erau bagate cu forta in oameni, cu Biblia si cu bata, in special teoria paantului plat.

1

Acesta era simbolul pe care il purta la gat si care este emblema ZION, compasul masonic.

Dowie a fost un mare mason ( puteti cauta fotografii pe Google unde este infatisat cu tot tacamul, teoria pamantului plat fiind ideea masonica de „Sa ne intalnim pe nivel ( grad), sa ne despartim pe  patrat”, locul unde fratii se ridica in grad ( part of the square).

1

„Bro.”Wilbur Glenn Voliva

Acesta a capatat o notorietate uriasa in urma propagarii teoriei pamantului plat, dupa 1914, lansand provocari cu suma de 5000 de dolari pentru cineva care vine cu o dovada ca pamantul nu ar fi plat. In 1923 a devenit primul predicator evanghelic care a avut predici prin intermediul statiilor radio, fiind receptionat pana si in Australia. Vorbea live, afirmand ca pamantul nu e mai departe de 3000 de mile de soare.  A prezis numeosi ani de sfarsit al lumii, toate datele fiind incorecte: 1923, 1927, 1930, 1934, si 1935 .

Voliva a fost un mare mason, la fel si tatal si bunicul sau, oameni foarte bogati in timpul marii crize.

 

„Bro.”  Samuel Shenton

1

Samuel Shelton a fost membru a Societatii Astrologice Regale,a Societatii Geografice Regale, fondatorul SOCIETATII PAMANTULUI PLAT in anul 1956, dupa ce a redenumit-o din SOCIETATEA ZETETICA. A condus aceasta societate pana la moartea sa, cand a pasat-o lui Johnson.

Shelton a tinut  conferinte si a adunat materiale de propaganda, dezvoltand societatea pana la moartea lui, la 100 de membri. Samuel a preluat de la Voliva si adaugat si Kabbalah in ea.

1

Bro.” Charles Kenneth Johnson

Fratele Charels Johnson, adept al Noii Ordini Mondiale, mebru al clubului Rotary, a tinut coferinte in nenumarate cadre masonice despre pamantul plat.1

 

1

In manualele de masonerie citim juramantul, de a tine totul in nivel, pe patrat. Aceasta clatita masonica, numita pamantul plat, care arata ca pamantul se invarte in jurul obeliscului masonic.  Dogmele masonice sustin ca pamantul se invarte in jurul a ceea ce se regaseste sub sortul masonic, falusul. Geocentrismul masonic provine din Egipt, iar clatitele egiptene sunt patrate.

1

Doctrinele zionisto-comuniste au ca simbol steaua, ceea ce regasim si in logo-ul Societatii Pamantului Plat. Dar mare atentie motto-ul este in latina ca toate motto-urile masonice, iar reprezentarea pamantului este planeta SATURN aici in imagine, cu inelul sau.

Mai multe despre cei care conduc si propaga astazi ideea pamantului plat, blogurile, societatile secrete, serviciile secrete Americane gasiti aici:

http://eyewarnub4eye8u.blogspot.ro/2015/05/flat-earth-masonic-jesuit-cia-psyops.html

Eu mi-am facut datoria sa va traduc putin din istoria fondarii acestei teorii, pentru ca nu exista o astfel de explicatie pe internetul romanesc, insa e plin de filmulete si bloguri traduse in limba romana care spala creierele oamenilor, dezbinand in special crestinii cu materialele oferite, desi era evident ca aceste teorii sunt pregatitoare instalarii NOII ORDINI MONDILE, daca observati chiar si LOGO-ul NATIUNILOR UNITE are reprezentarea pamantului plat, dar si cartea de joc masonica, toate acestea menite sa pacalaeasca lumea si sa accepte apoi pe ANTICRIST cu bratele deschise.”[1]

1

1

SURSE

  1. http://www.cocoon.ro/16205-2/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...