Terapii ciudate! Furnicile care știu să coasă răni!

Distribuie!

„În străvechea terapie cu larve de musca, larvele sunt aplicate pe rană şi sunt ţinute aproximativ trei zile, strânse într-un pansament special, care nu le permite să se mişte.

Oricât ar părea de ciudat, larvele nu numai că duc la vindecarea rapidă a rănii, dar ajută şi la curăţarea acesteia, consumând ţesutul mort sau infectat şi omorând orice bacterie.


Multe popoare au folosit această practică de-a lungul timpului. Un studiu al cercetătorilor francezi din acest an arată că rănile sunt curăţate considerabil mai repede cu viermi, decât dacă ar fi lăsate să treacă de la sine. Şerpii sunt alte animale folosite în tratamente neconvenţionale.

În Israel, de exemplu, într-un astfel de cabinet, pacientul sta liniştit pe pat, în timp ce şase şerpi i se plimba pe spate.


O şedinţă costa în jur de 70 de dolari, fiind chiar mai ieftină decât alte tipuri de masaj. Procedura cu şerpi alina crampele. O specie de furnici din Africa este folosită pe post de material de sutură a rănilor.

Procedura constă în plasarea furnicii în plaga şi ţinerea strânsă a marginilor rănii. Instinctul o va face să muşte zona respectivă.

Deşi furnica moare, maxilarul îi rămâne încleştat, ca un fir de sutură care ţine rana închisă. Peştii care te ciugulesc de picioare, devorând epiderma moartă şi bătăturile, nu mai constituie o metodă cosmetică neobişnuită, de când a devenit o modă printre vedete.

Aceeaşi metodă da roade şi în terapia psoriazisului, în Turcia. Pacienţii sunt scufundaţi cu părţile cu probleme într-o apă minerală în care înoată peşti, aceştia începând să mănânce imediat pielea moartă.

Pestele-doctor (Garra rufa obtusas), specia folosită pe post de agent terapeutic, lasa doar epiderma sănătoasă, mincand doar celulele moarte şi pe cele bolnave.

Dar peştii sunt buni şi în tratamentul astmului, conform unei tehnici cu adevărat ciudate. Se practică în India şi este un secret transmis din tata în fiu, de 160 de ani încoace.

furmici

Bolnavul trebuie să înghită cât un peştişor viu, o dată la 15 zile. Rezultatul e remarcabil, spun sutele de mii de pacienţi: crizele de astm dispar.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/terapii-ciudate-furnicile-care-stiu-sa-coasa-rani
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Vederea la distanță este o abilitate a percepției umane de a accesa, doar prin intermediul gândului, informații cenzurate percepției normale datorită distanței, ecranării sau timpului
În anii ’50, Dr. W. Ross Adey, subvenționat de CIA și angajat la Institutul de Cercetare a Creierului din cadrul Universității California, Los Angeles, a studiat frecvențele pulsatorii pentru arme cu fascicule de unde care să producă starea de confuzie mentală. Perturbând metabolismul calciului în celulele de la nivelul creierului, concentrarea, somnul și funcțiile creierului puteau fi astfel tulburate
Masina cu aer - consuma doar un euro la 200 km si se incarca in 90 de secunde !
„Svalbard Global Seed Vault” este situat pe izolata insulă arctică Spitsbergen din Norvegia. Spaţiul de 11.000 de metri pătraţi adăposteşte peste 1 milion de mostre de seminţe originare din locuri din întreaga lume
Clarviziunea este un fenomen bazat pe percepţia extrasenzorială, de către o persoană, a unei serii de informaţii despre un anumit subiect (noţiuni, gânduri, stări emoţionale, desfăşurări de evenimente spaţio-temporale)
Fiecare dintre fenomenele cele mai remarcabile ale conştiinţei şi spiritului ar trebui să fie legate de domenii extra-ştiinţifice, cum ar fi cele ale psihologiei, misticismului şi spiritualităţii. Întregul Univers există, de fapt, printr-o inefabilă armonie
Celulele creierului sunt ca nişte mici universuri
Un studiu ştiinţific de la Harvard demonstrează beneficiile pe care le are meditaţia asupra creierului
Fizica cuantică dovedește existența universurilor paralele
5 situații care provoacă apoi scăderea IQ-ului
Tehnici ale spionajului prin clarviziune
Al treilea ochi - secretele glandei pineale

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...