Terapii ciudate! Furnicile care știu să coasă răni!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În străvechea terapie cu larve de musca, larvele sunt aplicate pe rană şi sunt ţinute aproximativ trei zile, strânse într-un pansament special, care nu le permite să se mişte.

Oricât ar părea de ciudat, larvele nu numai că duc la vindecarea rapidă a rănii, dar ajută şi la curăţarea acesteia, consumând ţesutul mort sau infectat şi omorând orice bacterie.


Multe popoare au folosit această practică de-a lungul timpului. Un studiu al cercetătorilor francezi din acest an arată că rănile sunt curăţate considerabil mai repede cu viermi, decât dacă ar fi lăsate să treacă de la sine. Şerpii sunt alte animale folosite în tratamente neconvenţionale.

În Israel, de exemplu, într-un astfel de cabinet, pacientul sta liniştit pe pat, în timp ce şase şerpi i se plimba pe spate.


O şedinţă costa în jur de 70 de dolari, fiind chiar mai ieftină decât alte tipuri de masaj. Procedura cu şerpi alina crampele. O specie de furnici din Africa este folosită pe post de material de sutură a rănilor.

Procedura constă în plasarea furnicii în plaga şi ţinerea strânsă a marginilor rănii. Instinctul o va face să muşte zona respectivă.

Deşi furnica moare, maxilarul îi rămâne încleştat, ca un fir de sutură care ţine rana închisă. Peştii care te ciugulesc de picioare, devorând epiderma moartă şi bătăturile, nu mai constituie o metodă cosmetică neobişnuită, de când a devenit o modă printre vedete.

Aceeaşi metodă da roade şi în terapia psoriazisului, în Turcia. Pacienţii sunt scufundaţi cu părţile cu probleme într-o apă minerală în care înoată peşti, aceştia începând să mănânce imediat pielea moartă.

Pestele-doctor (Garra rufa obtusas), specia folosită pe post de agent terapeutic, lasa doar epiderma sănătoasă, mincand doar celulele moarte şi pe cele bolnave.

Dar peştii sunt buni şi în tratamentul astmului, conform unei tehnici cu adevărat ciudate. Se practică în India şi este un secret transmis din tata în fiu, de 160 de ani încoace.

furmici

Bolnavul trebuie să înghită cât un peştişor viu, o dată la 15 zile. Rezultatul e remarcabil, spun sutele de mii de pacienţi: crizele de astm dispar.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/terapii-ciudate-furnicile-care-stiu-sa-coasa-rani
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Visele premonitorii
Maeştrii de Qi Qong emit unde infrasonice de 100 până la 1000 de ori mai mari decât nivelurile normale
Cronovizorul este o maşinărie ce captează imagini din trecutul apropiat sau îndepărtat sub forma unor holograme proiectate într-un spaţiu cilindric
Nivelul tehnologic al civilizaţiei extraterestre din sistemul solar al stelei Sirius, civilizaţie care se pare că a jucat un rol important în destinul civilizaţiei umane. Siriusienii călătoresc cu nave-mamă ce transportă fiecare sute de nave mai mici, precum şi mii de fiinţe extraterestre. Asemenea nave-mamă se deplasează prin declanşarea unor câmpuri foarte puternice de energie, care sunt de natură să modifice structura spaţio-temporală ce înconjoară nava respectivă
Câmpul energetic al cercurilor din lanuri calmează şi vindecă
Liniile energetice ale Pământului
Proiecte negre - proiecte ultrasecrete
Creierul este o minune a procesării informaţiilor. Ne-ar trebui un computer de trei ori mai mare decât suprafaţa României, pentru a putea cuprinde o cantitate de informaţii similară cu cea de care se ocupă creierul nostru
Al treilea ochi și inteligența strămoșilor
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Un studiu ştiinţific de la Harvard demonstrează beneficiile pe care le are meditaţia asupra creierului
Loic Le Ribault, geolog şi specialist în medicină legală, inventatorul siliciului organic G5, a fost în mod tragic învins în lupta cu sistemul medical, cu sistemul de justiţie şi cu corporaţiile farmaceutice
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...