Terorismul islamist – creat la Casa Albă! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!

by “Presedintele Jimmy Carter si consilierul sau Zbigniew Brzezinski sunt artizanii crearii terorismului islamic! Potrivit multor analisti politici, Carter a fost si “forta zambitoare” a expansionismului Noii Ordini Mondiale. Cele de mai jos, prezentate pe scurt, sunt cunoscute datorita unui interviu acordat in 1998 de Zbigniew Brzezinski jurnalului “Le Nouvel […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Presedintele Jimmy Carter si consilierul sau Zbigniew Brzezinski sunt artizanii crearii terorismului islamic! Potrivit multor analisti politici, Carter a fost si “forta zambitoare” a expansionismului Noii Ordini Mondiale.

Cele de mai jos, prezentate pe scurt, sunt cunoscute datorita unui interviu acordat in 1998 de Zbigniew Brzezinski jurnalului “Le Nouvel Observateur” si a unor documente de arhiva din Rusia, Germania, Ungaria, Polonia si Statele Unite, descoperite de Peter Schweizer si publicate in incendiara carte “Reagan’s War”.


In vara anului 1979, Secretarul de Stat, Zbigniew Brzezinski, preocupat sa creeze un potential inamic pentru URSS, a format “miscarea terorista islamica”, cu baze in Afganistan si Pakistan. Scopul era de a infiltra Republicile Sovietice Musulmane din Asia Centrala.

Cu cinci luni inainte de invazia sovietica in Afganistan, deci in iulie 1979, i-a prezentat presedintelui, Jimmy Carter, planul sau, pe care CIA l-a codificat “Cyclone”. Congresul nici macar nu a fost instiintat, iar presedintele a aprobat la inceput 500 milioane de dolari, suma totala cheltuita fiind de 5 miliarde dolari.


Aceasta suma a fost cheltuita in perioada 1979-1989, pe timpul cand URSS a purtat Razboiul in Afganistan, sprijinind Miscarea Islamica. Astfel, Casa Alba se poate “mandri” ca a intocmit si pus in aplicare primul program de pregatire/antrenare a teroristilor islamici (si-au pregatit cu mana lor viitorii inamici!).

In perioada 1982-1992, peste 60.000 de “luptatori” islamisti au fost pregatiti si sustinuti financiar in Pakistan, alti circa 40.000 la “Scoala de Sabotaj” de la Camp Peary (statul Virginia), toti acestia inrolandu-se ulterior in organizatiile si gruparile teroriste islamice.

Acesti “luptatori” au actionat si in Ruanda, Somalia, Bosnia si Kosovo. Tandemului Jimmy Carter – Brzezinski i s-a datorat si aparitia in Pakistan a organizatiei Al-Qaeda (se presupune ca in 1988), mai intai ca “administratie a bazelor de pregatire”.

Din 1989, Osama bin Laden a devenit si conducatorul lui “Maktab al Khidamar” (MAK), de fapt, serviciul secret al miscarii teroriste islamice, care a devenit “bratul CIA”. In anii ’90, bin Laden si-a consolidat organizatia construindu-si si “ramura economica” a ei, o uriasa masina pentru recuperarea fondurilor, avand astazi ramificatii in peste 60 de tari.

Cand au avut loc atentatele de la 11 septembrie 2001, toti politicienii si mass-media americana au fost cuprinsi subit de o amnezie suspecta: s-a uitat ca terorismul islamic a fost finantat chiar de americani.

Intrebat daca regreta acest lucru, Brzezinski a raspuns:

“Ce este mai important pentru Istoria Omenirii? Talibanii sau colapsul imperiului sovietic? Cativa musulmani fanatici fanatici sau eliberarea Europei Centrale si sfarsitul Razboiului Rece?”

osama-bin-laden-zbigniew-brzezinski

De unde se vede ca, pentru indeplinirea Marelui Plan, Iluminatii nu se dau in laturi de la nimic. Ce conteaza cateva zeci de mii de morti inainte ca America sa intre efectiv in “desfasurarea” celor doua razboaie mondiale, din randul tineretului american, daca aceasta ajuta la indeplinirea Marelui Plan? Ce conteaza 3.000 de mort (cifra oficiala) daca ei au constituit “moneda” de schimb pentru “coalitia antiterorista”?”[1]

SURSE

  1. Teodor Filip – “Oculta Mondiala – Marele Plan”, volumul II, pag. 54-55, Editura Obiectiv Craiova.
  2. Foto: 911myths.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Sinodul panortodox la final. Biserica Ortodoxă se pronunță împotriva globalizării, a transformării omului în mașinărie biologică și afirmă că este singura Biserică întemeiată de Hristos
Locotenent colonelul, Michael Aquino, fondatorul organizației sataniste "Templul lui Seth"
2017 va fi un an "al revoltei împotriva forţelor globalist-liberale"
Fostul sef al Trezoreriei SUA sustine ca ar putea fi asasinati politicienii noului guvern de la Atena ! SUA si UE nu vor permite independenta Greciei !
Rusia a fost scoasă din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, iar în loc a venit Arabia Saudită, țara în care au loc execuții medievale, inclusiv crucificarea și țara care finanțează terorismul
50.000 de japonezi au protestat la Okinawa împotriva bazelor militare americane. Un fost pușcaș marin a violat și apoi a ucis o tânără niponă
Marea Britanie: George Soros finanțează o campanie împotriva Brexitului
"Corectitudinea Politică" - o ideologie neomarxistă, care promovează cenzura
Programul HAARP, controlul climei și războiul geoclimatic
Diferența dintre "Vestele Galbene" din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști
Bentham Chemical Physics Journal: Oamenii de știință confirmă în mod indubitabil că turnurile WTC au fost demolate la 11 septembrie 2001 cu anumite materiale explozive
Emmanuel Macron este noul președinte al Franței! Francezii au votat Noua Ordine Mondială!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro