Terorist ISIS antrenat de MI6 și achitat de către o Instanță din Marea Britanie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La data de 1 iunie 2015, in Marea Britanie, cazul unui terorist ISIS cu origini suedeze a provocat un urias scandal, avand ecou international, dupa ce o Instanta din Marea Britanie a refuzat sa-l aresteze, asta dupa ce avocatii sai au aratat in fata Instantei ca, de fapt, el a fost antrenat de Serviciul Secret britanic, MI6, cu scopul de a fi trimis ca „rebel” in Siria pentru a-l da jos pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad.

ISIS SUA - Israel - Arabia Saudita

Pare o „Teorie a Conspiratiei”, asa-i ? Ei bine, asa cum ne-a aratat istoria, toate aceste asa-zise „teorii” au fost confirmate. Publicatia britanica, The Guardian[1], prezinta modul cum halucinant cum s-a desfasurat un proces penal al unui individ pe nume, Bherlin Gildo, acuzat de terorism.


Avocatii sai au mai sustinut ca, agentiile de informatii britanice au sprijinit masiv „rebelii” din Siria, furnizandu-le arme si logistica pentru a lupta impotriva „dictatorului Bashar al-Assad”.

Bherlin Gildo a fost arestat in octombrie 2014, in drumul sau de la Copenhaga la Manila, fiind acuzat de participarea la o tabara de antrenament terorist, unde a si primit arme, asta, spun anchetatorii, in perioada cuprinsa intre 31 august 2012 – martie 2013.


Procurorul Riel Karmy-Jones a afirmat in fata Instantei ca, dupa revizuirea probelor nu mai era o perspectiva rezonabila de a fi urmarit penal. „Multe probleme au fost elucidate si noi nu stiam de la bun inceput”, a declarat jurnalistilor.

In sedintele de judecata anterioare, avocatii apararii au sustinut ca, Gildo a fost ajutat, ca si celelalte grupuri rebele, de catre guvernul britanic, chipurile „inainte de aparitia teroristilor ISIS”.

In realitate, teroristii ISIS sunt, de fapt, tocmai acei rebeli finantati de SUA-UE, asa cum Al Qaeda au fost, de fapt, mujahedinii finantati de catre CIA in cadrul operatiunii Cyclone de lupta impotriva sovieticilor din timpul Razboiul din Afganistan.

Avocatul teroristului ISIS, Henry Blaxland, a declarat urmatoarele:

„Procesul sau ar fi fost un afront la justitie”. Avand in vedere faptul ca guvernul Marii Britanii a participat activ la sprijinirea rezistentei armate fata de regimul Assad, la un moment dat in care <<inculpatul>> a fost prezent in Siria si participa la o astfel de rezistenta, ar fi de neconceput pentru a permite urmarirea penala. Daca agentii guvernamentale sunt ele implicate in folosirea fortei, in orice fel, atunci ar fi un afront la adresa justitiei pentru a permite urmarirea penala.”[1]

Gareth Peirce, un alt avocat al teroristului Bherlin Gildo, a declarat despre acest caz ca, „a expus o serie de contradictii: si nu in ultimul rand, faptul ca aspectele pentru care a fost acuzat nu au fost infractiuni in Suedia si ca guvernul britanic si-a exprimat sprijinul pentru opozitia siriana:

„El a fost retinut in aceasta tara, desi el nu a intentionat niciodata sa intre in aceasta tara. Pentru el e ca si cum ar fi fost rapit de extraterestri in Spatiul Cosmic.

Avand in vedere faptul ca exista o baza rezonabila pentru a considera ca, britanicii s-au implicat in furnizarea de arme, daca este asa, ar fi o ipocrizie totala a urmari pe cineva care a fost implicat in rezistenta armata”[1]

Corect, cum se poate sa ne arestam proprii teroristi ? Avocatii teroristului, pe langa faptul ca dau dovada de parsivenie incalificabila, continua sa-si apare clientul terorist, citand o serie de articole de presa referitoare la furnizarea de arme catre „rebelii sirieni”, inclusiv din The Guardian, din data de 8 martie 2013, privind formarea „rebelilor sirieni” din Iordania.

Avocatii apararii au mai prezentat in fata Instantei, articole din New York Times, din 24 martie si 21 iunie 2013, un articol publicat in Review of Book Londra din data de 14 aprilie 2014, in care un agent MI6 a fost implicat in transferul de arme pentru „rebelii libieni”.

Bherlin Gildo a mai fost cercetat si de autoritatile din Manila, tot pentru legaturi cu teroristii. Instanta a aflat, de asemenea, ca Gildo a cerut ajutorul Serviciilor Secrete suedeze, atunci cand a vrut sa se intoarca in tara sa de origine.

Nu este pentru prima data cand urmarirea penala in Marea Britanie inceteaza, atunci cand teroristii adusi in fata Instantei sunt, de fapt, agentii ai Serviciilor Secrete. In octombrie 2014, un alt terorist, Moazzem Begg, a fost eliberat.

Teroristul Bherlin Gildo a fost fotografiat alaturi de gruparea terorista Jabhat al-Nusra fiind considerata o structura a Al Qaeda din Siria. De asemenea, el a fost fotografiat stand cu picioarele peste cadavre si tinand degetul indreptat spre cer.

Daca ne intoarcem in trecut, atunci ar trebui sa privim cu atentie la cazul petrecut la data de 22 septembrie 2005, atunci cand doi soldati britanici din elita SAS au fost arestati de politia irakiana, fiind prinsi in timp ce faceau ture cu masina impuscand civili la intamplare, fiind deghizati in arabi. In urma perchezitiei, asupra lor s-a gasit o cantitate mare de explozibil utilizat la fabricarea masinilor-capcana.

Acestia au fost retinuti si arestati la o inchisoare din Basra din sudul Irakului. Imediat, Marea Britanie a contactat autoritatile irakiene cerandu-le sa le elibereze omul, dar autoritatile irakiene au refuzat, asadar armata Marii Britanii a intrat, la propriu, cu tancuri in inchisoare pentru a-si elibera proprii teroristi, pardon, cetateni.

Faptul ca „Lumea Libera si Civilizata” (SUA-UE) au orchestrat si orchestreaza atentate teroriste impotriva propriilor cetateni, creand diverse celule teroriste in diverse locuri din lume (ex. Orientul Mijlociu) este cat se poate de limpede.

La data de 13 martie 1962, generalul american Lyman Lemnitzer a orchestrat Operatiunea Northwood’s in baza careia trebuiau comise o serie de atentate teroriste impotriva propriilor cetateni prin impuscaturi, detonari ale unor bombe in anumite zone, dar si deturnari de avioane pentru a da vina pe Fidel Castro, urmand ca apoi sa declare razboi Cubei. Operatiunea a fost refuzata insa de Presedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, dar si de Ministrul Apararii, Robert McNamara, considerat drept „inadmisibile astfel de lucruri”. Operatiunea a fost declasificata total in 1997, iar cele 1.500 de pagini sunt publice si pot fi studiate.

In anii ’70, NATO, CIA si MI6 au declansat Operatiunea Gladio prin care au fost comise zeci de atentate teroriste pe teritoriul Italiei, dandu-se vina pe socialisti. In 1992, fostul Premier al Italiei, Giulio Andreotti a iesit in public cu documente clasificate aratand ca reteaua Gladio a functionat cu aprobarea guvernului italian inca din 1958, avand si sprijin extern.

Lista cu operatiunile sub „Steag Fals” este una lunga si pare interminabila, de aceea nu trebuie sa va uimeasca faptul ca, istoria se repeta. Din aceste atentate (operatiuni sub „Steag Fals” orchestrate de catre Serviciile Secrete) se obtin doua lucruri:

  1. instaurezi legi Big Brother, restrangi libertatile civile ale
    cetatenilor si faci din ei si cu ei un stat politienesc perfect
    consolidat;
  2. destabilizezi tari provocand lovituri de stat;
  3. alimentezi masinaria de razboi cu bani imprumutati de la Banca Centrala cu dobanda.

Jurnalistul Moise Guran vorbeste despre acest scandal din Marea Britanie

SURSE

  1. http://www.theguardian.com/uk-news/2015/jun/01/trial-swedish-man-accused-terrorism-offences-collapse-bherlin-gildo

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...