Teroriștii ISIS și-au cerut scuze Israelului pentru că au atacat soldații IDF (Israel Defense Forces)

by De pe publicatia Russia Today[1], care citeaza un fost Ministru israelian al Apararii, aflam ca, teroristii ISIS si-au cerut scuze Israelului pentru ca au atacat soldatii IDF (Israel Defense Forces). De asemenea, fostul Ministru israelian al Apararii, Moshe Ya’alon, a recunoscut ca Israelul are un canal de comunicare cu […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De pe publicatia Russia Today[1], care citeaza un fost Ministru israelian al Apararii, aflam ca, teroristii ISIS si-au cerut scuze Israelului pentru ca au atacat soldatii IDF (Israel Defense Forces). De asemenea, fostul Ministru israelian al Apararii, Moshe Ya’alon, a recunoscut ca Israelul are un canal de comunicare cu Statul Islamic.

“A fost un caz recent in care Daesh a deschis focul si si-a cerut scuze”, a declarat Moshe Ya’alon, citat fiind de publicatia Times of Israel[2].


Cand a fost rugat de publicatie si dea mai multe informatii, Biroul lui Ya’alon a refuzat. De asemenea, IDF a refuzat sa comenteze. In conformitate cu legea israeliana, orice comunicare cu teroristii este ilegala.

Ya’alon a fost Ministru israelian al Apararii incepand cu anul 2013 si pana in Mai 2016. Desi, oficial, Israelul sustine ca are o pozitie “neutra” fata de conflictul din Siria, in realitate, totul este o minciuna. Recent, Israelul a bombardat pozitii ale armatei siriene, care lupta impotriva teroristilor ISIS si Al Qaeda[3]. La fel si au procedat si SUA.


Daca relatia ISIS-Israel era considerata o “Teorie a Conspiratiei”, acum, oricine poate vedea ca intre ISIS si Israel este o relatie de colaborare impotriva Siriei.

SURSE

  1. https://www.rt.com/news/386027-isis-apologized-israel-golan/
  2. http://www.timesofisrael.com/ex-defense-minister-says-is-apologized-to-israel-for-november-clash/
  3. https://sirianul.com/2017/04/23/aviatia-israeliana-a-bombardat-pozitiile-armatei-siriene-in-sudul-siriei/
  4. Foto: davidicke.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Arhitectura masonică din jurul nostru
Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Intrebarea este: Există o formă de inteligență pe Pământ ?
În Franța riști să te alegi cu doi ani de închisoare dacă te exprimi împotriva avortului
Aspartamul: dulce şi periculos
Manipularea şi programarea ştiinţifică a realităţii noastre
Radu Cinamar – cel mai așteptat scriitor român – revine cu un nou volum, a cincea carte din serie!
Președintele Islandei, Olafur Ragnar Grimsson: "Guvernul a despovărat din punct de vedere fiscal populația și a băgat la închisoare bancherii, contrar modului de acțiune din restul Europei și din SUA"
Austria: Protest al globaliștilor împotriva naționaliștilor
Consiliul pentru Relații Externe, organizația Iluminaților: "În 2017, SUA ar putea începe un război cu Rusia şi Coreea de Nord"
Președintele Parlamentului Ungariei demască Noua Ordine Mondială: "În Europa s-a declanșat un atac la adresa statelor naționale"
Summit G7 la Taormina, în Sicilia - planul pentru Noua Ordine Mondială! Proteste împotriva Noii Ordini Mondiale!
HAARP – „arma finală”. Antenele HAARP sunt capabile de acţiuni inspăimântătoare precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume, provocarea diferitelor boli biologice. Aceste antene pot distruge orice obiect staţionar sau în mişcare în orice loc de pe Pământ şi pot creea găuri în ionosferă, având ca efect mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro