Teroriștii planifică atacuri chimice în Siria pentru justificarea atacurilor SUA

Distribuie!by “Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe Maria Zaharova a declarat la briefingul pentru presă că teroriștii plănuiesc în Siria atacuri chimice pentru a justifica atacurile Statelor Unite. „Grupările teroriste din Siria plănuiesc atacuri chimice pentru a justifica atacurile Statelor Unite asupra pozițiilor forțelor guvernamentale siriene. Aceste acțiuni […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe Maria Zaharova a declarat la briefingul pentru presă că teroriștii plănuiesc în Siria atacuri chimice pentru a justifica atacurile Statelor Unite.

„Grupările teroriste din Siria plănuiesc atacuri chimice pentru a justifica atacurile Statelor Unite asupra pozițiilor forțelor guvernamentale siriene. Aceste acțiuni vor fi efectuate cu siguranță într-o zonă pe care autoritățiile din Siria nu o controlează”, a declarat Maria Zaharova.

Mai mult decât atât, organizația teroristă Stat Islamic (organizație teroristă interzisă în Rusia) dislochează din Raqqa în Deir ez-Zor ateliere și echipament pentru confecționarea unor substanțe chimice.

Recent, Zaharova a declarat că „Show-ul chimic” împotriva autoritățiilor de la Damasc ia avânt.”[1]

SURSE


  1. https://rusul.ru/atacuri-chimice/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro