TerrorStorm – Istoria terorismului finanțat de stat

Distribuie!by Documentarul “TerrorStorm – Istoria terorismului finanțat de stat” a fost creat de catre Alex Jones, cu scopul de a prezenta istoria terorismului, asa cum globalistii nu ar dori sa o stim. In acest documentar, veti vedea o sumedenie de atentate teroriste, care au intrat in istorie, despre care ulterior […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Documentarul “TerrorStorm – Istoria terorismului finanțat de stat” a fost creat de catre Alex Jones, cu scopul de a prezenta istoria terorismului, asa cum globalistii nu ar dori sa o stim. In acest documentar, veti vedea o sumedenie de atentate teroriste, care au intrat in istorie, despre care ulterior s-a aflat ca, ele au fost orchestrate si finantate chiar de catre guverne, cu scopul de a restrange libertatile civile.

De fapt, acesta este scopul pentru care Iluminatii au creat terorismul pe aceasta Planeta – constrangerea oamenilor de a accepta restrangerea libertatilor civile in numele asa-zisei “sigurante”.


“Lupta impotria terorismului” este un razboi etern, care nu se a termina niciodata, lumea fiind tinuta intr-o continua si perpetua teroare, panica si frica, fiind total debusolata, dezarmata, chimicalizata, robotizata, integrandu-se perfect in Noua Ordine Mondiala si in Guvernul Mondial.

Ce este o operațiune „Steag Fals”?


„Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni sub acoperire, care sunt concepute pentru a induce în eroare publicul, în așa fel încât operațiunile par ca și cum acestea sunt efectuate de către alte entități.

Numele este derivat din conceptul militar de zbor cu culori false, și anume, nava arborează pavilionul unei alte țări, altul decât propria țară. Operațiunile cu steag fals nu sunt limitate la operațiuni de război și contra-insurgență și au fost utilizate și pe timp de pace; de exemplu operațiunea Gladio (Strategia tensiunii din Italia), care a avut loc în anii 1970-1980.

Al Doilea Război Mondial a fost precedat de o asemenea operațiune sub steag fals: Incidentul Gleiwitz din 1939

42FalseFlags false-flag-operations-610x400 false-flag

Listă de operațiuni „Steag Fals”

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiunile secrete conduse de guverne, corporații sau alte organizații, care sunt concepute pentru a apărea că sunt efectuate de către alte entități. Numeroase teorii conspirative s-au dezvoltat sugerând că operațiunile cu drapel fals au fost efectuate pe parcursul secolului al XX-lea, precum și secretul despre natura reală a evenimentelor a fost menținut cu succes de operațiuni de mușamalizare.

TerrorStorm

Iată o listă de astfel de operațiuni:

Documentar: TerrorStorm – Istoria terorismului finanțat de stat

SURSE

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Steag_fals
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Donald Trump: "Daca Saddam si Gaddafi s-ar afla inca la putere, lumea ar fi un loc mai bun!"
Șeful Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom, vorbește despre nevoia unui guvern mondial
Chemtrails - o catastrofă la nivel planetar, creată prin manipularea maselor și datorită ignoranței acestora
Un studiu publicat de Centrul american pentru Prevenția și Combaterea Bolilor (CDC): 85% dintre infectații cu COVID poartă Mască „întotdeauna” sau „des”
În Venezuela are loc o lovitură de stat orchestrată de către SUA. Rusia îl susține pe Președintele Nicolas Maduro și acuză SUA: în Venezuela are loc o tentativă de preluare ilegală a puterii și au condamnat imixtiunea SUA în problemele interne ale altor state
"Războiul împotriva terorismului" - minciuna perfectă pentru a convinge popoarele să renunțe la libertate în numele "siguranței"
Iată cum reacționează Bill Clinton atunci când este întrebat despre apartenența la clubul satanist Bohemian
Guvernul britanic doreste ca trollii sa fie bagati la puscarie incalcand Libertatea de Exprimare ! E inadmisibil pentru un troll sa fie bagat la puscarie !
Fostul avocat al lui Slobodan Miloșevic a fost împușcat mortal în fața casei sale din Belgrad! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
Bail-in și Bail-out - un colaps financiar inventat pentru a fura banii populației
Jurnalista care a provocat cu dezvăluirile ei alegeri anticipate în Malta ucisă cu o bombă
Scopul declarat al masoneriei este distrugerea suveranitatii statelor pentru a crea Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Masonic Totalitar! Din acest motiv avem: Uniunea Europeana, Uniunea Nord-Americana, Uniunea Asiatica si Uniunea Africana!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro