TerrorStorm – Istoria terorismului finanțat de stat

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Documentarul „TerrorStorm – Istoria terorismului finanțat de stat” a fost creat de catre Alex Jones, cu scopul de a prezenta istoria terorismului, asa cum globalistii nu ar dori sa o stim. In acest documentar, veti vedea o sumedenie de atentate teroriste, care au intrat in istorie, despre care ulterior s-a aflat ca, ele au fost orchestrate si finantate chiar de catre guverne, cu scopul de a restrange libertatile civile.

De fapt, acesta este scopul pentru care Iluminatii au creat terorismul pe aceasta Planeta – constrangerea oamenilor de a accepta restrangerea libertatilor civile in numele asa-zisei „sigurante”.


„Lupta impotria terorismului” este un razboi etern, care nu se a termina niciodata, lumea fiind tinuta intr-o continua si perpetua teroare, panica si frica, fiind total debusolata, dezarmata, chimicalizata, robotizata, integrandu-se perfect in Noua Ordine Mondiala si in Guvernul Mondial.

Ce este o operațiune „Steag Fals”?


„Operațiunile cu steaguri false sunt operațiuni sub acoperire, care sunt concepute pentru a induce în eroare publicul, în așa fel încât operațiunile par ca și cum acestea sunt efectuate de către alte entități.

Numele este derivat din conceptul militar de zbor cu culori false, și anume, nava arborează pavilionul unei alte țări, altul decât propria țară. Operațiunile cu steag fals nu sunt limitate la operațiuni de război și contra-insurgență și au fost utilizate și pe timp de pace; de exemplu operațiunea Gladio (Strategia tensiunii din Italia), care a avut loc în anii 1970-1980.

Al Doilea Război Mondial a fost precedat de o asemenea operațiune sub steag fals: Incidentul Gleiwitz din 1939

42FalseFlags false-flag-operations-610x400 false-flag

Listă de operațiuni „Steag Fals”

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiunile secrete conduse de guverne, corporații sau alte organizații, care sunt concepute pentru a apărea că sunt efectuate de către alte entități. Numeroase teorii conspirative s-au dezvoltat sugerând că operațiunile cu drapel fals au fost efectuate pe parcursul secolului al XX-lea, precum și secretul despre natura reală a evenimentelor a fost menținut cu succes de operațiuni de mușamalizare.

TerrorStorm

Iată o listă de astfel de operațiuni:

Documentar: TerrorStorm – Istoria terorismului finanțat de stat

SURSE

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Steag_fals
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...