Test hormonal pentru a va cunoaste "sexul" creierului !

by Pe site-ul viataverdeviu.ro a fost publicat un articol, foarte interesant, ca toate celelalte, despre “sexul” creierului, in functie de nivelul de hormon testosteron la care ati fost supusi inca de cand va aflati in starea embronara ! Citez: “Ce sa faci: Intinde palma dreapta si tine-ti degetele apropiate. Apoi […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe site-ul viataverdeviu.ro a fost publicat un articol, foarte interesant, ca toate celelalte, despre “sexul” creierului, in functie de nivelul de hormon testosteron la care ati fost supusi inca de cand va aflati in starea embronara !

hormoni

testosteron

Citez:


Ce sa faci:
Intinde palma dreapta si tine-ti degetele apropiate. Apoi compara lungimea degetului aratator cu cea a degetului inelar. Ghideaza-te dupa poza. Atentie, masuratoarea se facetestosteron de la incheietura degetului cu restul palmei, nu de la despartitura dintre degete, precum in fotografie . Este bine ca masuratoarea sa se faca cu o rigla.

Analiza:
Toata lumea stie sexul propriului corp, dar stiti si sexul creierului?

Hormonul testosteron are trasaturi specifice si este legat de masculinitate. Trasaturi precum agresiune, dominare sociala, “calitatea” de a fi frustrat cand nu reusesti sa te impui, forta fizica sunt specifice dominatiei acestui hormon. Aceia care se afla in pozitii de mare competivitate, precum actorii sau fotbalistii, au tendinta sa aiba niveluri mai mari de testestoron decat cei implicati in meserii de asistenta si ajutor precum medicii sau preotii. Barbatii au mai mult testosteron in creier decat femeile.

Oamenii de stiinta au descoperit ca in functie de cantitatea de testosteron la care am fost expusi in pantecul mamei, o anumita parte a creierului a fost dezvoltata mai puternic si in acelasi timp ne-a fost afectata ratia de lungime dintre degetul indicator si cel inelar. Cu cat a fost mai mare expunerea la testosteron cu atat mai mare va fi degetul inelar fata de aratator.

Poate ca nu stiati dar femeile au de obicei aceste doua degete aproximativ egale (aratatorul si inelarul). Iar barbatii au inelarul mai mare decat aratatorul. Asta inseamna urmatorul lucru:

1. Daca femeile au inelarul mai mare decat aratatorul, atunci au mai multe trasaturi barbatesti si se descurca mai bine in activitati ce implica stiintele exacte, mecanica, gandirea logica, de mult ori chiar mai bine decat barbatii.
2. Daca femeile au inelarul mai mic decat aratatorul atunci hormonul estrogen a fost dominant in pantecul mamei . Asta inseamna ca au mai multe trasaturi feminine decat normal si se descurca mai bine in activitati creative, de literatura si conversatie, de ingrijire si comunicare, arta dar au si un risc mai mare de cancer de san.
3. Daca barbatii au inelarul mai mare decat aratatorul , atunci se descurca mai bine in activitati ce implica stiintele exacte, mecanica, gandirea logica, organizare, munca fizica.
4. Daca barbatii au cele doua degete egale (aratatorul si inelarul) sau aratatorul mai mare decat inelarul, atunci au mai multe trasaturi feminine si se descurca mai bine in activitati creative, de literatura si conversatie, de ingrijire si comunicare, arta, moda.
5. In cazuri extreme in care diferentele sunt foarte mari exista situatii de homosexualitate
6. Atunci cand hormonul testosteron a fost dominant, ambele sexe au aptitudini deosebite pentru a canta la instrumente muzicale.”[1]

SURSE

1. http://viataverdeviu.ro/test-hormonal-de-10-secunde/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Muzica baroca dezvolta neuronii ascultatorilor asemanator geniilor ! Inca o data trebuie sa avem grija la ce muzica ascultam !
A fost demascată una din cele mai mari FARSE privind războiul din Siria. Tatăl lui Omran Daqneesh, băiețelul pe care presa occidentală l-a numit „simbol al tragediei umanitare siriene”, dezvăluie că rebelii i-au oferit bani pentru a-l acuza pe Assad
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
75% dintre medici refuză chimioterapia pentru ei înşişi. Oare de ce?
Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Mii de evrei ultraortodocși protestează împotriva serviciului militar obligatoriu
Și-a salvat fiul de la eutanasiere, a făcut închisoare pentru asta, iar acum cei doi petrec Sărbătorile împreună
Tot mai multe persoane care au făcut operații de schimbare de sex regretă decizia și vor „inversarea”. Medic specialist: Poate fi devastator să asculți poveștile lor. Cu toate astea, mulți preferă să tacă
Cele 33 de grade masonice si secretul Iluminatilor din spatele lor ! Acestea sint gradele Ritului Scotian Antic si Acceptat de catre liniile genealogice ale Iluminatilor !
Efectul Fukushima - Natura a luat-o razna în Japonia
Viktor Orban vrea să introducă în şcoli „ore de educaţie fizică patriotică“
Planta Curcuma neutralizeaza neurotoxicitatea fluorului din corpul uman ! O metoda eficienta de a va purifica corpul de fluor !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro