Tezaure, vechi de mii de ani, ascunse în Munții Carpați

Distribuie!

Muntii Carpati sunt considerati, in mediile oculte, ca fiind „cei mai vechi munti de pe aceasta Planeta”. Geologii vin sa contrazica aceasta teza sustinand ca, „Muntii Carpati sunt munti tineri, care s-au format in timpul orogenezei alpine. Desigur, vorbim de perioade foarte vechi, studiile fiind facute acum 10-20 de ani, astfel incat erorile sunt pe masura, dar ne-am obisnuit sa invatam o istorie falsa, pe toate palierele, nu-i asa ?

Pe teritoriul Romaniei de astazi, in vechime, au trait fiinte foarte evoluate spiritual, iar acestea au lasat urmatoarelor generatii mai multe dezaure destul de bine ascunse in munti. Ele vor fi revelate la un moment si cu accesarea lor noi vom capata respunsuri la toate intrebarile pe care ni le-am pus de-a lungul existentei noastre.


Civilizatia atlantilor sau antediluviana, care a trait in spatiul Carpato-Danubiano-Pontic, a lasat impregnata si o energie subtila pe care cei cu capacitati extrasenzoriale o simt si o pot valorifica din plin, mai putin ceilalti oameni, insa sunt locuri atat de puternic incarcate energetic, incat pana si oamenii simpli simt.

Descoperirea Salii Proiectiilor din Muntii Bucegi facuta in August 2003 a fost cea care a surescitat atentia mai marilor lumii asupra Romaniei.


Descoperirea Salii Proiectiilor a zguduit efectiv eşafodajul politic, ştiinţific şi religios al celei mai mari puteri actuale, care sunt Statele Unite ale Americii. A instituit imediat cel mai teribil secret mondial şi a implicat o luptă diplomatică teribilă şi presiuni politice extraordinare, deoarece România a dorit să prezinte această descoperire lumii întregi.

Prin specificul ei, descoperirea ameninţă însăşi influenţa politico-ideologică a Vaticanului şi spulberă iremediabil atât concepţia antropologică a ştiinţei moderne, cât şi ideile despre istoria planetei noastre şi a omenirii.

Felul în care s-au precipitat însă evenimentele, incredibilele conexiuni şi sursele care au concurat la realizarea descoperirii îmi dau posibilitatea acum, când cunosc toate elementele implicate, să am o viziune fascinantă şi de ansamblu a întregului angrenaj, uluitor de complex, care a condus la momen-tul epocalei descoperiri. Ea apare astfel ca un punct-focar, ca o primă „staţie” foarte importantă pe calea transformării conştiinţei umanităţii şi mi se pare cu atât mai remarcabil şi sugestiv faptul că ea s-a produs în România.

Aşa după cum se va vedea, descoperirea reprezintă de fapt o „antecameră” la alte realităţi chiar mai tulburătoare, care au fost investigate de o echipă de specialişti formată din reprezentanţi ai SUA şi ai României în cadrul unei „mari expediţii” pe parcursul unui an (din luna octombrie 2003, până în luna iulie 2004). Iniţial, statul român a vrut să anunţe această descoperire lumii întregi şi să o pună la dispoziţia cercetătorilor.

Se considera că aceasta nu mai reprezenta neapărat o problemă de interes naţional, ci una de interes mondial. Lupta de culise pentru a împiedica această dezvăluire de o importanţă excepţională pentru omenire a fost determinată de intervenţia majoră a SUA. Deliberările diplomatice, argu¬mentele pro şi contra, precum şi promisiunile sau ameninţările au durat aproximativ două luni (august-septembrie, 2003).

în urma unui acord ultra-secret care a fost semnat între cele două state, România s-a angajat să nu prezinte lumii întregi descoperirea de pe teritoriul ei. Probabil că, printre altele, primirea în NATO care s-a efectuat în grabă, în primăvara lui 2004, a făcut şi ea parte din pachetul secret de „compensaţii” pentru această hotărâre, în acest context, plasarea unor baze militare americane pe teritoriul României poate să devină o certitudine în următorii ani, constituind o „pavăză” puternică pentru locaţia din Munţii Bucegi.

Aspectele sunt foarte complicate şi secrete, dar anumite semne clare de ciudată bunăvoinţă la cel mai înalt nivel diplomatic au început deja să apară. Cu toate acestea, „mişcările de culise” ale SUA trebuie să se desfăşoare cu mare precauţie, pentru a nu atrage prea repede nedumeriri şi întrebări stânjenitoare din partea celorlalte state şi puteri ale lumii, care ar putea observa dar nu ar înţelege interesul Americii pentru România.

Secretul descoperirii este practic absolut, „sarcina” asigurării lui fiind preluată în mare parte de americani. Nu există nici un document, scris, filmat sau fotografiat, care să fi părăsit zona descoperirii. A fost construit un hangar subteran imens, pentru depozitarea şi manipularea echipamentului tehnic precum şi a dovezilor.

Este ca o adevărată uzină, complet utilată, iar ideea construirii lui s-a dovedit foarte inspirată. Totuşi, din informaţiile pe care le deţin, România nu şi-a luat un angajament definitiv în ceea ce priveşte menţinerea secretului marii descoperiri, însă termenii contractuali nu îmi sunt deocamdată cunoscuţi, în prezent, metodele care sunt folosite pentru anihilarea oricărei tentative de a cunoaşte ceva despre această descoperire sunt dezinformarea şi lipsa oricăror dovezi materiale. Sarcina nu este uşoară, ea a fost realizată cu succes până în prezent, însă, această stare de lucruri nu poate continua mult timp de acum înainte.

In afara de aceasta descoperire, mai sunt tezaure ascunse in Muntii Carpati:

 • Masivul Ceahlau – o Sala a Proiectiilor aproximativ identica. Masivul Ceahlau este recunoscut la nivel national din cauza hologramei piramidei spatiale, perfect regulate, care se proiecteaza anual pe data de 5 august.
 • Masivul Godeanu – acolo se afla mai multe tezaure vechi de mii de ani, iar in subsolul acestui munte exista o sursa formidabila de energie. De asemenea, acest munte un rol de mentinere a unui echilibru regional. Daca va duceti noaptea catre varful Gugu, veti avea ocazia sa vedeti coloane de lumina, care ies din munte, se inalta si dispar in vazduh. Pentru ca acest fenomen a luat amploare in anii ’90, strainii au venit cu sutele pentru a vedea acest fenomen.
 • Masivul Sureanu – acolo, in vara anului 1994, s-a descoperit un ansamblu subteran, iar cei care au ajuns acolo au descris ca intreaga incapere (aula) din interiorul muntelui era ticsita cu aur pur, existand, de asemenea, si filoane de aur pur. Pe langa aceste bogatii, in „Sala Tronurilor”, asa cum a fost denumita din cauza celor trei mari tronuri de aur, a fost descoperit un vortex spatio-temporal, care a provocat disparitia catorva persoane, ceea ce a produs mare panica in acea perioada, motiv pentru care s-a asupat intrarea, CSAT emitand un ordin suprem care interzicea cautarea ansamblului subteran.
 • Muntii Fagaras – in timpul constructiei Transfagarasanului, in anii ’70, cei care lucrau la detonarea stancilor, au descoperit un ansamblu subteran, tunelul nefiind cunoscut, iar dupa ce un soldat a intrat sa-l cerceteze, acesta nu s-a mai intors, fapt pentru care s-a luat decizia de astupare a sa si ca nimeni sa nu vorbeasca.
 • Sarmizegetusa Regia (Muntii Orastiei) – a fost capitala celui mai important centru militar, religios si politic al statului dac. A fost nucleul unui exceptional sistem defensiv folosit de Decebal impotriva invadatorilor romani. Sub cetate, la mare adancime, se afla un ansamblu subteran si o sala a inregistrarilor, unde se regasesc cristale, tablite scrise, aur monoatomic si altele, acestea fiind o parte din cunoasterea atlantilor.
 • Muntii Buzaului – aceasta este o locatie renumita pentru fenomenele paranormale (disparitii, teleportari, ceata albastra etc.), astfel incat, in perioada comunismului, aici, a existat un detasament de militari, care se ocupau de cercetarile paranormale condusi fiind Vasile Rudan, un expert al acestor domenii. Ceata albastra este fenomenul care a provocat panica in aceasta zona, intrucat cei care intrau in ea, fie erau teleportati, fie dispareau. In 1981, doi braileni, care se aflau in zona, au urcat o stanca abrupta, in catunul Nucu, din comuna Bozioru, iar unul dintre ei a pus mana pe un obiect ce semana cu un fel de parghie, iar acesta a fost volatilizat instantaneu. A venit si tatal sau, care a repetat isprava fiului sau si, la fel, a disparut in fata mai multor martori. Securitatea a venit si a luat decizia de a dinamita acea stanca, iar in urma ei a ramas pentru cateva zile o ceata albastru-verzuie.
 • Masivul Piatra Mare – un loc, unde in anii ’90, o persoana a avut sansa, unica in viata, de a vedea o poarta spatio-temporala. Acesta a luat o creanga de 50 de cm si a incercat s-o introduca in acea elipsa, dar creanga nu iesea pe parte cealalta, iar apoi cand a retras-o mai ramasese doar o mica parte din creanga. Si-a semnat locul unde a aparut aceasta poarta spatio-temporala, iar cand s-a intors nu mai exista.
 • Masivul Piatra Craiului – acolo, exista o pestera, unde cei care intra pierd semnalul la telefon, bateria li se descarca si au raportat tot felul de fenomene paranormale (ectoplasme, fulgere globulare etc.).
 • Pestera Tausoarelor din Muntii Rodnei – peștera este situată în sud-vestul Munților Rodnei pe versantul stâng al al Văii Izvorul Tăuşoarelor, la o altitudine de aproape 1000 m. Acolo, cei care s-au aventurat, au afirmat ca bilele din Sala Bilelor, emit sunete in care pot fi identificate voci de om. Unii au numit aceste bile un fel de „memorii”, care pastreaza sunete din trecut, acestea auzindu-se in anumite conditii.
 • Muntii Apuseni – acestia sunt descrisi ca fiind un loc unde uriasii au ascuns comori. Problema principala este ca in decursul vremii s-a creat impresia ca Rama si Sita au plecat de pe teritoriul Indiei catre vest, dar in realitate Rama si Sita au domnit pe teritoriul Romaniei de astazi, iar Muntii Apuseni erau locul de retragere a lor. Resedinta regala a acestui cuplu regal era tocmai in zona pe care astazi o numim Judetul Salaj.

Semnificația Carpaților este asemănătoare în mai multe scrieri vechi. Astfel în sumeriană KUR-PAT înseamnă Muntele Prinților și amintește că înainte de Potop, au domnit opt regi în cinci orașe, timp de 241200 de ani. Apoi tăblițele sumeriene spun că a sosit Potopul, după care la domnie au venit regii popoarelor din munți. În sanscrită KARPATA înseamnă Locul Guvernatorului iar în latină CARPE înseamnă Muntele Tău.

romania-sus

Foto: turismmontan.ro

Mai mulți istorici români și străini consideră că muntele mistic, Caucaz, nu are nicio legătură cu actualul Caucaz, ci cu munții care se întindeau de la Porțile de Fier și până în zona Buzăului. Aici ar fi fost Prometeu înlănțuit de Zeus. Cunoscând toate aceste legende dar și fapte istorice putem înțelege valoarea spirituală a sfincșilor românești.

Energiile inteligente

În munții Bratocea, la capătul uneia dintre culmi se află o stâncă ciudată. Localnicii îi spun Faunul. Măsurile energetice efectuate aici au arătat un flux deosebit de energie. Bătrânii spun că însuși Zeus, rănit în lupta cu titanii s-ar fi adăpostit acolo, îngrijit fiind de un faun. Drept răsplată, Zeus, cu o mână de fulgere a sculptat această stâncă. Uneori sfinxul pare că a luat foc. Se spune că flăcările ascund comorile din interiorul stâncii.

Radiesteziștii afirmă că zona este încărcată energetic și că dacă nu ar fi controlată ar putea arde toată România pe o adâncime de doi metri.

Cercetătorul Pavel Codrescu a efectuat un experiment. A îngropat trei obiecte, unul de aur, altul din argint și un altul dintr-un aliaj. După un an de zile le-a dezgropat și a constatat că aurul nu pățise nimic, argintul căpătase culoarea verde iar aliajul se topise. În Topleț argintul a căpătat culoarea albastră iar în Bucegi roșu. Nu au putut fi explicate aceste anomalii.

Paznicul de seară

Această stâncă se află în apropierea cabanei Ciucaș. Persoanele care s-au apropiat de ea au avut stări de somnolență, furnicături.

În 1992, Georgescu Aurel, specialist în mistică a susținut că are o hartă foarte veche a acestei zone și care prezintă că aici s-ar afla porți de trecere spre alte dimensiuni. El și alte șase persoane au dispărut misterios în această zonă.

Echipa venise în zonă să o cerceteze. Au purtat discuții cu călugărul Teofil, care locuia în zonă, explicându-i că au găsit în peșterile din zonă niște obiecte stranii din argint și că sunt foarte aproape să descopere acele porți către altă dimensiune. La scurt timp toată echipa a dispărut. Au mai fost și alte dispariții dar s-au pus pe seama urșilor sau a unor accidente. Nu au fost găsite probe că urșii au atacat sau că au fost accidente montane.

Spiritologii susțin că sub Sfinxul din Bucegi se găsesc comorile spirituale ale lumii. Ele nu au fost descoperite pentru că acest văl de energie este greu de penetrat. Tot ei susțin că aici sunt porți către civilizații decalate temporar.

Cercetătorul finlandez Frederik Hanunssen consideră că această zonă este leagănul spiritual al omenirii.

Pentru cei care sunt inițiați în mistică, cuvântul Akasha înseamnă memoria universală, cea care înmagazinează tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului. Se pare că toți sfincșii din lume sunt zone în care aceste arhive pot fi accesate. Aceste stânci ciudate acționează ca niște porți într-un program sofisticat în care acestea sunt lăsate deschise atunci când lucrurile nu merg cum trebuie.

Punct de reper pentru călătoriile spațiale

În Munții Călimani, în rezerva 12 Apostoli, în 1987, un student a descoperit un megalit straniu care reprezintă o figură bizară însoțită de simboluri solare. În apropiere se află o stâncă înaltă de 20 de metri care se numește Dochia. La baza ei există un izvor cu puteri curative. Se spune că cele mai multe OZN uri au fost văzute în acea zonă. Se susține că aici ar fi o gaură de vierme care ar scurta călătoriile în timp. Orice aparat cu baterii funcționează mult mai mult în acea zonă.

Cea mai importantă alcătuire stâncoasă de tip sfinx se află în Munții Retezat, unde nu mai puțin de șase formațiuni de tip antropomorf sunt dispuse pe un arc de cerc. Cei care analizează solul masivului vor constata asemănarea cu cel de pe Lună.

În Masivul Zăganu există un sfinx denumit Ciobănașul. Aici se aud niște voci ciudate în altă limbă. Energia emisă lângă sfincși a dus la crearea unei faune deosebite, vezi viperele de la Topleț dar și producerea unor fenomene naturale deosebite.

În zona Retezat – Godeanu se întâmplă foarte des accidente montane, fapt care i-a făcut pe turiști să evite această zonă.

Trebuie precizat ca in astfel de zone, unde se afla diverse ansambluri subterane (tuneluri, sali subterane), se manifesta astfel de fenomene paranormale, de tipul celor descrise mai sus. Daca fenomenele din Muntii Bucegi sunt rodul tehnologiei din Sala Proiectiilor, la fel, acestea sunt rodul altor tehnologii aflate ascunse in munti, munti despre care ati citit mai sus.

SURSE

 1. Radu Cinamar – „Viitor cu cap de mort”.
 2. Radu Cinamar – „Pergamentul Secret”.
 3. Emil Strainu si Dan Farcas – „OZN – Extraterestrii pregatesc invazia”.
 4. http://frip.ro/bombatoata-romania-trebuie-sa-stie-ce-s-a-descoperit-in-munti-carpati/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...