The Guardian: Lojile masonice secrete ale parlamentarilor și jurnaliștilor britanici

by “Două loji masonice înființate pentru deputații și jurnaliștii politici continuă să funcționeze în secret în Westminster, Parlamentul britanic, scrie The Guardian care susține însă că ar fi vorba de fapt despre 3 loji masonice. Identitățile membrilor acestor trei loji rămân necunoscute în afara lumii francmasoneriei, însă membrii Gallery Lodge sunt atât […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Două loji masonice înființate pentru deputații și jurnaliștii politici continuă să funcționeze în secret în Westminster, Parlamentul britanic, scrie The Guardian care susține însă că ar fi vorba de fapt despre 3 loji masonice.

Identitățile membrilor acestor trei loji rămân necunoscute în afara lumii francmasoneriei, însă membrii Gallery Lodge sunt atât de discreți încât puțini jurnaliști par să fie conștienți de existența ei.


Dezvăluirea că atât jurnaliștii politici, cât și politicieni sunt francmasoni, vine după ce președintele în exercițiu al Federației de Poliție a afirmat că francmasonii blochează reformele în poliție.

La Westminster, parlamentarii nu sunt obligați să-și declare apartenența la francmasonerie, deși autoritățile  declară că pot dezvălui aceste informații în mod voluntar din registrele intereselor financiare ale membrilor și ale lorzilor.


Nici jurnaliștii politici nu își declară calitatea de membru al francmasoneriei în registrul intereselor jurnaliștilor, care este menținut de parlament.

Cele trei loji se întâlnesc de patru ori pe an la Sala francmasonilor , sediul UGLE din Covent Garden, Londra.“[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/the-guardian-lojile-masonice-secrete-ale-parlamentarilor-si-jurnalistilor-britanici/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Iluminații vor să preia controlul asupra omenirii cu ajutorul inteligenței artificiale
De ce George Soros îl urăște pe Viktor Orban: "Promovează principiile identității naționale și creștine"
Directorul CIA, Mike Pompeo, este deranjat de dezvăluirile Wikileaks: "WikiLeaks se comportă ca un serviciu de informații ostil și se exprimă ca un serviciu de informații ostil"
Rusia, mesaj pentru Serbia: Vă susținem
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste
Clonarea - jocul de-a "micii dumnezei" în laborator
84% dintre francezi sunt dispuși să accepte limitarea unor libertăţi în favoarea creşterii nivelului de securitate
Globalizarea, comunismul mileniului III, îi apără pe bogătași și vrea să distrugă națiunile și statele europene
In Marea Britanie si Franta expresiile "mama" si "tata" interzise ! Pe pasapoartele britanicilor scrie "parinte 1" si "parinte 2" ! Cei care incalca legea probabil vor face puscarie sau vor fi amendati si etichetati drept "homofobi" de catre perversii din comunitatile gay ! Uite asa UE impreuna cu SUA distruge normalitatea oamenilor !
Aleksandr Dughin sustine ca Romania va disparea ca stat in Noua Ordine Mondiala ! Globalistii sa aiba grija, caci pot disparea ei !
Francmasoneria a susţinut instalarea regimurilor comuniste în întreaga lume
Facebook vrea să își creeze propriile știri și să controleze adevărul
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro