The Western Journal: Noii algoritimi ai Facebook îi favorizează pe progresiști și îi penalizează pe conservatori

Distribuie!by “Un raport bazat pe date publicate de „The Western Journal” atrage atenția  asupra modului în care schimbarea recentă a algoritmului de știri făcută de Facebook i-a afectat, disproporționat, pe conservatori și presa conservatoare. Raportul se bazează pe datele furnizate de SimilarWeb, unul dintre cele mai cunoscute în auditare web, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un raport bazat pe date publicate de „The Western Journal” atrage atenția  asupra modului în care schimbarea recentă a algoritmului de știri făcută de Facebook i-a afectat, disproporționat, pe conservatori și presa conservatoare.

Raportul se bazează pe datele furnizate de SimilarWeb, unul dintre cele mai cunoscute în auditare web, clasamente și statistici în timp real adresate internetului.  Acesta arată că editorii conservatori au pierdut în medie 14% din traficul de pe Facebook, de la schimbarea platformei de știri, în timp ce site-urile liberale au câștigat în medie 2%.
Astfel, Fox News, cunoscut pentru un trafic ridicat, a fost eliminat din rezultate, iar scăderea medie a traficului pe Facebook pentru site-urile conservatoare este de 32,4%.
Breitbart News scria de curând că schimbările recente făcute Facebook în fluxurile de știri ale utilizatorilor au determinat intrările pe pagina de Facebook a președintelui Trump să scadă cu 45%, aproape jumătate. În același timp, intrările pe unele site-uri conservatoare, inclusiv Fox News, Breitbart News și Gateway Pundit, au cunoscut o scădere vizibilă, în timp ce site-uri mainstream precum CNN și New York Times nu au fost foarte mult afectate.
„După eliminarea celor 15 editori cu cel mai mic trafic de pe Facebook, tendința devine și mai clară. Dintre cele 35 de surse de știri rămase, cele mai liberale 12 site-uri au înregistrat o creștere de 0,21% – cu alte cuvinte, ele nu par să fi  fost afectate în mod semnificativ”, scrie Western Journal.
Asta în timp ce, precizează sursa citată,  cele mai multe conservatoare 12 site-uri au pierdut o medie de 27,06% din traficul lor de pe Facebook.
„Campbell Brown, reperezentant Facebook, a spus că Facebook are acum un punct de vedere când vine vorba de știri”, a declarat editorul executiv de la Western Journal, George Upper, într-un comentariu pentru Breitbart News.
„Cu alte cuvinte, ei iau deciziile editoriale, mai degrabă decât să le permită utilizatorilor să aleagă ce postări primesc cele mai multe aprecieri sau share-uri.  Practic, cei de la Facebook spun acum utilizatorilor că nu le pasă ce site-uri sau persoane sau știri le-au plăcut pe Facebook, ci că ei vor decide care sunt știrile pe care le pot urmări utilizatorii. Pentru mine, astea par a fi cuvintele și faptele unui editor, și nu doar atât, ci ale unui editor cu o agendă”.
Facebook a devenit practic un monopol, iar guvernul federal ar trebui să îl trateze ca atare, spune Upper, care consideră că republicanii ar trebui să acorde mai multă atenție acestui lucru și să ceară explicații giganților tehnologici.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/The-Western-Journal-Noii-algoritimi-ai-Facebook-ii-favorizeaza-pe-progresisti-si-ii-penalizeaza-pe-conservatori-149847
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Istoria sistemului monetar: De la aurarii medievali la bancherii moderni - împrumutul cu rezervă fracționară și banii fiat
Mișcarea Hippie, CIA, LSD și MK-Ultra
"Skull and Bones" - organizația satanistă a Iluminaților
Iranul a dezvoltat "tatăl tuturor bombelor". SUA au susținut teroriștii ISIS
Arme sonore misterioase ar fi cauzat răni cerebrale diplomaților americani din Cuba. Ce sunt acestea și cine le-a folosit?
Despre Brexit, evoluția bursieră și "piețele amorale": Fără nebunie speculativă, nu e nici “măcel”! Sunt doar jocurile speculative ale Iluminaților!
Rusia a tăiat accesul la internet pentru mai multe site-uri care promovează noi proteste anti-guvernamentale la Moscova
Otrăvurile din alimente – standardele duble în alimentaţie
Adevărul despre chemtrails: Motoare turboventilator cu diferență ridicată de presiune, geoinginerie și minciuna despre dârele de condensare
Donald Trump, omul împotriva Noii Ordini Mondiale, a devenit noul Președinte al SUA! Iluminații (George Soros, Rothschild, Rockefeller etc.) au pierdut! Donald Trump: „Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului”
Baza militară secretă Dulce din New Mexico (SUA) este considerată a fi cea mai adâncă bază subterană din lume (aproximativ 4 kilometri sub suprafaţa pământului) şi este, de asemenea, una dintre cele mai complexe
Institutul Tavistock din Londra: centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor, unde lucreaza cei mai macabri psihiatri de pe Planeta!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro