Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste”. Iluminatii urăsc Rusia și naționalismul deoarece se opun Noii Ordini Mondiale

by “Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste” Aflat la București, unul dintre cei mai importanți lideri europeni ai Grupului Bilderberg,  […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste”

Aflat la București, unul dintre cei mai importanți lideri europeni ai Grupului Bilderberg,  academicianul Thierry de Montbrial, a acordat un interviu pentru postul Antena 3, în care a vorbit despre UE, criza refugiaților, ascensiunea forțelor populiste în Europa, pericolul reprezentat de Rusia și situația din România.
Referindu-se la situația actuală a blocului comunitar și la viitorul UE,pe fondul crizei post Brexit , Thierry de Montbrial a declarat:
„Este clar că în ultimele luni, mai ales după Brexit, am trecut printr-o criză majoră. Nu doar din cauza Brexit-ului, ci și din cauza migrației, a problemelor economice și monetare. Pînă acum câteva luni, toți am crezut că aceste lucruri vor putea fi depășite. Este fundamental  pentru UE să supraviețuiască, pentru că altfel va fi o tragedie nu doar pentru statele Uniunii, ci și pentru întreaga lume. Marea Britanie și UE vor continua să aibă relații strânse, în special în domeniul apărării. Pentru a consolida construcția europeană trebuie să vedem care sunt vulnerabilitățile”.
Despre ascensiunea forțelor populiste în Europa, liderul Grupului Bilderberg a declarat:
„Uitați ce s-a întâmplat în Marea Britanie. A doua zi după anunțarea rezultatelor referendumului privind ieșirea țării din UE, britanicii au fost șocați iar acum le vor lua ani de zile pentru a strânge noi legături cu Europa. Consider că e ușor să spui „nu mai vrem democrație”, „vrem să părăsim Uniunea Europeană”. Dar ce urmează după asta? Dacă ne uităm acum, de exemplu, la guvernul Poloniei, țară care este în UE, faptul că se află în Uniunea Europeană pune anumite limite în privința a ceea ce pot face. Așa că guvernul polonez nu poate întinde coarda prea mult în tendințele lui autoritare. Același lucru se poate spune și despre Ungaria”.
Thierry de Montbrial consideră că Rusia nu mai este o putere și nici nu reprezintă o amenințare la adresa lumii, așa cum se acreditează tot mai mult ideea.
„Rusia  nu a fost niciodată un stat democratic. Au trecut peste noapte de la dinstia Romanovilor la comunism.  Rusia nu are experiența democratică. Cred că este o mare greșeală din partea Occidentului să creadă că Rusia ar putea avea o democrație de tipul celor occidentale. În al doilea rând, Rusia nu este Uniunea Sovietică, iar PIB-ul Rusiei este mai mic  decât  PiB-ul Italiei. Sigur, Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Nu cred că mai reprezintă o amenințare la adresa lumii. Dacă privești echilibrul puterilor, Rusia nu mai este pe primele locuri. Desigur, Putin vrea să dețină un anumit control în Ucraina, dar cred că cei care spun că Rusia va invada Statele Baltice se înșeală. Cred că trebuie să începem să reanalizăm abordarea noastră vizavi de Rusia, să ne menținem interesele și să nu ne lăsăm fascinați de Rusia”.
În ceea ce privește speculațiile privind izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial, Thierry de Montbrial le-a calificat drept„ ridicole”. „Aș fi mai curând îngrijorat de consecințele crizei nord-coreene și de situația din Orientul Mijlociu. Dar nu se poate spune că Rusia de azi este mai pericuolasă decât era pe vremuri Uniunea Sovietică”, a spus acesta.
Întrebat în legătură cu actuala criză a refugiaților, liderul Grupului Bilderberg a afirmat că  „Sper că în următorii zece ani, situația din Orientul Mijlociu se va stabiliza. Să nu uităm că oamenii care fug acum din această regiune și vin în Europa nu o fac din plăcere. Europa nu-și poate permite să primească milioane de imigranți din Orientul Mijlociu și din Africa. Dacă însă lucrurile vor continua astfel, consecința imediată, pentru că tot ați adus în discuție regimuri populiste din UE, va fi aceea că întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste. Trebuie să lucrăm acum la asimilarea acestor refugiați”.
Despre România:
„Sunt un prieten al României, de peste 25 de ani, vă apreciez țara, dar trebuie să recunoaștem că România nu este foarte bine cunoscută în Europa occidentală. România este însă in mod clar un actor important din estul UE. Dacă va exista mai multă stabilitate politică în România, asta o va ajuta să-și facă mai bine auzită vocea și să fie ascultată în interiorul Uniunii Europene.””[1]

Grupul Bilderberg este una dintre cele mai puternice organizatii ale Iluminatilor. Intrunirile membrilor Grupului Bilderberg au loc anual, iar acestia planuiesc, in secret, cum sa instaureze Noua Ordine Mondiala. Dupa cum puteti vedea, Iluminatii urasc Rusia si nationalismul deoarece se opun Noii Ordini Mondiale.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri/Thierry-de-Montbrial-lider-al-Bilderberg-la-Bucuresti-%E2%80%9ERusia-este-o-putere-militara-dar-nu-mai-este-o-super-putere.-Daca-situatia-actuala-privind-refugiatii-va-continua-intreaga-Europa-de-Vest-va-fi-condusa-de-guverne-populiste-146756
  2. Foto: la-croix.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Media, sistemul educaţional, băncile şi Wall Street-ul sunt principalii artizani ai dezastrului capitalist pe care îl trăim şi ne afectează existenţa
Sute de decese cauzate de arme chimice, în urma bombardamentelor SUA
Rezoluția Parlamentului European condamnă referendumul din România pentru redefinirea familiei
Experimente pe oameni cu nanotehnologii - pericolele și efectele secundare ale nanotehnologiei
Rusia işi testează armele electromagnetice
Planul secret al Germaniei şi Franţei demascat de televiziunea poloneză de stat: Germania şi Franța vor crearea unui super-stat federal european, în care statele membre să nu mai aibă drepturi
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
SUA: Mișcarea Black Lives Matter are o parte întunecată pe care creștinii nu o cunosc
Invatati cum sa refuzati buletinele cu microcip emise de Guvernul Masonic al Romaniei! Absolut nicio institutie din Romania, indiferent cat de masonica este, nu poate obliga oamenii sa faca asta! Istoricul Mircea Radea sustine ca impunerea este o incalcare a libertatii de constiinta!
Secretele Vaticanului: Jocuri de culise, documente ciudate și mistere neelucidate
Saul Alinsky, mentorul lui Hillary Clinton, avea un mare cult pentru Lucifer
Jurnalista care a provocat cu dezvăluirile ei alegeri anticipate în Malta ucisă cu o bombă
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro