Timpul se scurteaza si frecventa Schumann creste ! Totul pentru evolutia constiintei oamenilor !

Distribuie!

Atentie oameni: Pamantul se trezeste – schimbari planetare 2012 – 2030 !

Inainte de toate trebuie sa precizez de la bun inceput ca anul 2012 n-a fost ceea ce multi mincinosi propagandistici au incercat sa-l prezinte: sfarsitul lumii, distrugere, moarte etc.


Unul dintre motivele unei astfel de propagande care a inceput s-a manifestat masiv in 2010-2011, s-a datorat faptului ca lumea in general a inceput sa-si dea seama ce se intampla aici, motiv pentru Iluminatilor nu le-au convenit, asa ca, incepusera sa sperie lumea cu astfel de mesaje. Practic, ori de cate ori se intampla un cataclism (vedeti cutremurul din Japonie din 11 martie 2011), s-au folosit de acest cataclism pentru a-l pune intr-o forma de monstruoasa, ei stiind cum functioneaza nivelul psiho-emotional al majoritatii oamenilor, iar daca propagi o minciuna horror, atunci oamenii vor incepe sa se gandeasca asa, iar nivelul vibratiei va fi una, evident, negativa.

pamantul se trezeste

Dar stati ca, pamantul si oamenii nu s-au trezit inca suficient. Asa cum spune si aceasta carte „2012-2030”, va fi o perioada de timp intinsa, dar meritata pentru ca omenirea va scapa de tot ce inseamna energii negative, iar aici ma refer indeosebi la liniile genealogice ale Anunnaki-lor, care sint formate la varf din Marile Case Regale Pamantene + Presedinti, Bancheri, Ministrii, adica persoane cu o mare putere de influenta in prezent, dar care nu va mai dura mult.


Eu consider ca al treilea razboi mondial a inceput deja: noi (oamenii) impotriva lor. Daca va uitati la nivel mondial, Iluminati au ajuns aproape de planul lor, care nu inseamna altceva decat Un Guvern Mondial si O Noua Ordine Mondiala, asa cum ne vorbea evreul Henry Kissinger, inca din 1973 sau David Rockefeller, persoane implicate adanc in politica mondiala, dar si masonica.

Noua energie din Univers, care vine spre noi, nu va face decat sa ne transforme starea de constiinta. De exemplu: cum gandeau oamenii acum 10 ani si cum gandesc acum ?
Ei bine, se poate vedea clar ca in ultimii 10 ani, oamenii au devenit interesati foarte mult de ceea ce multi numesc, in mod gresit, „paranormal”, dar mai ales de „teoria conspiratiei”. Putem sa ne imaginam cum se vor manifesta oamenii peste 10 ani si vom vedea ca din ce in ce mai bine.

Unul dintre motivele principale care ii fac pe oamenii sa se trezeasca, este pe de-o parte, noua energie, dar si planurile Iluminatilor, prin care incearca, cu prisosinta sa preia controlul absolut al libertatilor umane. Astfel de manifestari ale Iluminatilor, care sint din ce in ce mai agresive, in prezent, nu fac decat sa-i trezeasca si mai bine pe oameni, iar asta e un lucru, evident, pozitiv.

Citez niste informatii importante de studiat de pe site-ul Evenimentul Zilei:

„Specialiştii susţin că o zi mai are doar 16 ore din 24, Rezonanţa Schumann accelerând de la 7,8 Hz la 12,5 Hz.

Geofizicienii contemporani considera ca Rezonanţa Shumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede.

Ne-a avertizat

Potrivit cocoon.ro, unele filme precum “Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau “Ziua in care Pământul s-a oprit” prezintă subtil acest fenomen, iar multă lume nu înţelege cum se poate scurta timpul dacă ceasul arată tot atâtea ore. „Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari şi largi, dar daca se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, conform uneia dintre păreri.
Alte păreri subliniază că Biblia ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta, viaţa omului se va scurta, ca să se scurteze ororile şi suferinţele de pe planetă.

Doar Tesla

Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare până la apropierea de “punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Fenomenul este văzut de mulţi ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsa de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în “momentul zero” cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.

Consecinţele acestui fenomen sunt incredibile: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o alta dimensiune. Se pare că după trecerea prin Punctul Zero, soarele va răsări la Vest şi va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale în trecutul îndepărtat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operaţionale, cu excepţia energiei libere, descoperită de Tesla în urmă cu un secol.
Creşterea frecvenţei de vibraţie a planetei noastre implică şi elevarea frecvenţei de vibraţie a locuitorilor sai, ceea ce ar putea determina efecte asupra organismului, dar şi elevarea asupra conştiinţei, chiar dacă evenimentele actuale nu susţin această teorie.”[1]

Dupa cum am mai spus, anul 2012 a reprezentat o manipulare, la modul cum era prezentat de „oamenii de stiinta”, cei aserviti Iluminatilor, deoarece in aceasta propaganda mizera, s-au folosit de tot felul de minciuni „apocaliptice”, pentru a speria si traumatiza populatia, stiind ca niste oameni speriati, sint foarte, foarte usor de controlat si manipulat. A fost de fapt o dubla lovitura, pe de-o parte au creat energiile negative, facand oamenii sa se gandeasca la lucruri rele, iar pe de alta parte, i-au facut pe unii sa zica „n-a fost nimic, ci doar minciuni”, dand o forma de ironie si scepticism in mintea unora, atunci cand altii vor veni sa le vorbeasca despre schimbarile planetare, schimbare care desi n-au treaba cu niciun sfarsit, ele vor fi negate de unii, pe principiul anului 2012, „nici in 2012 n-a fost nimic, nici nu se va intampla”.

P.S. La 13 Hz, vibratie Schumann se deschide glanda pineala, iar omul devine, supraom, asa cum era in timpuri stravechi.

SURSE

1. http://www.evz.ro/teorie-socanta-ni-s-a-scurtat-timpul-trecem-intr-o-alta-dimensiune-consecintele-incredibile.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...