Ține-ți gura pe Internet: Facebook se transformă în Gulag!

by “Michael Stürzenberger este un blogger și comentator politic german, critic vehement al islamizării Occidentului, colaborator permanent al publicației PI (Politically Incorrect) News. De asemenea, este un militant neobosit împotriva construirii unei mega-moschei la München, așa cum doresc autoritățile locale. Vineri, 18 august, Stürzenberger a fost condamnat la șase luni de închisoare […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Michael Stürzenberger este un blogger și comentator politic german, critic vehement al islamizării Occidentului, colaborator permanent al publicației PI (Politically Incorrect) News. De asemenea, este un militant neobosit împotriva construirii unei mega-moschei la München, așa cum doresc autoritățile locale.

Vineri, 18 august, Stürzenberger a fost condamnat la șase luni de închisoare și la 100 de ore de muncă în folosul comunității, de către un tribunal local din München. Motivul: a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu Marele Muftiu al Ierusalimului, Haj Amin Al-Husseini, dând mâna cu un înalt oficial Nazist, cu ocazia vizitei pe care clericul musulman a făcut-o la Berlin, în 1941.

Alături de fotografie, Michael Stürzenberger a postat un link la o recenzia unui articol apărut pe 16 iunie 2016, în Süddeutsche Zeitung, „Hakenkreuz und Halbmond” (Svastica și Semiluna), despre admirația lui Hitler și a național-socialiștilor pentru Islam.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/tine-ti-gura-pe-internet-facebook-se-transforma-in-gulag.html

Aceasta este politica neomarxistilor/progresistilor care conduc Europa. “Corectitudinea politica” este cenzura zilelor noastre. “Corectitudinea politica” isi trage seva din bolsevism, iar, astazi, Europa, nu este altceva decat Noua Uniune Sovietica.

SURSE


  1. http://evz.ro/tine-ti-gura-pe-internet-facebook-se-transforma-in-gulag.html
  2. Foto: evz.ro
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cardinal german: „Homofobia” nu există. Este o invenție a lobby-ului homosexualilor pentru „dominarea totalitară” asupra minții altora
Discursul nationalist al lui Gaddafi impotriva Noii Ordini Mondiale ! Inainte de invazia NATO, libienii se bucurau de cel mai inalt standard de viata !
200.000 de militari ai statului planetar politienesc vor proteja membrii Cupei Masonice FIFA ! O adevarata armata globala a unui stat politienesc ! S-au instalat si rachete pe blocuri pentru a asigura protectia !
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre George Soros: "N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, ca românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale"
Aleksandar Vucic spune că Serbia nu vrea să intre în NATO
Legalizarea marijuanei in Colorado a adus 2 milioane de dolari intr-o luna statului ! O adevarata "explozie" economica pe care asasinii economici nu o doresc !
Cum ne lăsăm adeseori păcăliţi şi manipulaţi
Franţa colonială: ce taxe adună Parisul de la 14 ţări africane
Putin, mesaj clar catre SUA: Rusia nu accepta o Noua Ordine Mondiala cu un lider care crede ca i se permite orice ! Rusia se declara impotriva Noii Ordini Mondiale a Iluminatilor !
Cum și-a petrecut Saddam Hussein ultimele zile de viață. Dezvăluirile unui soldat american
Planurile criminale ale masonilor pentru a reduce populaţia globului
Dezvăluiri din Ambasada SUA de la București: Cum au executat oficiali ai Ambasadei SUA din România un fost șef Secret Service
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro