Ține-ți gura pe Internet: Facebook se transformă în Gulag!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Michael Stürzenberger este un blogger și comentator politic german, critic vehement al islamizării Occidentului, colaborator permanent al publicației PI (Politically Incorrect) News. De asemenea, este un militant neobosit împotriva construirii unei mega-moschei la München, așa cum doresc autoritățile locale.

Vineri, 18 august, Stürzenberger a fost condamnat la șase luni de închisoare și la 100 de ore de muncă în folosul comunității, de către un tribunal local din München. Motivul: a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu Marele Muftiu al Ierusalimului, Haj Amin Al-Husseini, dând mâna cu un înalt oficial Nazist, cu ocazia vizitei pe care clericul musulman a făcut-o la Berlin, în 1941.

Alături de fotografie, Michael Stürzenberger a postat un link la o recenzia unui articol apărut pe 16 iunie 2016, în Süddeutsche Zeitung, „Hakenkreuz und Halbmond” (Svastica și Semiluna), despre admirația lui Hitler și a național-socialiștilor pentru Islam.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/tine-ti-gura-pe-internet-facebook-se-transforma-in-gulag.html

Aceasta este politica neomarxistilor/progresistilor care conduc Europa. “Corectitudinea politica” este cenzura zilelor noastre. “Corectitudinea politica” isi trage seva din bolsevism, iar, astazi, Europa, nu este altceva decat Noua Uniune Sovietica.

SURSE


  1. http://evz.ro/tine-ti-gura-pe-internet-facebook-se-transforma-in-gulag.html
  2. Foto: evz.ro
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un fost Ministru canadian al Apărării susține că Iluminații conduc lumea din umbră
Preşedintele Mexicului din anii '80, Miguel De La Madrid, a relatat "Legenda Iguanei"
Organizația Mondială a Sănătății este "creierul" care ordonă tuturor țărilor de pe planetă să impună restricții, măști, distanțarea fizică, vaccinarea obligatorie. OMS a cerut țărilor să folosească testele RT-PCR și a ordonat ca autopsiile să fie interzise, pentru ca oamenii să nu afle adevărul despre cauza deceselor. Politicienii, mass-media, medicii și Organizația Mondială a Sănătății au ascuns oamenilor informații esențiale cu privire la imunitatea colectivă naturală. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
David Rockefeller, Grupul Bilderberg și Guvernul Mondial
Soros și migranții musulmani: Planul în 7 puncte și 30 miliarde euro
UE vrea să impună tuturor statelor membre o carte de identitate comună. Cu cip și cu steagul uniunii
Ciudata "încălzire globală" – A nins la tropice!
Proiectele Montauk/Phoenix fac parte din numeroasele operațiuni ultrasecrete cunoscute global sub numele de „Operațiuni Negre” (Black Ops.) și care sunt ascunse cu grijă de ochii opiniei publice
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Istoria secretă a experimentelor pe oameni în SUA
Noua Ordine Mondială: Covid-19, strategia imunității de grup, vaccinul anti-Covid-19 și Marea Resetare
Polonia ne arată calea: judecătorii și procurorii rămân fără imunitate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Franța: secretele din spatele lui “Rothschild” Macron

America se trezește: se cere declanșarea urgentă a investigațiilor împotriva miliardarului George Soros și a organizațiilor patronate de acesta!

Fișiere OZN ale oficialităților din Noua Zeelandă

Dr. Mircea Ciuhrii, doctor docent în virusologie, a demascat isteria gripei aviare din perioada 2005-2006

Legenda Lupului Dacic

Închide