Ține-ți gura pe Internet: Facebook se transformă în Gulag!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Michael Stürzenberger este un blogger și comentator politic german, critic vehement al islamizării Occidentului, colaborator permanent al publicației PI (Politically Incorrect) News. De asemenea, este un militant neobosit împotriva construirii unei mega-moschei la München, așa cum doresc autoritățile locale.

Vineri, 18 august, Stürzenberger a fost condamnat la șase luni de închisoare și la 100 de ore de muncă în folosul comunității, de către un tribunal local din München. Motivul: a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu Marele Muftiu al Ierusalimului, Haj Amin Al-Husseini, dând mâna cu un înalt oficial Nazist, cu ocazia vizitei pe care clericul musulman a făcut-o la Berlin, în 1941.

Alături de fotografie, Michael Stürzenberger a postat un link la o recenzia unui articol apărut pe 16 iunie 2016, în Süddeutsche Zeitung, „Hakenkreuz und Halbmond” (Svastica și Semiluna), despre admirația lui Hitler și a național-socialiștilor pentru Islam.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/tine-ti-gura-pe-internet-facebook-se-transforma-in-gulag.html

Aceasta este politica neomarxistilor/progresistilor care conduc Europa. „Corectitudinea politica” este cenzura zilelor noastre. „Corectitudinea politica” isi trage seva din bolsevism, iar, astazi, Europa, nu este altceva decat Noua Uniune Sovietica.

SURSE


  1. http://evz.ro/tine-ti-gura-pe-internet-facebook-se-transforma-in-gulag.html
  2. Foto: evz.ro
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Bill Gates, stăpânul vaccinurilor. El e sforarul din spatele Organizației Mondiale a Sănătății?
Preşedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a fost asasinat pentru că a încercat să oprească Banca Federală de Rezerve de a mai putea împrumuta bani guvernului, semnând ordinul executiv nr. 11110
Forțele armate americane și CIA - serviciul de informații externe al SUA - au comis crime de război în Afganistan, în 2003-2004, în special tortură și tratamente inumane
Masacrul din Las Vegas – operațiune steag fals și totodată sacrificiu uman într-un platou înconjurat de simboluri oculte (piramidă, obelisc)
SUA continuă să-şi monitorizeze ca de obicei aliaţii strategici
Şeful serviciilor secrete americane recunoaște cu cinism: "Internetul poate fi folosit pentru a spiona publicul larg!"
Operațiune Steag Fals: Un atac cu arme chimice în Siria - un pretext pentru ca SUA și UE să intervină pentru a-l elimina pe Bashar al-Assad! SUA și UE folosesc aceleași minciuni pe care le-au folosit împotriva lui Saddam Hussein!
Dosarele istoriei: Ascensiunea lui George Soros
De la aurarii medievali la familia Rothschild – banii fiat şi Marea Criză Economică
Operațiunea Cyclone: CIA a creat și finanțat organizația teroristă Al Qaeda. Finanțarea mujahedinilor din Afganistan cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor, în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)
Atentatele de la Bruxelles - o operațiune "Steag Fals" orchestrată de către serviciile secrete pentru a lua libertățile cetățenilor
Lagărele de concentrare ale SUA în care au fost închiși 100.000 de japonezi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...