Ține-ți gura pe Internet: Facebook se transformă în Gulag!

Distribuie!by “Michael Stürzenberger este un blogger și comentator politic german, critic vehement al islamizării Occidentului, colaborator permanent al publicației PI (Politically Incorrect) News. De asemenea, este un militant neobosit împotriva construirii unei mega-moschei la München, așa cum doresc autoritățile locale. Vineri, 18 august, Stürzenberger a fost condamnat la șase luni de închisoare […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Michael Stürzenberger este un blogger și comentator politic german, critic vehement al islamizării Occidentului, colaborator permanent al publicației PI (Politically Incorrect) News. De asemenea, este un militant neobosit împotriva construirii unei mega-moschei la München, așa cum doresc autoritățile locale.

Vineri, 18 august, Stürzenberger a fost condamnat la șase luni de închisoare și la 100 de ore de muncă în folosul comunității, de către un tribunal local din München. Motivul: a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu Marele Muftiu al Ierusalimului, Haj Amin Al-Husseini, dând mâna cu un înalt oficial Nazist, cu ocazia vizitei pe care clericul musulman a făcut-o la Berlin, în 1941.

Alături de fotografie, Michael Stürzenberger a postat un link la o recenzia unui articol apărut pe 16 iunie 2016, în Süddeutsche Zeitung, „Hakenkreuz und Halbmond” (Svastica și Semiluna), despre admirația lui Hitler și a național-socialiștilor pentru Islam.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/tine-ti-gura-pe-internet-facebook-se-transforma-in-gulag.html

Aceasta este politica neomarxistilor/progresistilor care conduc Europa. “Corectitudinea politica” este cenzura zilelor noastre. “Corectitudinea politica” isi trage seva din bolsevism, iar, astazi, Europa, nu este altceva decat Noua Uniune Sovietica.

SURSE


  1. http://evz.ro/tine-ti-gura-pe-internet-facebook-se-transforma-in-gulag.html
  2. Foto: evz.ro
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Consiliul pentru Relații Externe, organizația Iluminaților: "În 2017, SUA ar putea începe un război cu Rusia şi Coreea de Nord"
Vedetele Iluminatilor: Jay Z, Rihanna, Beyonce, Kanye West, Nas si multii altii, vanduti masoneriei ! Acestia contribuie la dezaxarea tineretului !
Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !
Fost ofiter al NATO sustine ca NATO a devenit o organizatie criminala ce cucereste natiuni "neascultatoare" ! Istoria demonstreaza cu dovezi temeinice aceste afirmatii !
Războiul din Libia (2011) - eliminarea lui Muammar Gaddafi de către SUA și UE
În 2006, Slobodan Milosevic a fost asasinat în închisoare. În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Curtea Penală Internațională
Consiliul pentru Relaţii Externe şi manipularea opiniei publice
Elveția: Cei care îi critică pe homosexuali riscă 3 ani de închisoare
Au eliminat-o: Kymberley Suchomel, martora care a identificat mai mulți trăgători la atentatul din Las Vegas, a fost găsită moartă în locuința sa
Cum moare UE fără a se dezlănțui un război?
Curtea Supremă a SUA îi dă dreptate lui Trump privind blocarea accesului "refugiaților"
Sub pretextul "combaterii terorismului", Franța restrânge drepturile și libertățile civile. Acesta este motivul pentru care Iluminații finanțează terorismul mondial!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro