Tinerii Frumoși și Liberi din România organizează miting de susținere a Universității lui George Soros din Ungaria, care poate fi închisă de către autorități! George Soros, #rezistă!

by “Mars de solidaritate cu Universitatea lui Soros din Ungaria, la Bucuresti Un manifest de solidaritatate cu Universitatea Central Europeana (CEU) din Ungaria, fondata de miliardarul George Soros in 1991 si care ar putea fi inchisa, este organizat joi seara la Ambasada Ungariei din Bucuresti. Evenimentul este programat la ora […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mars de solidaritate cu Universitatea lui Soros din Ungaria, la Bucuresti

Un manifest de solidaritatate cu Universitatea Central Europeana (CEU) din Ungaria, fondata de miliardarul George Soros in 1991 si care ar putea fi inchisa, este organizat joi seara la Ambasada Ungariei din Bucuresti.


Evenimentul este programat la ora 18:30 si va dura o ora.

“Suntem alaturi de cadrele didactice, studentii si absolventii Universitatii Central-Europene din Budapesta (CEU)! Decizia din 4 aprilie a Parlamentului maghiar de a adopta amendamentele la legea invatamantului superior din Ungaria vizeaza inchiderea portilor acestei universitati prestigioase si pune in pericol libertatea altor institutii de invatamant superior si de cercetare din Ungaria”, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului Bucharest stands with CEU.


Organizatorii evenimentului sustin ca votul din Ungaria este un semnal de alarma si pentru mediul universitar din Romania, “mai ales in contextul in care exista voci in spatiul public care sustin limitarea libertatii academice si autonomiei universitare”.

“Va propunem o lectura publica in fata Ambasadei Ungariei prin care sa ne aratam solidaritatea cu Central European University si sustinerea independentei sistemului universitar si de cercetare din Ungaria.

Vino cu o carte si cu o foaie A4 pe care vor fi scrise diferite mesaje de solidaritate cu CEU, ca de exemplu: #IstandwithCEU, Independenta academica- un principiu esential #IstandwithCEU, #BuchareststandswithCEU, Academic freedom matters; Az akademiai szabadsag alapveto fontossagu”, se mai arata pe pagina de eveniment.

Amintim ca mii de cetateni unguri si straini, profesori, studenti si locuitori ai Budapestei au iesit in strada, duminica, pentru a cere Guvernului sa retraga un proiect de lege care ar putea obliga Universitatea Central Europeana (CEU) sa-si inchida portile.

Si conducerea Universitatii din Bucuresti a solicitat, marti, premierului Ungariei, Viktor Orban, retragerea initiativei legislative care afecteaza activitatea universitatii Budapesta.”[1]

Tinerilor Frumosi si Liberi, chiar daca voi adorati Noua Ordine Mondiala, “corectitudinea politica”, neomarxismul, multiculturalismul, dictatura globalista, sa stiti ca Noua Ordine Mondiala nu va putea fi instaurata deoarece nationalismul revine in lume, iar fiecare tara isi va apara valorile nationale.

SURSE

  1. http://m.ziare.com/stiri/mars-de-solidaritate-cu-universitatea-lui-soros-din-ungaria-la-bucuresti-1460608-font3
  2. Foto: Facebook

Citiți și...

Iată lista ONG-urilor lui George Soros care susțin căsătoriile gay
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre George Soros: "N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, ca românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale"
Legea privind ONG-urile cu finanțare externă, adoptată de parlamentul Ungariei
Revoluțiile capitaliste colorate sprijinite de G. Soros duc țările în sărăcie
Comisia Europeană se implică în războiul Soros-Orban: A lansat procedura de infringement împotriva Ungariei pentru legea privind ONG-urile
Sorosistul Cristian Pârvulescu: "De ce Ministerul Culturii se numește acum Ministerul Culturii şi al Identității Naționale? Ce legătură are asta cu un Partid de Stânga? Întreaga campanie Anti-Soros e un atentat la Siguranța Națională a României"
ONG-iștii lui George Soros convocați la Cotroceni de către Președintele Klaus Iohannis
Decalog pentru cei de la #Rezist
Mihai Șora, fost consilier al bolșevicei Ana Pauker, este un important susținător al Mișcării #Rezist! Mișcarea #Rezist este o mișcare neomarxistă/progresistă/liberală/globalistă, care susține Noua Ordine Mondială!
Globaliștii SUA-UE-Soros, cei care au creat Statul Paralel din România, vor pierde războiul pe care l-au declanșat împotriva românilor!
Rise Project, un ONG finanțat de George Soros
Guvernul lui Obama, bani pentru oamenii lui Soros. Cum s-a implicat acesta în România cu ajutorul SUA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro