Tinerii Frumoși și Liberi ies în stradă pentru susținerea Noii Securități (SRI-DNA) din România și pentru susținerea „democrației” globaliștilor SUA-UE-Soros

by Dezvaluirile din ultima perioada cu privire la Sistemul Represiv din Romania provoaca panica printre securisti, sorosisti, neomarxisti si globalisti. Anul 2017 va fi un an al revoltei globale impotriva globalistilor, care vor sa instaureze o Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Mondial. Cum a inceput totul? Dupa Lovitura de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dezvaluirile din ultima perioada cu privire la Sistemul Represiv din Romania provoaca panica printre securisti, sorosisti, neomarxisti si globalisti. Anul 2017 va fi un an al revoltei globale impotriva globalistilor, care vor sa instaureze o Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Mondial.

Cum a inceput totul?


Dupa Lovitura de Stat din Decembrie 1989, globalistii au preluat Romania pentru a implementa aici “democratia” si “valorile lumii libere si civilizate”. In realitate, tot acest plan, defasurat pas cu pas, era un plan de distrugere a Romaniei. Este exact ceea ce vedem astazi.

Incepand cu 2005, globalistii s-au hotarat sa se implice si mai puternic in Romania in sensul de a crea aici o Noua Securitate. In 2005 a fost creat Parchetul National Anticoruptie (PNA), care, chipurile “trebuia sa lupte impotriva coruptiei”. Apoi Parchetul National Anticoruptie (PNA) a devenit Directia Nationala Anticoruptie (DNA).


Traian Basescu a fost ales de catre globalisti sa devina Presedintele Romaniei. Globalistii au vazut in Traian Basescu o sluga adevarata, un model de urmat pentru viitoarele slugi ale lor. De aici a inceput raul pe care il vedem astazi. De fapt, raul a inceput dupa lovitura de stat din decembrie 1989, insa nu era intr-atat de pregnant.

Astazi, toate Institutiile din Romania sunt conduse de catre globalistii SUA-UE-Soros. Ei decid ceea ce sa se intample in Romania. Ambasadorul SUA, oricare ar fi el, este un fel de administrator al acestui mirific si frumos spatiu Carpato-Danubiano-Pontic.

Pentru a putea construi aceasta Noua Securitate din Romania (SRI-DNA), globalistii au avut nevoie de o lozinca pe care sa o promoveze intr-un stil propagandist cu ajutorul unei parti importante a mass-mediei aservite intereselor lor. Lozinca a fost si este: “Lupta impotriva Coruptiei”.

Aceasta lozinca prinde bine la oamenii slab informati. Este exact ca celebra lozinca a revolutionarilor comunisti: “Proletari din toate tarile, uniti-va!”. La fel ca si lozinca folosita de catre revolutionarii comunisti, lozinca “lupta impotriva coruptiei” este o minciuna. De ce? Pentru ca intr-un sistem capitalist nu se poate lupta impotriva coruptiei.

Coruptia este parte integrata a Sistemului Capitalist. Coruptia poate fi mica sau mai mare, dar nu poate fi invinsa intr-un Sistem Capitalist. Este exact si o alta lozinca “lupta impotriva terorismului”. Adica globalistii finanteaza gruparile teroriste pe de-o parte, iar pe de alta parte ei cer “sa se lupte impotriva terorismului”.

Coruptia este un element principal al globalistilor. Globalistii pe de-o parte sustin coruptia, iar pe de alta parte sustin “lupta impotriva coruptiei”. O parte din procurorii DNA, despre care se spune ca “lupta impotriva coruptiei”, sunt chiar ei corupti. Emilian Eva, Lucian Papici, Mircea Negulescu sunt cateva dintre cele mai cunoscute exemple de procurori interlopi ai DNA. Acesti interlopi au fost divinizati si zeificati drept “luptatori anticoruptie”.

Astazi, romanii au putut afla ca SRI si DNA au avut protocoale de colaborare in baza carora au facut politie politica. O infractiune deosebit de grava pentru care atat Laura Codruta Kovesi, cat si Florian Coldea, dar si Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, trebuie sa ajunga cercetati penal.

In Romania este o alta problema: lipsa raspunderii penale a judecatorilor si procurorilor. In Romania este nevoie de o lege draconica de raspundere a procurorilor si judecatorilor, iar orice abuz sau greseala trebuie sanctionata.

Daca cineva doreste sa faca o astfel de lege in Romania, imediat apar ONG-urile lui George Soros, Unitatile Militare de Propaganda (asa-zisa presa), o parte dintre politicieni si nu in ultimul rand ambasadorii straini, in special, ambasadorul SUA.

Pentru ca Romania sa devina o forta, avem nevoie de nationalism. Nationalismul este ideologia secolului XXI si chiar mai departe. Globalizarea este Noul Comunism, doar ca un Comunism Global cu un singur Guvern Mondial (Noua Ordine Mondiala).

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este impotriva globalistilor, iar din acest motiv este denigrat de catre globalisti. Presedintele SUA, Donald Trump, este impotriva globalistilor. Alianta intre SUA (Donald Trump) si Rusia (Vladimir Putin) inseamna ca globalizarea va lua sfarsit.

In timp ce liderii nationalisti din Europa fac demersuri pentru iesirea din Uniunea Europeana, in Romania se militeaza pentru sustinerea globalistilor. Noua Securitate (SRI-DNA) si ONG-urile lui George Soros se ocupa de planificarea protestelor antiguvernamentale, avand sustinere internationala. Deci, vorbim despre o Internationala pe care am numit-o Internationala Sorosista.

In Romania, nu politicienii alesi democratic de catre romani fac legile, ci Noua Securitate a Globalistilor SUA-UE-Soros. Toate aceste mizerii trebuie sa se schimbe. Toti cei care fac aceste mizerii trebuie sa fie cercetati penal.

Cea mai grava fapta comisa de interlopii din cadrul DNA-ului a fost anchetarea Guvernului Romaniei pentru cele doua Ordonante de Urgenta cu privire la gratiere si cu privire la modificarea codurilor penale prin punerea in acord cu deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei.

De aici au inceput protestele in Romania. Noua Securitate impreuna cu ONG-urile lui George Soros si Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, au scos oamenii in strada. Presa Noii Securitati acuza “penalii, care noaptea ca hotii, dau ordonante de urgenta sa scape de puscarie” si de aici o uriasa avalansa de lozinci si aberatii promovate de catre presa Noii Securitati.

Ulterior, Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea pe care a facut-o Avocatul Poporului cu privire la Ordonanta de Urgenta nr. 13.

Cu toate acestea, un ONG-ist de-al lui George Soros, Mihai Politeanu, a depus o plangere penala la DNA impotriva Guvernului Romaniei. Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca DNA si-a depasit atributiile atunci cand a inceput anchetarea Guvernului Romaniei.

O astfel de decizie ne arata inca o data fata hidoasa si monstruoasa a DNA-ului. Acum, Tinerii Frumosi si Liberi, vazand decizia Curtii Constitutionale a Romaniei, vor iesi din nou in strada sa sustina Noua Securitate din Romania. In opinia lor, a ONG-istilor lui George Soros si a presei Noii Securitati, “Curtea Constitutionala a Romaniei este politizata si trebuie depolitizata”.

Deci, pe acesti neomarxisti ii deranjeaza democratia, iar ei vor dictatura. Trebuie sa fim vigileti, caci globalistii lucreaza pentru a ne lua libertatile, iar daca tacem, atunci ne vom pierde libertatile.

Ce putem face?

In primul rand, noi trebuie sa fim observatori si orice derapaj al acestor Institutii de Forta trebuie aratat catre public. In al doilea rand, trebuie o lege draconica de raspundere a judecatorilor si procurorilor. In al treilea rand, avem nevoie de nationalism. Ideologia nationalista ii deranjeaza teribil pentru globalisti. Nationalismul inseamna sustinerea valorilor nationale (traditie, cultura, istorie, religie). In Noul Testament al Bibliei, in Evanghelia dupa Matei cap. 10, vers. 26, scrie asa: “Deci nu vă temeţi de ei, căci nimic nu este acoperit care să nu iasă la iveală şi nimic ascuns care să nu ajungă cunoscut.”

Intotdeauna adevarul va iesi la iveala.

SURSE

  1. Foto: Internet

Citiți și...

Procurorul General al României, Augustin Lazar, vrea să cenzureze criticile din emisiunile TV
DNA - un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România
Guantanamizarea României - Pușcăria ca proiect de țară – un proiect al globaliștilor SUA-UE-Soros instaurat în România! România – experimentul fricii, urii şi delaţiunii generalizate! DNA – brațul de forță al globaliștilor SUA-UE-Soros în România! DNA – un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România!
Kovesi și-a activat Propaganda după înregistrările scandaloase din DNA
Lazăr. Tovarășul Lazăr
DNA a încălcat de zeci de ori Constituția
Fostul judecător CCR Toni Greblă despre SRI și DNA: Au vrut să pună la punct Curtea Constituțională
Vizitele la ceas de seară ale lui Kovesi la SRI
Decalog pentru cei de la #Rezist
Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților (26 noiembrie 2017)! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
SUA cer Parlamentului României să respingă legile Justiției care slăbesc statul de drept! SUA au creat Statul Paralel din România! SUA au încercat să transforme România într-un stat totalitar!
Inflație de probe falsificate „Made in DNA”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro