Toleranță zero. Homosexualii din România nu vor ca Teatrul Național să găzduiască o conferință organizată de Coaliția pentru Familie. Cum denaturează adevărul organizația Accept

by “Accept, o asociație a homosexualilor, a transmis o scrisoare deschisă conducerii Teatrului Național I. L. Caragiale din București prin care îi cere actorului Ion Caramitru, directorul instituției, să retragă sprijinul pentru organizarea conferinței „O mărturie americană despre libertatea de conștiință” de către Coaliția pentru Familie la sediul instituției teatrale. Motivul invocat […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Accept, o asociație a homosexualilor, a transmis o scrisoare deschisă conducerii Teatrului Național I. L. Caragiale din București prin care îi cere actorului Ion Caramitru, directorul instituției, să retragă sprijinul pentru organizarea conferinței „O mărturie americană despre libertatea de conștiință” de către Coaliția pentru Familie la sediul instituției teatrale.

Motivul invocat de Accept este că acest eveniment „încălcâ demnitatea umană a minorității persoanelor lesbiene, gay, bisexuale, transgender și intersex (LGBTI) prin conținutul instigator la ură”.
Cei de la Accept mai spun că „organizatorii promovează în mod fals ca eroină a libertății religioase pe doamna Kim Davis, cetățean american condamnată de instanțele americane în 2015 la 5 zile de închisoare pentru sfidarea curții, după ce i s-a cerut să își îndeplinească obligațiile de serviciu ca funcționar al unei primării din SUA”.
Ce omit să spună cei din asociația Accept este că funcționara și-a câștigat dreptatea în justiție. Kim Davis a ajuns după gratii pentru că refuzat să semneze actele de căsătorie ale cuplurilor de același sex, după ce Curtea Supremă a SUA decis să legalizeze mariajele gay la nivelul tuturor statelor americane. A fost eliberată, iar guvernatorul Matt Bevin a semnat o lege care garantează angajaților obiecțiunea de conștiință. Adică angajații statului nu mai sunt obligați să semneze certificatele de căsătorie ale cuplurilor homosexuale dacă cred că asta contravine perceptelor lor creștine și morale.
Cei de la Accept mai spun că „domnul Miheț (n.r. unul dintre vorbitorii de la conferință) a afirmat la Timișoara că știința, realitatea, sondajele științifice ne spun clar că stilul de viață homosexual este foarte dăunător sănătății – cele mai mari rate de sinucidere, de boala, de depresie se găsesc în populația homosexuală. Aceste studii sunt citate vag, fără a face referințe la autori, voit greșit și incomplet de domnul Miheț, întrucât studiile științifice de resort relevă faptul că discriminarea, hărțuirea, marginalizarea și excluziunea socială sunt cauzalele reale ale unor probleme de sănătate, fizică sau mentală, cu o incidență mai ridicată în comunitatea gay din Statele Unite decât în rândul majorității”.
Adevărul este că, în realitate, în rândul homosexualilor se înregistrează cele mai mari procente de boli mentale și abuz de droguri – incomparabil mai mult decât în oricare alt grup din societatea umană.
Un studiu din 2003 constată că, în rândul homosexualilor, se înregistrează cele mai mari rate de consum de diferite droguri, depresie, violență domestică și abuz sexual în copilărie (Stall și colaboratorii, 2003).
Cea mai mare metaanaliză, realizată în anul 2008, care a avut în vedere peste 13.000 de articole pe acest subiect, compilând datele de la primele 28 cele mai riguroase studii, a ajuns la aceeași concluzie: lesbienele, gay-ii și bisexualii au cel mai mare risc de tulburări mentale, ideație suicidală, consum de substanțe halucinogene și autorănire deliberată (King și colaboratorii, 2008).
La aceleași rezultate ajunge, de altfel, și GMLA – Asociația Medicală a Gay-lor și Lesbienelor (Silenzio, 2010; O’Hanlan, 2010).
Motivul invocat de homosexuali, că problemele lor psihologice s-ar datora stigmatizării la care sunt supuși de populație, nu rezistă nici la cea mai simplă analiză, căci în țări ca Olanda sau Noua Zeelandă, unde simpatia populației atinge cele mai înalte cote, homosexualii se confruntă în cel mai mare grad cu consumul de droguri, probleme de anxietate etc. (Sandfort, 2001, Fergusson, 1999).
”Teatrul Național «are ca obiective principale promovarea valorilor teatrale și cultural-artistice, autohtone și universale, pe plan național și internațional, precum și dezvoltarea audienței, creșterea accesului publicului la aceste valori». Conferința pe care urmează să o găzduiți nu servește acestui obiectiv și nu se regăsește pe lista de activități principale reglementate de propriul dumneavoastră regulament. De asemenea, dorim să vă reamintim faptul că, în calitate de contribuabili la bugetul național și local, ce alcătuiesc între 5 și 10% din populația României, persoanele LGBTI susțin activitatea culturală esențială a TNB, în condițiile în care instituția pe care o conduceți consimte la organizarea unui eveniment care le încalcă demnitatea”, mai arată scrisoarea ACCEPT.
O altă minciună. Faptul că 10% din populația României este gay este o afirmație care nu se bazează pe nici un fel de date. Este fraza favorită a homosexualilor. De exemplu, mai puțin de 3% din americanii adulți s-au autoidentificat ca homosexuali și bisexuali (Lauman, 1994) – aceasta după peste cinci decenii de propagandă a homosexualității!
În încheiere, iată alte mituri demontate pe care homosexualii le propagă:
Oamenii se nasc homosexuali
Studiile demonstrează că nu există nicio dovadă că homosexualii s-au născut așa (Byne și Parson, 1993; Bailey și colaboratorii, 2000; Stanton și Yarhouse, 2007). Dimpotrivă, s-a constatat că homosexualitatea este cauzată de un complex de factori de mediu și educaționali (Peter și Bruckner, 2002).
Orientarea sexuală nu se poate schimba
Sute de studii certifică faptul că mii de oameni care manifestau un comportament sau o atracție de factură homosexuală s-au schimbat in timp. Unii au întreținut relații homosexuale numai inainte de vârsta de 15 ani (Robert și colaboratorii, 1989; Gagnon și Simon, 1993).
Homosexualii sunt puternic dezavantajați și discriminați în societate
Cercetările arată că, de obicei, homosexualii au un nivel mai ridicat de școlarizare decât populația generală (Robert și colaboratorii, 1994; Barret și colaboratorii, 2002).
Cât despre venituri, studiile demonstrează că nu se poate nicidecum vorbi de un dezavantaj din acest punct de vedere (DeNavas-Walt și colaboratorii, 2008; Badgett, 1998; Antecol, 2008).”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/stiri-social/Toleranta-zero.-Homosexualii-din-Romania-nu-vor-ca-Teatrul-National-sa-gazduiasca-o-conferinta-organizata-de-Coalitia-pentru-Familie.-Cum-denatureaza-adevarul-organizatia-Accept-146712
  2. Foto: activenews.ro

Citiți și...

Revoluția Neomarxiștilor și Noua Ordine Mondială
CNA amendează televiziunile care spun că George Soros conduce România
Adevărata față sinistră a lui George Soros începe să fie cunoscută: Scopul secret al finanțărilor sale este de a distruge democrația din Vest și spre a face să devină aproape imposibil ca guvernele să mențină ordinea iar societățile să-și păstreze identitatea și valorile specifice
Revoluționarul Marius Mioc despre cei care vor o lege de incriminare a negării Revoluției din 1989: "Atunci s-a ieșit în stradă pentru libertatea de exprimare! Acum se vrea din nou cenzura!"
Ziarist cu pretenții de umorist, Ovidiu Eftimie i-ar vrea pe preoți în pușcării, ca în anii comunismului, iar el se visează un al doilea Vișinescu: "E o plăcere să bați un popă, trei sferturi din țara asta s-ar înscrie la acest sport"
Alexandru Petria: "Nimeni n-are dreptul să ne impună anormalitatea!"
MAI dorește să aducă în România, în 2018, 40 de imigranți sirieni aflați în Turcia. Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!
Academicianul Victor Voicu: Religia creștină și civilizația europeană - în pericol
Îți iubești familia și Țara? Crezi în Dumnezeu? Pentru Digi și mass-media mainstream ești „extremist de dreapta”, probabil și antisemit, antimusulman
Cazul La Familia și cenzura radicalilor de stânga
Globaliștii SUA-UE-Soros finanțează organizații de extremă stânga (#Rezist, Antifa și altele) pentru a răsturna guvernele legitime din Europa
Minciunile globaliștilor împotriva Referendumului pentru familia tradițională
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro