Tony Blair si-a cerut scuze pentru invadarea Irakului: "informatiile pe care le-am primit au fost eronate!" Saddam Hussein nu a detinut arme chimice, biologice si de distrugere in masa si nici nu si-a ucis proprii cetateni!

Distribuie!

Tony Blair si-a cerut scuze pentru invadarea Irakului: „informatiile pe care le-am primit au fost eronate!” Saddam Hussein nu a detinut arme chimice, biologice si de distrugere in masa si nici nu si-a ucis proprii cetateni!

Tupeul fostului Premier al Marii Britanii, criminalul de razboi, Tony Blair, este unul fara limite. Dupa ce acum cateva saptamani au fost declasificate o serie de informatii sensibile despre cum el si George W. Bush au planuit invazia Irakului in 2003, Tony Blair iese la rampa pentru a-si cere scuze.


La americani totul este simplu: comiti un genocid, iar apoi iti ceri scuze spunand ca, de fapt, „rusii sunt de vina”! Nu merge asa, iar acest individ impreuna cu George W. Bush, Dick Cheney (cel care vorbea cu frenezie despre armele biologice, chimice si distrugere in masa ale lui Saddam Hussein) trebuie sa plateasca chiar cu propria lor viata de membri Bilderberg.

George W. Bush, Tony Blair si Dick Cheney - criminali de razboi

Mai multe aflam de pe publicatia Active News:


„La 12 ani după ce Marea Britanie a fost aliatul numărul 1 pentru SUA în planul de invadare a Irak-ului, fostul premier Tony Blair a declarat într-un interviu acordat celor de la CNN că regretă faptul că a implicat țara sa în acest război, precizând la un moment dat că invadarea Irak-ului a fost o „crimă de război”.

Fostul şef al guvernului din Marea Britanie a admis faptul că au existat erori în planificarea războiului, iar informaţiile despre armele chimice ale fostului dictator au fost eronate şi că nu au estimat corect ce se va întâmpla după înlăturarea de la putere a lui Saddam Hussein. În plus, Blair a admis că invadarea Irakului a contribuit la formarea a ceea ce astăzi este cea mai temută organizaţie teroristă din lume, ISIS.

„Îmi cer scuze pentru faptul că informațiile pe care le-am primit au fost eronate. Pentru că, deşi a folosit arme chimice împotriva propriilor oameni, programul în forma în care l-am gândit, nu a existat.

De asemenea, îmi cer scuze pentru unele greșeli pe care le-am făcut în realizarea planurilor și pentru cele făcute, cu siguranță, în procesul de planificare a ceea ce urma să se întâmple după înlăturarea regimului”, a declarat Blair.

Confesiunea lui Blair era așteptată de 12 ani de un mare număr ce cetățeni ai Marii Britanii care s-au opus și au manifestat, de-a lungul timpului, împotriva implicării țării în conflict.”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri/Tony-Blair-si-a-cerut-scuze-pentru-invadarea-Irak-ului-din-urma-cu-12-ani-informatiile-pe-care-le-am-primit-au-fost-eronate-125998

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...