Top 10 baze secrete ale extratereştrilor pe Terra. Una dintre ele se află în România

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Suntem sau nu singuri în Univers? Această întrebare fascinează de mult timp omenirea, iar cinematografia şi literatura ne-au alimentat în bună măsură imaginaţia. Dincolo de extrateriştrii care ar veni să ne ajute sau, dimpotrivă, să ne distrugă, nu puţini sunt cei care cred că extratereştrii sunt deja printre noi. Adepţii acestei teorii susţin că ar exista cel puţin 4.000 de baze subterane ale extratereştrilor pe Terra. Iată-le pe cele mai importante 10.

1. Muntele Shasta (California, SUA)


Acest stratovulcan din Munții Cascadelor se ridică la 4.317 metri și hrănește încă din zorii timpului cele mai nebuneşti legende. De exemplu, amerindienii din tribul Lore credeau că o fiinţă supremă, şeful Skell – căpetenia spiritelor, a coborât direct din cer şi şi-a stabilit reşedinţa aici. Azi se spune că extratereştrii s-ar ascunde în măruntaiele vulcanului, aşteptând să cucerească lumea. Intrarea către sanctuarul intern din Muntele Shasta se spune că este într-un lac cu apă limpede de lângă un afluent al Râului McCloud, pe partea de est a muntelui. Astronomii de la observatorul din California au observat lumini stranii, în anumite perioade ale anului. Luminile sunt de culoare albă și ies din interiorul muntelui.

2. Pic de Bugarach (Franța)


21 decembrie 2012 era data la care urma să vină Sfârşitul Lumii, potrivit calendarului maya. Astfel, numeroşi oameni au mers la Bugarach, în departamentul Aude, iar echipele de televiziune au mers să filmeze fenomenul. De ce la Bugarach? Pur şi simplu din cauza extratereştrilor. Un zvon persistent, alimentat de ufologul Ghislain Sanchez, vorbea despre interferențe electromagnetice, care ar avea “darul” să atingă telefoanele mobile sau alte echipamente electronice aduse în apropierea muntelui. Se crede că în interiorul muntelui există un lac ce este folosit drept hangar pentru OZN-uri, iar în noiembrie 2012 autorităţile franceze au fost chiar nevoite să interzică accesul pe munte, din cauza numărului mare de oameni care intenţionau să meargă în „singurul loc din lume care va supravieţui Apocalipsei”.

3. Amazonia (America de Sud)

Faptul că pădurea amazoniană are o mulţime de locuri suficient de stufoase pentru a face dificilă explorarea acestora, servește de minune adepţilor teoriei conspirației și ufologilor. Astfel, doi cercetători a căror identitate este necunoscută, au descoperit în 1974 două cratere adânci de mai multe sute de metri, conectate printr-o rețea de tuneluri. În acest labirint se presupune că au găsit rămășițele unor animale dispărute de o lungă perioadă de timp, dar și de specii necunoscute. Aceiași cercetători au susținut că acolo locuiesc extratereştri înalţi, cu pielea albă şi părul multicolor.

4. Munţii Bucegi (România)

Într-o frumoasă zi din vara anului 2003, o echipă specială din cadrul Departamentului Zero (SRI) a făcut o descoperire monumentală, existenţa unei baze extraterestre în aceşti munţi. Dorind să dezvăluie ce au văzut, românii au fost împiedicaţi de serviciile secrete americane și numeroși reprezentanți ai Illuminati, care s-au deplasat în ţara noastră pentru a mușamaliza întreaga situație. Scanarea din satelit a muntelui a dezvăluit existenţa a două bariere energetice de dimensiuni mari, realizate de entități misterioase, care dețineau o tehnologie avansată. Prima barieră este precum un zid impenetrabil, care blochează gura unui tunel, în timp ce al doilea bloc energetic se manifestă sub forma unei cupole și este situat la extremitatea cealaltă a tunelului. Atât tunelul misterios, cât și blocurile energetice au fost aliniate cu formațiunile de la exterior, Sfinxul și Babele.

5. Los Angeles (California, SUA)

Aici ar fi vorba despre o bază submarină a extratereştrilor, situată în apropiere de coasta Californiei. Locul a fost construit de guvern, pentru a-i adăposti pe localnici în caz de dezastre, dar casa ar fi în realitate o colonie extraterestră. Acest lucru a fost dezvăluit în 1995 de Phil Schneider, un arhitect care a lucrat la proiect, iar după ce a făcut publică informaţia a murit în condiţii misterioase. El spunea că ştie 131 de baze militare subterane cu adâncimea de aproximativ 500 de metri, construite pentru planurile Noii Ordini Mondiale. „Treaba mea era să cobor în găuri şi să verific mostrele de stâncă, recomandând explozibilul pentru fiecare tip de stâncă în parte. Ne-am pomenit la un moment dat într-o peşteră mare, plină de extraterestri cunoscuţi drept micii cenuşii. Am împuşcat doi dintre ei. Noi eram cam 30 de oameni şi deodată au apărut aproximativ 40 de extratereştri, care au fost toţi omorâţi. Am văzut apoi o întreagă bază subterană plină cu extratereştri. Mai târziu, am aflat că trăiau deja de mult timp pe această planetă… Asta explică multe despre teoria vechilor astronauţi”, spunea el într-o prelegere. El mai susţinea că locaţia oraşului Los Angeles a fost selectată deoarece se află deasupra tunelului subteran reptilian-Nefilim şi al sistemelor de peşteri şi/sau în puncte importante de vortex.

6. Antarctica

Oamenii care au intrat în posesia unor imagini din satelit au putut observa sub gheaţa groasă a Antarcticii o structură de tip nou, complet necunoscută. Deşi descoperirea rămâne învăluită în mister, se pare că ar fi vorba de o bază extraterestră de dimensiuni impresionante. Mai mult, oamenii de știință care lucrează Observatorul IceCube Neutrino de la Polul Sud au anunțat că au descoperit în gheața din Antarctica diverse particule de proveniență extraterestră. Conform declarațiilor cercetătorilor, aceste particule, pe care le-au numit neutrini, provin din afara sistemului nostru solar. Recent, o scară misterioasă a fost fotografiată din satelit în Antarctica, aceasta putând ascunde o piramidă sau un templu pierdut de mult timp.

7. Baza Dulce (New Mexico, SUA)

Despre statul american New Mexico s-ar putea spune că este locul unde se află amplasată ambasada extratereştrilor pe Pământ. Este un loc care alimentează fel de fel de fantezii încă de la sfârşitul anilor ’40, când o presupusă navă extraterestră s-a prăbuşit la Roswell. Dulce este un orăşel de aproximativ 2.500 locuitori, situat în Rezervaţia Apache Jicarilla, la o altitudine 2.066 metri. De aici au apărut multe relatări despre decolări şi aterizări OZN, răpiri „extraterestre”, mutilări umane şi animale. Aceeaşi bază este locul aşa-numitelor „războaie de la Dulce”, în care se spune că reptilienii şi cenuşiii s-au luptat cu personalul militar şi civil uman. Thomas Castello, un ofiţer de securitate de la Dulce, a aproximat numărul „cenuşiilor” de la Dulce la peste 18.000, dar a văzut de asemenea şi numeroşi reptilieni umanoizi înalţi. Ştia de existenţa a şapte niveluri ale bazei, deşi admite că puteau fi mai multe, şi că extraterestrii se aflau la ultimele trei niveluri. De asemenea, gradul de securitate creşte odată cu nivelul.

8. Jitkur (Rusia)

Este considerată a fi Zona 51 a Rusiei. În mod oficial, această bază serveşte lansării rachetelor în spaţiu, dar în realitate aici s-ar afla vehicule extraterestre capturate, folosite pentru dezvoltarea unor tehnologii militare sofisticate, dar şi unele funcţionale, după cum a dezvăluit un renumit ufolog ucrainean. De asemenea, se spune că aici ar exista şi baze extraterestre subterane.

9. Parcul Naţional Nahanni (Canada)

Situată în nord-vestul Canadei, această rezervaţie cuprinde o zonă misterioasă, supranumită Valea Oamenilor fără Cap. Zona este accesibilă doar cu ajutorul bărcilor sau a avionului şi are proasta reputaţie că extratereştrii pe care îi găzduieşte sunt deosebit de agresivi şi au obiceiul de a-i decapita pe cei care intră pe teritoriul lor. Totul a început în anul 1908, când doi fraţi s-au dus să prospecteze valea, în căutarea aurului. Nu s-a mai auzit apoi de ei timp de un an, până când trupurile lor decapitate au fost găsite în apropierea râului. Nouă ani mai târziu, un explorator elveţian, pe nume Martin Jorgenson, a fost găsit, de asemenea, mort, cu trupul decapitat. În anul 1945, un miner din Ontario a fost găsit în sacul sau de dormit, având capul tăiat de la umeri.

10. Staffordshire (Anglia)

În timp ce se afla la muncă, un lucrător a descoperit întâmplător o trapă de metal, cu un inel de fier montat pe ea, în mijlocul unui câmp. Acest lucru l-a condus la intrarea în tuneluri. Câmpul se află într-o vale înconjurată din toate părţile de păduri dese. Muncitorul săpa un șanț, iar incidentul a fost povestit în „Istoria Staffordshire” de doctorul Plot, care a scris cartea la sfârșitul anului 1700. Cercetătorii caută în continuare intrarea spre misterioasele tuneluri dar nu au putut stabili exact valea în care săpa acel muncitor.”[1]

SURSE

  1. http://www.romaniatv.net/top-10-baze-secrete-ale-extraterestrilor-pe-terra-una-dintre-ele-se-afla-in-romania_336655.html
  2. Foto: romaniatv.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Oamenii rasei albe (arienii) au ritmul circadian in rezonanta cu rotatia planetei Marte si nu cu Pamantul !
Sfincșii de pe Planetă - construcții megalitice ale atlanților
Schelete de uriași și piramide descoperite în statul Wisconsin (SUA)
Pământul este împânzit de o reţea de mii de piramide care sunt construite după aceeaşi tehnologie. Aceste piramide sunt răspândite pe toate cele cinci continente, sau chiar pe fundul oceanelor. Unele piramide au în mod cert zeci de mii de ani vechime
Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult pentru inventarea curentului alternativ, Nikola Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care însă destul de puţini oameni au auzit: „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare
„Zona Tăcerii” – locul enigmatic din Mexic unde aparatele nu funcționează
Războiul secret din Antarctica. Miza, bazele secrete naziste
În vara anului 1974, în Langley, Virginia, câţiva ofiţeri CIA au lansat prima misiune de spionaj PSI documentat din istoria Statelor Unite. Ţinta a fost un centru secret de cercetări dintr-o regiune îndepărtată din Republica Kazahstan
Misterul piramidelor din Tenerife. Cine au fost constructorii neobișnuitelor structuri?
Misterele Triunghiului Bermudelor
Manuscrisul lui Voynich
Misterul fulgerelor globulare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”

Secretele unor OZN-uri prăbușite în URSS

Statul Paralel protestează împotriva legii răspunderii magistraților! Magistrații #Rezist protestează împotriva legii răspunderii magistraților și cere amânarea deciziilor CCR pe Legile Justiției până la primirea avizului Comisiei de la Veneția! Deciziile Curții Constituționale a României sunt obligatorii!

Oamenii sunt cele mai violente viețuitoare de pe planetă

Comandantul NATO din Turcia este acuzat că a orchestrat lovitura de stat

Închide